Batgirl (20??)
What? Podobno pierwszy testy poszły gładko...

Nie chce mi się wierzyć, że siekają film z czarną bohaterką, chyba nie ma to nic wspólnego z przesunięciem Flasha, czy faktem, że Keaton miał zastąpić Batflecka, a Affleck nagrał ostatnio scenkę do Aquamana?

Odpowiedz
No są powody podane - DC ma skupić się na filmach kinowych, a "Batgirl" widocznie śmierdzi mocno straight-to-streaming. Plus pojawiły się ploty, że HBO Max dostanie siekierą w plecy. Więc film pozostaje bez dystrybucji. Od biedy mogą go sprzedać Netflixowi czy Amazonowi.

Odpowiedz
Biedny Michael Keaton, japierdole. Od początku zachowywałem rezerwę wobec Zaslava. Chuj mu w dupe. DC nigdy nie wstanie z kolan. Jebać tych leszczy. Jak ktoś broni tej decyzji to jest pojebany.
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem

Odpowiedz
No to chuiowy powód, bo wydali 70 milionów, jest to film prawdopodobnie nieszkodliwy wpasowujący się narracyjnie we Flashpoint i był tworzony z myślą o streamingu. Jeśliby ogłosili "hej, robimy film z Batfleckiem!" to bym nie narzekał, a tak będę się dziwił tą strategią, bo kasa wydana, a to zawsze jakiś content na HBOMax.

Odpowiedz
Czekałem na Batgirl bardziej niż na Aquamana i ShazamoAdamy.

Odpowiedz
Oczywiście to może być tylko PRowe pierdololo, a sam film to nieoglądalne gówno, które nawet niewybrednych włodarzy Warnera przeraziło.

Odpowiedz
Mam znajomego co broni Warnera w każdej sytuacji, ciekawe co teraz powie. Brak słów. Quo Vadis DC. Jesteście przeklęci.

(02-08-2022, 23:24)Grievous napisał(a): Oczywiście to może być tylko PRowe pierdololo, a sam film to nieoglądalne gówno, które nawet niewybrednych włodarzy Warnera przeraziło.

Ci filmowcy nie są ludźmi którzy kręcą nie oglądalne gówna. Jeszcze w tym tygodniu dawali wywiady, ujawniając że zrobili własną wersję Firefly'a, że byli podnieceni pracą z Keatonem.

Odpowiedz
I dunno. Filmów za 100 mln nie odkłada się na półkę. Jakiekolwiek są oficjalne powody, tam poszło coś wybitnie nie tak.

Odpowiedz
Ja chciałem zobaczyć co tam wymyślili z Keatonem, te flashbacki... No szkoda, bo o wiele bardziej mnie interesowało to niż większoś mavelowych pierdololo.

Odpowiedz
Meh. Jedyny kogo mi żal to Brendan Fraser. Spoko wybór na Firefly. Może Reeves go przygarnie.

Odpowiedz
Czyli pewnie go jednak spróbują popchnąć do kin.

Odpowiedz
Rozumiem, że chcą odratować jakoś to DCEU, ale skoro film był prawie na wykończeniu to już lepiej wypuścić choćby i takiego prawdopodobnego flopa i stracić nieco mniej kasy niż w wypadku spuszczenia całego filmu do kibla.

Odpowiedz
(02-08-2022, 23:38)marsgrey21 napisał(a): Ja chciałem zobaczyć co tam wymyślili z Keatonem, te flashbacki... No szkoda, bo o wiele bardziej mnie interesowało to niż większoś mavelowych pierdololo.

Pozostaje czekać nam, aż jakiś wkurzony pracownik wrzuci surowy film do sieci, byśmy mogli zobaczyć sceny z Keatonem.

Odpowiedz
Podobno było ich całe pięć.

Odpowiedz
Człowiek sobie ogląda wieczorem spokojne film Capry, a tutaj takie jajca się dzieją. :)

Dziwne to wszystko, bardzo.

Ale trzeba szukać plusów.
Zacznijmy od tego, że to od początku nie zapowiadało się dobrze.
Mogliby teraz pyknąć pełnoprawny Batman Beyond. I Frasera możnaby wykorzystać gdzie indziej.

Swoją drogą. W związku z tymi reshootami Aquamana ciekawe co to oznacza dla Flasha i przyszłości Keatona....

Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Czy oni tego filmu nie nakręcili już w całości? Był kiedykolwiek podobny przypadek?
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
No, dopóki Warner nie ogłosi oficjalnego stanowiska to się dzieje dokładnie nic. A chyba jeszcze nic nie ogłosił...

Odpowiedz
Tam gdzieś padło, że film jest w końcówce postprodukcji.

No dziwne, dziwne. Jeżeli nie wypuszczą tego nigdzie to tak jakby spalili 90mln $ w piecu. Przedziwne kalkulacje tam robią. Coś czuję, że ten Flash też nie może czuć się już bezpieczny :)

Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Kilka dni temu robili nowe pokazy Flasha i mial bardzo dobre reakcje, a 3zra rzekomo jest na odwyku, chuiwiecowymtślą.

Odpowiedz
(03-08-2022, 00:28)zombie001 napisał(a): Człowiek sobie ogląda wieczorem spokojne film Capry, a tutaj takie jajca się dzieją.

Jaki?

A Batgirl niech zdycha :]
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości