A View to a Kill 2
Fight Club

Odpowiedz
Między słowami
"Ludzie biorą mnie za intelektualistę. Chyba dlatego, że noszę okulary" /Woody Allen/

http://www.babkafilmowa.blogspot.com/

Odpowiedz
fight club

Odpowiedz
Fight Club

Odpowiedz
Piątka dla massifa.

[Obrazek: fullkadr_83.jpg]

Dalej gramy o 20:50.

Odpowiedz
Przed szybszym wyslaniem odpowiedzi powstrzymal mnie fakt, ze FC byl juz w pierwszej edycji, a mialo nie byc powtorek :)
"It ain't over 'til it's over."

Odpowiedz
Massif, jak znajdziesz Fight Club w pierwszej edycji, to dostajesz 20 punktów. :smile:

Runda 84

Kategoria: postać (wolna ręka)

[Obrazek: kadr_84.jpg]

Odpowiedz
08

Odpowiedz
i znowu za 5 punktów, cholera by wzięła Sola :evil:

oto 08

Odpowiedz
R.M. Renfield

Odpowiedz
The Gyro Captain

Odpowiedz
R.M. Renfield

Odpowiedz
Traku dokładny jak nigdy. Piątka.

[Obrazek: fullkadr_84.jpg]

Odpowiedz
dzieki :)

Odpowiedz
Jakim cudem pamietacie pomniejsza postac z pomniejszego filmu? :)

Cass napisał(a):Poszczególne tytuły, nazwiska itd., które będziecie odgadywać, nie będą się powtarzać względem poprzedniej edycji gry, choć niczego nie mogę zagwarantować – zawsze istnieje możliwość pomyłki czy niedopatrzenia.

Moj blad. Sadzilem ze chodzi o poprzednie edycje (liczba mnoga).

Odpowiedz
Do nikogo konkretnego:
Ile razy mam powtarzać, że NIC nie poradzę na to, że WASZ internet nie zawsze współgra z moim serwerem. Według mnie chwilowy (parusekundowy) brak obrazka w momencie, kiedy jest on wymieniany na inny, jest czymś NORMALNYM, co miałem zawsze podczas Avtaków, które prowadził Solo. Na ten "lepszy" serwer nie wrócimy, bo należy on do znajomego mojego brata i miejsce na nim udostępnione mi było przez uprzejmość, której od dłuższego już czasu nie chcę nadużywać (a pretekstem do tego było ubiegłotygodniowe padnięcie tegoż serwera). Miałbym może pędzić i znaleźć nowy, żeby teraz z kolei komuś innemu coś nie działało czy nie stykało? Cholera mnie już bierze za każdym razem, kiedy widzę, że ktoś raportuje szczegółowo, jak długo mu się nie odświeża obrazek, jakie informacje mu przy tym wyskakują, i że przez to nie ma szans na zdobywanie punktów. Przykro mi, ale NIC na to nie poradzę. Zaoferowałem się, że poprowadzę tę zabawę (poświęcając jej codziennie o tej samej porze mój czas) i zapewnię jak najlepsze ku temu warunki, ale nie jestem jednoosobową firmą informatyczną, która na bieżąco będzie – a przede wszystkim, że jest w stanie – rozwiązywać wszelkie problemy techniczne. Poza tym najnormalniej w świecie mam tej gry już serdecznie dość, bo w zasadzie powinna się zakończyć dobre kilka kolejek temu. Dlatego jeśli do końca października nikt nie wygra, ogłoszę nierozstrzygnięte zakończenie gry.
Dziękuję za uwagę.

Odpowiedz
Oh snap!

Czy to znaczy, że jeżeli pojawi mi się ten błąd podczas ładowania obrazka to znaczy, że jest właśnie wymieniany przez Ciebie? Bo nie wiem czy wystarczy chwilę poczekać z odświeżeniem czy muszę od nowa linka wklejać (bo tak robię).

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon