04-09-2024, 22:12
|
Amazon, Apple TV+, Disney+, HBO, Netflix i inne serwisy streamingowe
|
|
Coś mi kołacze w pamięci, że któryś z tych polskich serwisów już parę lat temu co miesiąc twierdził, że za dwa tygodnie już będzie płatny i nigdy to nie nastąpiło. Tutaj nie potrafiłem dokopać się do żadnych szczegółów jak to ma wyglądać.
04-09-2024, 22:57
Z tego co pamiętam to chyba właśnie oni mieli być płatni już kiedyś tam. Też nie doszukałem się w tym regulaminie żadnych konkretów co niby ma być płatne. Pożyjemy zobaczymy.
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...
04-09-2024, 23:08 (04-09-2024, 22:57)simek napisał(a): Coś mi kołacze w pamięci, że któryś z tych polskich serwisów już parę lat temu co miesiąc twierdził, że za dwa tygodnie już będzie płatny i nigdy to nie nastąpiło. Tutaj nie potrafiłem dokopać się do żadnych szczegółów jak to ma wyglądać.Tym serwisem był właśnie 35mm.online. 04-09-2024, 23:08 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-09-2024, 23:10 przez OGPUEE.)
Jakich subskrypcji używacie?
Napisane dla was na moim RMX3363 przy użyciu Tapatalk
"Rząd nie jest dla nas rozwiązaniem, jest dla nas problemem." Ronald Reagan
05-09-2024, 08:55
Max, Disney plus, Apple oraz Amazon prime.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron 05-09-2024, 09:57 Cytat:Jakich subskrypcji używacie?Ja mam netflixa, disneya, skyshowitme, amazona i viaplay, ale z koncem roku odpuszczam z disneyem i viaplay, netflixa mam jako go-to bo mam tam masę szrotów na liście, które lubię odpalać, amazon i sky są tanie jak barszcz i czasem pojawią się tam jakieś prawdziwe perełki. Na reszte szkoda hajsu 05-09-2024, 09:57
Amazon, Disney, netfliks na wypadek netfliks and chill, reszta torrenty ale myślę nad sky
05-09-2024, 10:14
Ja mam właściwie wszystkie poważne streamingi: Max, Netflix, Prime, Disney+, Viaplay, SkyShowtime, Spotify, YouTube. Wszystko w najwyższych, największych opcjach i wszystko dzielone na co najmniej trzy osoby. W sumie tylko z Netflixem się trzeba bawić, ale cała trudność polega na tym, żeby własciciel konta potwierdził w SMSie, że to uprawniona osoba się loguje z nowego IP i tyle.
05-09-2024, 10:33
Też mam chyba wszystko, co się da:
- Max - Prime - Disney - Netflix - SkySho - Viaplay - Canal+ - Apple - Spotify - YouTube - TVNGo Mam nawet cyfrową prenumeratę Wyborczej
.
05-09-2024, 10:47
Raczej banda sprzedawczyków :P
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 05-09-2024, 14:17
miałem czas i pobawiłem się tym moim HBO. Sto ch*** w d*** komuś, kto to zaprojektował i uznał że to dobre. Otóż, ofc mam ogromną bazę filmów, ale NIE da się do nie wejść ot, tak. Dlaczego miałoby się dać? Więc jak się kliknie zakładkę filmy to pokazuje te 47 produkcji + parę reklam/polecajek. Jak się kliknie działy, to samo. Ale jak się wrzuci szukajkę, wpisze jakiś film (musi być na platformie bo inaczej wypluje tonę reklam) to wtedy MAX zaczyna kojarzyć ten film z innymi i wywala podobne tytuły. I jest ich cała masa, tylko i tak wyświetli się 12=36 pozycji więc trzeba kliknąć w inny film z tej listy i tak "follow the rabbit" cały czas.
Nigdy wcześniej nie widziałem czegoś tak durnego <not he he>
“A man holds sacred only 3 things. His home, his children, and his mother. He who dares to harm any of these, whomever god he serve, pray to them for mercy. You will receive none from the man.”
07-09-2024, 19:08
Dlatego trzeba korzystać z Upflixa. Ja już dawno przestałem sprawdzać po wyszukiwaniu. Tytuły są często źle dopasowane (na amazonie to częsty błąd)
07-09-2024, 19:27
Serwis 35mm w końcu spełnił swoje groźby i od października wprowadzili płatność za dostęp do filmów. Na szczęście nie schowali całej biblioteki za paywallem, wciąż sporo dobrych produkcji dostępnych jest za darmo, ale chyba większość jest płatna. Możliwe tylko wypożyczenie na 48h, ceny z tego co widzę to głównie 7,99 zł ale zdarzają się też takie za 12,99 i 14,99 - na jakiej zasadzie jest podział to trudno powiedzieć.
07-10-2024, 19:30
Nie, spokojnie dociągną do końca piłkarskiego sezonu z prawami do Premier League i Bundesligi i być może w czerwcu przyszłego roku koniec, ale to chyba wciąż nie jest ostateczna decyzja.
17-10-2024, 06:57
Lekko spozniony, ale akurat algorytm podeslal cos z animowanymi starociami i po latach sobie powtorzylem Disney TV Monster Hits z 1987:
I od razu wyskoczyl mi ten absolutny klasyk, ktory zreszta pojawil sie na TVP, ktory niestety jest zuploadowany w fatalnej jakosci, bo chyba nigdy nie zostalo wydane na dvd. Inny klasyk, ktory takze mial premiere w polskiej telewizji: Kurcze, wali mnie Disney+ po calosci, jezeli mowa o jakies tam bieda seriale, gowniane filmy i dojenie gwiezdnej marvelozy. Natomiast gdyby zaczeli tam masowo wrzucac remastery archiwalnego katalogu klasycznych shortow, filmow, seriali, speciali, czy ejtisowych programow to Disney+ mialby we mnie subskrybenta. Oczywiscie do czasy przegrania wszystkiego co maja na wlasne nosniki i dyski, bo jebac disnejowskie korpo :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
10-11-2024, 03:17 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-02-2025, 11:34 przez Bucho.) (25-08-2024, 21:11)Corn napisał(a): Jeśli potrzebujecie dobrej wyszukiwarki to poza netflixem jest jeszcze upflix.pl - tam też są informacje co niedługo będzie i co jest usuwane w najbliższym czasie To jest jakiś pierdolony żart, że nie można przejrzeć CO chce się potencjalnie kupić.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 10-11-2024, 11:20
Dość ciekawy artykuł o Netflixie i jego strategii:
https://www.nplusonemag.com/issue-49/essays/casual-viewing/?fbclid=IwY2xjawHrP25leHRuA2FlbQIxMAABHZJoWe7XxLC-eSnmtJQRlpm13bOm7cjbYVwU0PvpCMYcyyBiHnXb7m2GQg_aem_7u1RYczbKRcQtptbGX2Gmw
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...
08-01-2025, 13:28 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |