Mały dopisek do udostępnionej przeze mnie jakiś czas temu wrzutki o "Wojnie Gwiazd" autorstwa Jakuba Turkiewicza. Otóż otrzymałem dziś od autora egzemplarz poprawiony i chciałbym mu także z tego miejsca serdecznie podziękować, gdyż ten drukarski błąd nie wynikał absolutnie z jego winy i nie miał zwyczajnie na to wszystko żadnego wpływu a i tak się ze mną skontaktował, po czym zobowiązał się podesłać totalnie na swój koszt już poprawiony egzemplarz, w dodatku z bardzo miłymi pozdrowieniami. Dzięki takim ludziom jeszcze totalnie nie zwątpiłem w ten świat bo widać, że pasja i serce są u nich we właściwym miejscu. Raz jeszcze wielkie dzięki panie Jakubie i być może do zobaczenia gdzieś na popkulturowym szlaku!
A samą książkę oczywiście polecam wszystkim bez wyjątku bo to po prostu znakomita lektura, która próbuje ugryźć podjęty w niej z temat z niezwykle interesującej strony, bardzo dużo mówiąc nie tylko o opisywanych w niej zjawiskach ale także o naszym kraju i ludziach w ujęciu historycznym.
A samą książkę oczywiście polecam wszystkim bez wyjątku bo to po prostu znakomita lektura, która próbuje ugryźć podjęty w niej z temat z niezwykle interesującej strony, bardzo dużo mówiąc nie tylko o opisywanych w niej zjawiskach ale także o naszym kraju i ludziach w ujęciu historycznym.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
4 godzin(y) temu (Ten post był ostatnio modyfikowany: 4 godzin(y) temu przez slepy51.)