A Magnificent Death From A Shattered Hand
[Obrazek: v6n9df.jpg]

Film opowiada o losach dwóch homoseksualistów (Jane, Nolte), którzy po latach przygód i miłosnych perypetii wracają do rodzinnego miasteczka w Teksasie i dowiadują się, że nowy burmistrz postawił przed ich domem znak "zakaz pedałowania". To wydarzenie stanie się dla nich bodźcem do podjęcia zdecydowanych akcji afirmatywnych. Od teraz razem z czarnoskórym analfabetą Jamalem (pomalowany na czarno Irons) i posłem Platformy Obywatelskiej Zbyszkiem Ćwiąkalskim będą starali się przekonać lokalnych rednecków, że homoseksualizm nie jest zaraźliwy, a noszenie broni palnej jest złe, bo przemoc rodzi przemoc.

Powyższe streszczenie to oczywiście ponury żart. Prawdziwa fabuła filmu nie jest na razie znana, jedynie z przecieków można wyczytać, iż skupiać się ona będzie na losach byłego żołnierza, ściganego za gwałt i morderstwo, które rzekomo popełnił w przeszłości. Starcie z napastnikami będzie szansą na oczyszczenie jego zbrukanego imienia.

Zapowiada się przepysznie. W roli głównej jeden z najlepszych aktorów świata (a już z całą pewnością najlepszy Punisher świata) - Thomas Jane. W krótkim wywiadzie Jane podkreśla, że film dedykuje ojcu, że będzie to na maksa oldschool (Ford + Sergio Leone), zagra w nim ulubiony aktor jego ojca - Nick Nolte i że będzie to taki western, na którym wychowało się pokolenie jego ojca: http://www.fearnet.com/videos/exclusive-thomas-jane-magnificent-death-shattered-hand

Odpowiedz
(02-12-2012, 16:35)Mental napisał(a): W krótkim wywiadzie Jane podkreśla, że film dedykuje ojcu, że będzie to na maksa oldschool (Ford + Sergio Leone), zagra w nim ulubiony aktor jego ojca - Nick Nolte i że będzie to taki western, na którym wychowało się pokolenie jego ojca: http://www.fearnet.com/videos/exclusive-thomas-jane-magnificent-death-shattered-hand
Mówiłem. Jane to oldskulowiec. Lubi oldskulowe sci-fi, horrory i filmy akcji. Więc westerny też musi lubić klasyczne. Brzmi ekstra. Czekam bardzo. Poza tym ciekaw jestem jak bardzo Nolte będzie wyglądał jak Jabba the Hutt, bo patrząc coraz częściej na jego zdjęcia odnoszę wrażenie, że w tę stronę zmierza.

Odpowiedz
(02-12-2012, 16:35)Mental napisał(a): i posłem Platformy Obywatelskiej Zbyszkiem Ćwiąkalskim

Posłem to on chyba nigdy nie był i do tej partii nie należał? Ale przyjmuję to za część żartu. Chociaż ten z "LOL" zdecydowanie bardziej mi się spodobał. ;)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
(02-12-2012, 16:35)Mental napisał(a): W krótkim wywiadzie Jane podkreśla, że film dedykuje ojcu, że będzie to na maksa oldschool (Ford + Sergio Leone), zagra w nim ulubiony aktor jego ojca - Nick Nolte i że będzie to taki western, na którym wychowało się pokolenie jego ojca.

Ten fragment wystarczy do umieszczenia tej produkcji w TOP3 listy oczekujących filmów.

Jeszcze jeden plakat:
[Obrazek: A-Magnificent-Death-From-A-Shattered-Hand.jpg]

Odpowiedz
Jakiś typ prosi Jane'a za pośrednictwem YouTuba, żeby ten zatrudnił go do jednej z ról w westernie. Zapamiętajcie to nazwisko - Tom Archdeacon:

W sumie nie wiem na ile to jest prawda, a na ile ktoś se jaja robi, ale ponoć Thomas Jane did say he was going to have him in for casting.

Odpowiedz
Zaraz nagram taki sam filmik!

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon