ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach
Zgodnie z pewnym schematem ten film powinien kręcić Denis Villeneuve. :)

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Nie mam z tym problemu, lubię aktora i pasuje mi do niego taka rola.

Odpowiedz
Poroniony pomysł - wyobrażacie sobie, by Ace z Carrey'em powstał w obecnym klimacie w Holly? Ja tu widzę mocnego kandydata do detronizacji kobiecego Ghostbusters w kategorii "Filmy, które nie powinny powstać".
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Zastępstwo Careya? Wiemy jak się kończy: Syn Maski
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Syn Maski, Głupi i Głupszy: Kiedy Harry poznał Lloyda, Ace Ventura Jr., Evan Wszechmogący... nie wiem jak wy ale ja tu widzę pewien wzór ;)
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Jaki syn???
W dzisiejszych czasach tylko córki :)
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
Giant Freakin Robot to ogólnie intrygujące źródło. Ci ludzie RZEKOMO wyłaniają ekscytujące w brzmieniu newsy na tygodnie lub miesiące zanim większe media je potwierdzą. Ostatnio coś wspominali, że Pattinson i Damon zagrają w serialowym "The Devil in the White City" od Scorsese. Tak więc - na razie trzymam ich wiarygodność na dystans.

Odpowiedz
https://www.filmweb.pl/news/Powstanie+nowa+%22Zagadka+nie%C5%9Bmiertelno%C5%9Bci%22-142434

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Nowy Turner i Hooch od Disney+:

Odpowiedz
Chlamy "straight to VHS" się nie liczą :)

Odpowiedz
Superman, Geralt z Rivii, teraz Connor McLeod

https://deadline.com/2021/05/henry-cavill-lionsgates-highlander-reboot-chad-stahelski-1234761916/

Odpowiedz
Trochę bez sensu byłoby gdyby został Connorem, gdy już jest Geraltem.

Odpowiedz
No i fajnie :)

Odpowiedz
Już mi się przejada ten Cavill...

Niech zgadnę, napakowany jak dzik, niski głos, zmarszczone brwi?

Odpowiedz
Ultimate Chad jakiego mamy, a na którego nie zasługujemy ;)
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Tee. Wcale niegłupie. Ale wizualnie kogoś w tym stylu to 100 razy bardziej wolałbym Maddena.

Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka

Odpowiedz
Jeszcze Vin Diesel na Kurgana i może być. Nie mój wybór, ale lepszy Cavill niż Ryan Reynolds. Mam tylko nadzieję, że nie wykorzystają tej wersji scenariusza, która była ostatnio, gdzie nieśmiertelni napierdalali do siebie z karabinów, a na końcu wraca Ramirez twierdząc, że "The Prize" to raptem eliminacje do międzyplanetarnego (czy cos takiego) turnieju Nieśmiertelnych ;)

Odpowiedz
Lata temu w plotach łączono Bautiste z rolą Kurgana. Ale to nawet inny reżyser wtedy miał kręcić. Choć kto wie. Kto wie...

Widziałem za to fajną propozycję na Ramireza - Banderas. Choć obawiam się, że mogą chcieć kogoś minimalnie młodszego. Albo Stahelski pójdzie na łatwiznę i obsadzi Kijankę.

Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka

Odpowiedz
Fajnie by było gdyby Ramireza zagrał Dev Patel, lub ktoś inny wyraźnie młodszy wizualnie od Cavilla, żeby stworzyć fajny dysonans - młodszy, który tak naprawdę jest starszy o setki lat

Odpowiedz
(21-05-2021, 21:15)Kryst_007 napisał(a): Superman, Geralt z Rivii, teraz Connor McLeod
Jeszcze niech Bondem będzie. Jak wyżej - co za dużo to...
Tym bardziej, że "Highlander" nie ma co tykać. Są filmy niepowtarzalne, które nie powinny dostawać rimejkow.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon