Że też tego od razu nie zrobiłem i nie przypomniałem sobie Orientation film ze stacji: Stacja została zbudowana do badań unikalnych właściwości elektromagnetycznych tej części wyspy i zaraz doktorek mówi o "incydencie" (więc przecież jest powiązany ze Swanem), którzy zdarzył się na krótko po rozpoczęciu badań. Tylko on się zdarzył i wtedy zaczęto wciskać klawisz czy on się stał przez niewciśnięcie przycisku?
Namaste... and good luck :)
Właśnie mi się przypomniały te piękne czasy jak odkryliśmy w pierwszym odcinku co jest w bunkrze i pierwszy Orientation film, pamiętam te niezliczone teorie, z dymem m.in., były też takie, że jak się nie wpisze kodu to dym się pojawia czy coś takiego. To chyba był moment serialu, gdzie zaczęło powstawać naraz najwięcej teorii.
Mam nadzieję, że w przyszłym odcinku Daniel wytłumaczy nam trochę czy na pewno przyszłości nie da się zmienić.
A i jeszcze taki filmik zapodaje: :)
Namaste... and good luck :)
Właśnie mi się przypomniały te piękne czasy jak odkryliśmy w pierwszym odcinku co jest w bunkrze i pierwszy Orientation film, pamiętam te niezliczone teorie, z dymem m.in., były też takie, że jak się nie wpisze kodu to dym się pojawia czy coś takiego. To chyba był moment serialu, gdzie zaczęło powstawać naraz najwięcej teorii.
Mam nadzieję, że w przyszłym odcinku Daniel wytłumaczy nam trochę czy na pewno przyszłości nie da się zmienić.
A i jeszcze taki filmik zapodaje: :)
18-04-2009, 22:08