Aliens vs. Predator - Requiem (AVP2)
Ripley dał bym spokój. Swoje wycierpiała :D

Natomiast wolałbym aby w AVP2 ludzie byli tylko dodatkiem, mięsem armatnim. To ma być w końcu Aliens vs Predator a nie Aliens vs Predator vs Human :D

Tyle że babka z pożyczonym od Rambo karabinem maszynowym zapowiada większy udział ludzi niż bym sobie tego życzył. Trailer mimo wszystko wygląda nieźle :D

Odpowiedz
Gieferg napisał(a):Dobra, dobra, tak czy inaczej naciągane :P

Jedna rzecz mnei zastanawia, właśnie apropo tej sceny z przygwożdżeniem laski do ściany. Scena sam a w sobie robi wrażenie, ale odkąd to predzie mordują bezbronnych ? :? renegat jakiś czy co?

W komiksach Predatorzy mają różne usposobienie. Jedni bronią ludzi, drudzy... no powiedzmy że nie koniecznie :D

Odpowiedz
drudzy zakochują się w Murzynkach:)

Odpowiedz
Gieferg napisał(a):Jedna rzecz mnei zastanawia, właśnie apropo tej sceny z przygwożdżeniem laski do ściany. Scena sam a w sobie robi wrażenie, ale odkąd to predzie mordują bezbronnych ? :? renegat jakiś czy co?

To zwiastun zawsze są cięte wiec pewne szczegóły nie są ukazane na pewno miał powód :D

Odpowiedz
Cytat:W komiksach Predatorzy mają różne usposobienie. Jedni bronią ludzi, drudzy... no powiedzmy że nie koniecznie

Cóż, nie chodzi o to czy bronią, ale do tej pory w każdym filmie kasowali tylko niebepieczną zwierzynę, zostawiając w spokoju tych co nie mogą się w żaden sposób bronić/są chorzy/w ciąży itd

Poza tym wszystkie komiksy z predatorem jakie widziałem z wyjątkiem pierwszego AVP i pierwszego Batman Vs Predator były do doooopy :P

Cytat:na pewno miał powód

pewnie ta laska zabiła mu rodziców :P

Odpowiedz
Cytat:na pewno miał powód
Pewnie w kieszeni nosiła ze sobą pilnik do paznokci :D

Odpowiedz
A wiecie kto może robi muzę do tego filmiku mam nadziję ze nie ten sam klaun co poprzednio :/ albo aby Fox przypadkiem nie najął tego pobrzdąkiwacza Beltrami bo wyłapie ode mnie osobiście w pysk

Odpowiedz
Beltrami jest OK, tak Terminator 3 jak i Die Hard 4.0 muzykę miały świetną. Ale jakoś wątpię by się tu pojawił. Chętnie bym usłyszał jakieś wyraźne nawiązania do soundtracku z Predatora, no i mam nadzieję, że Harald Kloser będzie się trzymał od tego z daleka :P

Odpowiedz
Badass :D

[Obrazek: cf4ea620036dead0med.jpg]

Odpowiedz
:?

So?

Zdjęcie znane od dawna, po co nam tu znowu?

Odpowiedz
Dwie sprawy, krótkie trzy pytania do reżysera:

Is the AvP Requiem promo a teaser or a trailer?

Colin Strause: "This isn't a teaser. It's a full 2-3-minute long trailer."

Does the trailer have a Merry Christmas tune at the end?

Colin Strause: "Yes, it's possible. The final color was set last night and it was recorded out to film. Once we spot check the film this morning, then it should be ready to go."

Which Alien, Predator film is your favorite?

Colin Strause: "Aliens, Predator, and then Alien, in that order. "

------

Ostatnia odpowiedź może dawać wskazówki jak ten film będzie wyglądać.
Apropo babki z karabinem. Wiedziałem że gdzieś już ją widziałem, ale nie mogłem skojarzyć gdzie. Teraz już wiem, grała epizodzik w świetnym Mr.Brooks.

Reiko Aylesworth:
[Obrazek: 18420119.jpg]

Ah grała też w The Killing Floor, dałem kiedyś temat o tym filmie ale nikt nie oglądał tego oprócz mnie a szkoda po film jest bardzo dobry.

Odpowiedz
idealnie pasuje do roli Rambo, nie ma co:)

Odpowiedz
rzucilem okiem na trailer:

i wiem ze z checia zobacze kontynuacje zachecony tym ze:

klna
jest 'gore'
ginie dzieciak
sa uklony w kierunku scen z klasykow obu tytulow
glowna bohaterka prezentuje sie kobieco, nie jest moze pieknoscia absolutna ale ma kobiecy urok. miejmy nadzieje ze wyglad nie pozostanie jej jedynym atutem ( poprzeczka narzucona przez Sigourney Weaver zobowiazuje przynajmniej do wysilku, bo mistrzyni nikt raczej nie przerosnie )
make war. love is overrated

Odpowiedz
Cytat:klna
jest 'gore'
ginie dzieciak

to można ująć jednym słowem: normalność.

Odpowiedz
panowie włączcie sobie na stop klatce jak Pred załatwia te typiare przygważdżając ją do ściany chwile przed śmiercią jest ujecie jak blondyna trzyma w ręku gnata czyli wszystko gra :D

Odpowiedz
oops my bad

8) zgadza się, wcisnęli jej spluwę w garśc żeby mozna ją było "legalnie" wykończyć. I nawet jej nie puszcza kiedy obrywa.

Z tego co mi wiadomo jest (lub przynajmniej miał być) jeszcze jakiś inny, mniej hardkorowy trailer, ktoś coś wie na ten temat?

Odpowiedz
tzw pośmiertny nerwościsk dłoni :P poza tym ta spluwa jest proporcjonalna do jej umiejętności :D

Odpowiedz
Szkoda tylko że musieli tu wrypać predaliena :roll:

Odpowiedz
prawdopodobnie będzie to ten sam stateczek co w AVP najlogiczniej bym to wytłumaczył. No chyba że Predalien dotarł na planetę Predatorów a ci odesłali go z kwitkiem na ziemie :)

Odpowiedz
Mental napisał(a):
Cytat:klna
jest 'gore'
ginie dzieciak

to można ująć jednym słowem: normalność.

towar deficytowy. nie cierpie kiedy w kinie ludzie nie krwawia obficie, nie klna ( tu pozdrowienia dla moderatorow forum ktorzy na wzor amerykanski z wielka pieczolowitoscia dbaja zeby przynajmniej w obrebie ich malego kroelestwa stworzyc swiat bez przeklenstw ) nie pala papierosow, umieraja zeby wyglosic jakas madra egzystencjalna kwestie czy inny romantyczny stek bzud, albo dlatego ze sa z gruntu zli badz sa nie tak do konca zli ale robili cos co jest zle i musi ich spotkac kara (czesto poprzedzona rachunkiem sumienia), zabijaja tylko jezeli nie maja wyjscia a jesli takowe istnieje zostawiaja oprawcow przy zyciu zeby nie stac sie takimi jak oni albo zeby oddac ich w rece organow sprawiedliwosci ktorych osad i wymierzona przez nie sprawiedliwosc jest jedyna sluszna opcja ( co byloby gdyby brad pitt na koniec 7 opuscil gnata zamiast sprzatnac spaceyego albo mlody sheen nie sprzatnal berengera w finale plutonu. troche gowno by bylo imo). dlatego wszelkie przejawy normalnosci zawsze witam z otwartymi rekami i doceniam calym sercem.
make war. love is overrated

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon