90 NAJGORSZYCH SEQUELI - wyniki plebiscytu
AVP2 dopiero 15 miejsce? Zawiodłem się na Was :) Niestety taki już ze mnie dziwny stwór, że wszystko staram się obejrzeć do końca. Jestem też zazwyczaj człowiekiem cierpliwym, ale to jest jedno z bardzo nielicznych dziełek, które oglądałem na podglądzie, bo inaczej nie dałem rady.

Odpowiedz
"Faceci w Czerni II", "Nieśmietelny II", OK.
Ale niestety reszty jak i też całego plebiscytu nie do końca kupuję:/

"Piraci z Karaibów 3" tak wysoko. Ja tam tę część bardzo lubię i jak już to to jest miejsce na nieszczęsną 4 część.

"Alien vs. Predator 2" , "Aniołki Charliego 2" - OK to są filmy złe, miejscami okropne, ale przecież ich pierwsze części nie były wcale lepsze. Na tej zasadzie to spokojnie "Bloodyrayne 2: Delivernce" powinien znaleźć się wysoko na liście.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Kolejne ciekawostki przyrodnicze: "Resident Evil" się udał, a "Basic Instinct" to film średni. Hmmm...

I jeszcze jedno:
ostra jak pijana nastolatka na studniówce aktorka
Nie wierzę, że napisał to człowiek.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Cytat:"Resident Evil" się udał

Czyli, że nie był zły. Jezusie i Buddo, RE to znośna przystawka do kanapek i herbatki - coś Ty się aż tak tego filmu uczepił... :)

Cytat:Nie wierzę, że napisał to człowiek.

Ano, pojebałem na szybkiego coś w składni - wystarczy edytować aktorka na przód i jest gites, ale taki brzydki diss był niepotrzebny :P

Odpowiedz
Tam są Aniołki Charliego ? :diabel: nie wierzę, ponownie.

No to głosuje. Tera będzie łatwiej.

1. Batman i Robin
2. Indiana Jones i Królestwo Kryształowej Czaszki
3. Transformers: Zemsta Upadłych
4. Gwiezdne wojny: Mroczne widmo
5. Rambo 3

6. JAson X
7. Mortal Kombat Annihilation
8. Freddy's Dead
9. Szklana Pułapka 4.0
10.Godfather 3

Z cyklu straight2VHS (ale takich shitów chyba się nie ogląda za bardzo)

Carlitos Way 2
30 Dni nocy 2
Wieczór Kawalerski 2
Crow 4
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Godfather 3? Oczadział?:) Jeśli w pierwszej 10 pojawi się jeden z tej trójki: Alien 3, Predator 2 i właśnie G3 to tym nastu osobom należą się bęcki! Bez przesady. Nie lubię marudzić ale ta dyszka faktycznie lekko sucks...
Hide, listen, watch, learn? And when the time is right, strike from the shadow...

Odpowiedz
w opisie Złota Dezerterów:

Cytat:Mimo całej wspaniałości Marka Konrada

nigdy nie mogłem zrozumieć dlaczego tylu ludzi nie potrafi nauczyć się poprawnej pisowni i wymowy nazwiska tego aktora...

Odpowiedz
(17-10-2011, 23:33)melchet napisał(a): Godfather 3? Oczadział?:)

Nudny jak flaki z olejem film nakręcony... nie wiem po co.

(17-10-2011, 23:33)melchet napisał(a): Jeśli w pierwszej 10 pojawi się jeden z tej trójki: Alien 3, Predator 2 i właśnie G3 to tym nastu osobom należą się bęcki! Bez przesady. Nie lubię marudzić ale ta dyszka faktycznie lekko sucks...

Raczej nie ma szans, żeby pojawił się Alien, Pred (chociaż może zagłosowaly osoby, które przejawiają dziwną nienawiść właśnie wobec tych filmów?). A GF3? możliwe. Oczywiście nie powinien być tak wysoko ale ten ranking to ranking upośledzonego ślepego murzynka więc obstawiam tak.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Moje bottom 5:
1.Indiana Jones i Królestwo Kryształowej Czaszki
2.Speed 2
3.Szklana pułapka 4.0
4.Ryś
5.Mortal Kombat: Unicestwienie

Odpowiedz
(18-10-2011, 00:12)Crash napisał(a): 2.Speed 2

Zupełnie zapomniałem o tym szmelcu. I to pokazuje trefnosc rankingu: czemu jest tu sporo niekiepskich filmów a czemu nie ma sporo kiepskich (Nelli R.)

Odpowiedz
Przypominam, że wciąż trwa konkurs!
Osoba, która poprawnie wytypuje TOP5 naszego rankingu (kolejność nie ma znaczenia) otrzyma w nagrodę film "Transformers: Zemsta Upadłych" wydanie 2DVD STEELBOOK.
Konkurs trwa do chwili ogłoszenia ostatniej dziesiątki plebiscytu na najgorsze sequele.
Każdy ma jeden strzał. Tytuły podajemy w tym temacie.

Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że trafić TOP5 będzie niezwykle trudno (nawet bez podawania kolejności), zatem by zaistniała 100% gwarancja, że ktoś dostanie nagrodę w postaci "Transformers: Zemsta Upadłych" 2DVD STEELBOOK zrobimy tak, że nawet jeśli nikt nie trafi całej piątki tytułów, nagroda trafi w ręce osoby, która trafi 4 lub 3 tytuły (2 lub 1 odpadają, za mało na nagrodę ;). W przypadku gdy dwie lub więcej osób trafią taką samą ilość tytułów, decydować będzie data i godzina zgłoszenia.

Żeby podgrzać atmosferę, powiem, że jak na razie padła TRÓJKA, kombinujcie dalej, wciąż mozna wygrać super film "Transformers 2" ;)
"It's alive!"

Odpowiedz
1. Ryś
2. Transformers: Zemsta Upadłych (ponoć są ludzie uważający część pierwszą za dobrą, także niech będzie ;))
3. Speed 2
4. Batman i Robin
5. Mortal Kombat: Unicestwienie

Osobiście widziałbym też w tym rankingu miejsce dla "The Son of Kong", ale skoro do tej pory się nie pojawił to już pewnie się nie pojawi.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Kto to jest MacLoed?

AVP-R, Highlander II, Szczęki IV, Resident 2...

I teraz niech mi ktoś wytłumaczy, co do nurwy kędzy w tym towarzystwie robi PoTC 3? W dodatku o tyle miejsc wyżej niż PoTC4? Ludzie, co z wami?
I czyzby na liście miało zabraknąć Batman Forever? o_O

Shamar napisał(a):1. Batman i Robin
2. Indiana Jones i Królestwo Kryształowej Czaszki
3. Speed 2
4. Gwiezdne wojny: Mroczne widmo
5. Rambo 3

[Obrazek: crazy.gif]
Ty tak serio?

Anielski Pył napisał(a):"Nagi instynkt" (1992) Paula Verhoevena jest filmem co najwyżej przeciętnym - z tym faktem nie mam nawet zamiaru dyskutować.

Znowu ci się coś pomyliło i własną opinię nazywasz faktem.

Anielski Pył napisał(a):Od razu powiem, że braci Strause, którzy odpowiadają za skrypt i reżyserię, gnębił nie będę. A bynajmniej nie tylko ich.

[Obrazek: 1765-96-20090311100848.jpeg]

Odpowiedz
Opisy z odsłony na odsłonę gorsze. Dux i sprawdzona reszta trzymają poziom, ale coraz częściej wyskakuje taki Anielski Pył, np. z "faktem", że Basic Instinct jest średni (ja go nawet bardzo nie lubię, ale nie twierdzę że to FAKT że film jest zły), czy że RE naprawdę się udał (miliony zawiedzionych widzów muszą się mylić). Albo Burial, który tak potrafi się zaplątać w mnogości stosowanych środków językowych, że na trzy akapity tekstu tylko połowa ostatniego ma jakiś sens.

P.S.
"Słabe kontynuacje dobrych filmów" - Aniołki Charliego 2? Orly?

Odpowiedz
Military, wyjdź czasem przed dom, odetchnij świeżym powietrzem, uśmiechnij się do przechodzącej pięknej kobiety i przestań zrzędzić jak stara dewotka, bo to się już nudne staje. Opisy coraz gorsze, idea plebiscytu do bani, filmy z dupy wzięte, a użytkownicy, zwłaszcza ci nowi, to banda pisarskich nieudaczników - ktoś tu chyba potrzebuje czułości? ;p
Charlie Bronson is always got rope

Odpowiedz
Po prostu słabo piszesz. Bez urazy.

Odpowiedz
Nie czuję urazy. Według jednych dobrze, według innych słabo. Tobie nie musi się podobać i to szanuję. Czepiam się natomiast tego upierdliwego marudzenia, że wszystko obsysa, jest do bani i po co w ogóle powstało.
Charlie Bronson is always got rope

Odpowiedz
Cytat:Ano, pojebałem na szybkiego coś w składni - wystarczy edytować aktorka na przód i jest gites
Nie jest gites, bo nikt tak nie mówi! Takie coś mógł sklecić tylko Fred (albo inny program udający żywego rozmówcę na czacie), który "uczy się" pisania na zasadzie składania zdań z losowo wybranych słów użytych kiedyś przez ludzkiego użytkownika.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Burial, no niestety moim zdaniem ten plebiscyt delikatnie obsysa od pierwszej odsłony, a każda kolejna zamiast zacierać złe wrażenie tylko je pogłębia. Czemu miałbym na to nie narzekać, punktując kolejne wpadki? Przecież argumentuję każdą swoją wątpliwość. Krytyka chyba cię fizycznie nie boli?

Odpowiedz
Military, ale zapominasz że to jest ranking KMF, a nie "ranking Militarego". To jest wypadkowa głosów, punktów, ocen etc. To zawsze działa negatywnie na czytelników, którzy mają swoje widzi-misie. Mi też nie pasuje tam kilka rzeczy (PoTC na wysokim miejscu...), ale nie kwękam. Widocznie KMF uznał, że tak ma być.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon