Ankieta: Jak powinna wyglada
przeniesienie akcji we wspolczesnosc ( zachowuj
[Wyniki ankiety]

Beavis & Butthead (1993 - 2025)
Wychodzi na to, że nowych odcinków najwcześniej można się spodziewać w marcu

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
https://movieweb.com/beavis-and-butt-head-movie-paramount-plus/

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Wlasnie sie dowiedzialem, ze w ogole istnieje takie cos jak Paramount+

Jestem ciekaw ile czasu Disney bedzie potrzebowac, zeby wciagnac takze to studio.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz

Odpowiedz
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Film jest już w sklepie. Ale kiedy czytam, że tam jest jakiś motyw z "white privilege": wg. lewicowych stron pokazany jako pozytyw (w sensie w formie lewackiej) to coś mi opada.
3 duże strony zwróciły na to uwagę i dalej odechciało mi się czytać.

Odpowiedz
White Privilage!

https://streamable.com/o8c8bz

Odpowiedz
Płakałem na tej scenie. W sumie jest najlepsza z całego filmu..

No.i okazało, że lewactwo (m.in. Hollywood reporter) zupełnie nie zrozumiało tej sceny. Albo udają, że to nie jest satyra na nich.

Odpowiedz

Odpowiedz
Nikt z was nie ogląda. Wasza strata.

Sezon 11, (po odświeżeniu numerowany jako 3ci) nadchodzi.

Odpowiedz
Kojarzy mi się to z dawnymi, fajnymi czasami, ale nigdy tego nie oglądałem, ci dwaj niedorozwoje tak mnie irytowali, że nie byłem w stanie zdzierżyć.

Odpowiedz
Czyli jak to dziś mowią: zawsze byłeś boomerem.

Odpowiedz
DDla większości osób problem był chyba trochę z dostępnością. Za dzieciaka nie każdy miał MTV, a druga sprawa to to, że godzina nadawania to jakaś chyba 22-23. Inna kwestia, że chyba każdy te postacie znał i jak w Secret Service pojawiła się recenzja B&B: Virtual Stupidity, przeczytałem ją dziesiątki razy, choć w samą grę zagrałem 20 lat później.
Captain Obvious

Odpowiedz
Zanim miałem okazję się z nimi bardziej zapoznać miałem koszulkę z logo MTV przy którym gdzieś tam się zaplątały te dwa patafiany.

Odpowiedz
(06-09-2025, 10:11)Reno napisał(a): DDla większości osób problem był chyba trochę z dostępnością. Za dzieciaka nie każdy miał MTV, a druga sprawa to to, że godzina nadawania to jakaś chyba 22-23.

Ale później jakaś polska stacja zaczela to puszczac. Niestety z dubbingiem. Film kinowy puszczali na pewno na Canal+.

Ja ogladalem i nagrywałem z satki.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon