Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
05-03-2014, 14:33
|
Batman: Arkham Series
|
|
W poprzednich częściach Wayne też przypominał Affllecka?
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 05-03-2014, 14:33
@Phil- Warner ma w zwyczaju wydawać wersje "complete" swoich produkcji, a więc i AO się na pewno takowej doczeka, ale dopiero najwcześniej w maju.
Pytanie teraz tylko czy na takową się opłaca czekać. Cena za podstawkę dosyć mocno poszła w dół, więc nie wiem czy jednak takowej już teraz nie kupić, a potem co najwyżej zaopatrzyć się w dodatek z Freezem jeżeli tego będzie warty ("Zemsty Harley Quinn" do dziś nie kupiłem, bo cienkie to podobno). Nawet jak będzie kosztował on jakieś absurdalne 50 zł, to i tak prawdopodobnie wyjdzie to taniej niż wersja Complete która będzie pewnie na starcie kosztować z ok 200 zł... no chyba że niesamowicie ci zależy na dodatkowych challenge packach, skórkach i innych tego typu pierdołach, wtedy faktycznie, warto jednak zainwestować w takową wersję. 05-03-2014, 15:03 (05-03-2014, 12:46)Juby napisał(a): W Arkham City nie było pustek na ulicach, bo tam nie było otwartego miasta, chyba pomyliło ci się z Origins. Jeśli o miasto chodzi, to jak dla mnie jeden pies.
I do not believe in the creed professed by the Jewish Church, by the Roman Church, by the Greek Church, by the Turkish Church, by the Protestant Church, nor by any church that I know of. My own mind is my own church
05-03-2014, 15:24 (05-03-2014, 14:33)shamar napisał(a): W poprzednich częściach Wayne też przypominał Affllecka? A ten przypomina? Szczególnie, że gra powstawała przed wybranie Afflecka do roli. @Wawrzyniec - ale w City nie było pustek. Akcja toczyła się w odciętym dystrykcie i wszędzie byli przestępcy. Jakie ty tam pustki widziałeś? 05-03-2014, 16:03
@Juby - odniosłem się do Twojej wypowiedzi o nadziei na to, że będzie żywo jak w GTA i założyłem, że chodzi o przechadzających się mieszkańców i jeżdżące po mieście samochody. Mi się wydaje, że raczej nie ma na co liczyć. A o pustkach wspomniałem, bo na myśl o GTA, Arkham City/Origins wydaje się puste :P.
I do not believe in the creed professed by the Jewish Church, by the Roman Church, by the Greek Church, by the Turkish Church, by the Protestant Church, nor by any church that I know of. My own mind is my own church
05-03-2014, 22:05 (05-03-2014, 16:03)Juby napisał(a): A ten przypomina? Szczególnie, że gra powstawała przed wybranie Afflecka do roli. Z tego trailera mi przypominał. Ale to może być właśnie typowe zasugerowanie.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 06-03-2014, 01:26 (05-03-2014, 22:05)Wawrzyniec napisał(a): @Juby - odniosłem się do Twojej wypowiedzi o nadziei na to, że będzie żywo jak w GTA i założyłem, że chodzi o przechadzających się mieszkańców i jeżdżące po mieście samochody. Mi się wydaje, że raczej nie ma na co liczyć. A o pustkach wspomniałem, bo na myśl o GTA, Arkham City/Origins wydaje się puste :P. Moja wypowiedź jest już nieaktualna. Obszar Gotham, na którym będziemy działać będzie po ewakuacji, na ulicach zostaną tylko przestępcy i policją, których napotkamy w starciach podczas zamieszek (w nich będzie mogło brać udział 50 osób). Cywilów brak. 06-03-2014, 08:32
Oby w końcu dali dodatkowe kostiumy z filmów Burtona. Ich brak w poprzednich odsłonach to istna potwarz :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi 08-03-2014, 09:52
Ja tam chyba zainwestuje w ulepszenie PCta, żeby śmigała na maksymalnych wymaganiach.
Kilka nowych screenów: http://www.batcave.com.pl/2014/03/siedem-nowych-screenshotow-z-batman-arkham-knight/#more-10192 27-03-2014, 20:36 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-03-2014, 20:47 przez Juby.)
Jeśli dobrze pamiętam, to żadne Arkham nie ukazało się zgodnie z pierwotną datą premiery. Zresztą ich zmiany w przypadku gier to już tradycja, a i filmy robią to coraz częściej.
21-04-2014, 20:43
Nie pamiętam przesunięć premiery poprzednich części (na pewno trzecia wyszła zgodnie z pierwszą zapowiedzią) ale ta plotka i tak mnie smuci bo:
1. Przyjdzie mi czekać dłużej na grę. 2. Przerwana zostanie tradycja wydawania gier Arkham na wiosnę (bo o cały rok premiery raczej nie przesuną) 3. Martwi mnie, że Rocksteady nie dało rady zrobić tej gry w 3 lata od premiery City, bo przecież ich pierwszy sequel debiutował dwa lata po premierze Asylum. Ale w sumie wolę poczekać kilka miesięcy dłużej niż kupić grę pełną bugów jak to było przy Origins. Póki co to plotka, czekam na oficjalne info. 22-04-2014, 08:51
A niech przekładają premierę ile wlezie. Na kompie w to i tak nie pogram, a PS4 zdecydowanie za dużo kosztuje jednocześnie oferując na chwilę obecną za mało ciekawych gier. Lub jak dla mnie, nie oferuje ich w ogóle jeszcze. Także niech nowy Batman się odwleka, najlepiej do sensownych obniżek cen nowej maszynki Sony :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi 22-04-2014, 18:10
A ja nie lubię kostiumów złożonych z 35171 elementów - dlatego podoba mi się Batfleck. Ale nic nie mówię, bo w AK pewnie nawet nie zagram, nawet jak już kupię PS4. Ziewałem z nudów już przy AC i nie mam zamiaru tykać Originsów - bo ileż można łupać w to samo.
21-05-2014, 17:32 |
|
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| PlayStation 5 i Xbox Series X - newsy, ciekawostki, problemy | Pelivaron | 93 | 18,292 |
29-09-2022, 11:33 Ostatni post: yacajackowski |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |