Bond - temat ogólny
no nie wiem, z wyglądu pasuje ale poza tym to tak jakoś mi średnio pasuje

Odpowiedz
Bezos bierze najgłupsze populistyczne pomysły z sieci. Pan reżyser Francuz od ładnych pejzaży bez postaci? Check?
Jakaś blondi która jest trochę memem w necie? Check. Jeszcze niech wybiorą piętnastoletniego Tomka Hollanda i na kompozytora ponownie Zimmera (albo raczej jego studenciaków pod których pracą się podpisał) to mamy komplet. Bond dla ludzi nieznających serii i powierzchownie lubiących kino.

Odpowiedz
Nie pasuje ani wyglądem, ani klasą przede wszystkim.

Villeneuve jest Kanadyjczykiem.

Odpowiedz
Co wy gadacie, pasuje idealnie. To jest dokładnie ten klucz według którego dobierane były takie tuzy aktorstwa jak Barbara Bach czy Denise Richards. Jest ładna, jest na topie, chłopy się ślinią. Wolę to niż kolejny woke skręt.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Dokładnie w punkt. I Elordi na Bonda i będzie duet idealny. Oni już grali parę w "Euforii", wypadli świetnie.

Wysłane z mojego CPH2481 przy użyciu Tapatalka
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
Co Ty pierdolisz Corn? Wygląda tanio i wulgarnie, jak dziwka 3 kategorii.
Gdzie to w ogóle porównywać do Barbary Bach?
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
Wygląda tanio i wulgarnie bo grała tanią i wulgarną postać. Wsadź ją do roli eleganckiej kobiety to zagra elegancką kobietę.

https://www.instagram.com/p/C4XHf81LmxE/?igsh=dm96ZGc5cXk3Zjhm

Porównuję do Bach bo to żadna wybitna aktorka nie była. Podobnie jak większość klasycznych Bond Girls, które pewnie też na swoje czasy były „wulgarne”, zwłaszcza te które grały nie główną rolę ale poboczne

Odpowiedz
Ja tam uważam że całkiem ok

Odpowiedz
(15-07-2025, 21:40)Corn napisał(a): Wygląda tanio i wulgarnie bo grała tanią i wulgarną postać. Wsadź ją do roli eleganckiej kobiety to zagra elegancką kobietę.

Porównuję do Bach bo to żadna wybitna aktorka nie była. Podobnie jak większość klasycznych Bond Girls, które pewnie też na swoje czasy były „wulgarne”, zwłaszcza te które grały nie główną rolę ale poboczne
Po prostu nie trawię takiej mleczarni jaką posiada.
Zawsze to będzie dla mnie wulgarna baba z wielkimi cycami.

Taka Kasia Figura, bleh...

Odpowiedz
Ke? Przecież Figura za czasów prime to piękna kobieta. Gdzie to w ogóle porównywać? Sydney jest nie z cycków, a z mordy kaprawa.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Dziewczyn Bonda było tyle, jedne lepsze jedne gorsze, nie każda to musiała być Eva Green, Ursula Anderss czy chociażby Izabela Skorupko, że nie zrobi mi różnicy jeśli Sweeney dostanie rolę. Obawiam się, że to będzie najmniejszy problem tego filmu.

Odpowiedz
(15-07-2025, 22:50)Mefisto napisał(a): Ke? Przecież Figura za czasów prime to piękna kobieta. Gdzie to w ogóle porównywać? Sydney jest nie z cycków, a z mordy kaprawa.

^^

Odpowiedz
(27-06-2025, 08:37)Dr Strangelove napisał(a):
(27-06-2025, 00:37)Paszczak napisał(a):  i oczywiście niekwestionowane przez nikogo arcydzieło jakim jest Sunshine
Zacny, naprawdę zacny bait milordzie Duży uśmiech

Jak dla mnie scisla czolowka esefow XXI wieku, mimo bycia w kolejnym gnostycznym pierdem spod piora Garlanda.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
(15-07-2025, 21:40)Corn napisał(a): Wygląda tanio i wulgarnie bo grała tanią i wulgarną postać. Wsadź ją do roli eleganckiej kobiety to zagra elegancką kobietę.

Mowa o Euforii? W sumie w niczym innym jej nie widziałem. Ale ona przecież poza rolami nie tylko podtrzymuje, ale też sama kreuje en wizerunek. Święci cyckami. Każda jej fota, jaką widziałem to "laska z dużymi cyckami". I fajnie. Nawet jeśli próbować oddzielić ten wizerunek od roli do zagrania, wydaje się, że twarz i ogólny vibe ma jednak mało elegancji, dojrzały (jednak chyba zwykle dziewczyny Bonda były starsze, nie?).
No i skąd przekonanie, że wsadzona do roli eleganckiej kobiety, uniesie rolę i nie będzie dziewczyną z sąsiedztwa udająca dziewczynę Bonda. Miała okazję pokazać swój talent do grania postaci innych niż wariacje na temat tego, co zagrała w Euforii?

Odpowiedz
W Białym Lotosie grała i była niezła. Prawdziwy test jednak będzie miała w biografii Christy Martin i wygląda to na oscarowy strzał. W sieci można fotki zobaczyć, jak zmieniła się do roli.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
(16-07-2025, 00:00)PropJoe napisał(a): (jednak chyba zwykle dziewczyny Bonda były starsze, nie?)
Cóż, pomimo ról jakie gra, to Sweeney już dawno nie jest nastolatką, ma 28 lat, a zdjęcia przecież nie ruszą w tym roku. A dziewczyny Bonda jak już pisałem były bardzo różne, no niby można napisać że raczej nie ruchał małolat, ale zdarzały się młodziutkie przykłady: moja ulubiona Daniela Bianchi z Pozdrowień z Rosji była ledwo po dwudziestce, najbardziej ikoniczna Ursula Anderss 25-26 lat, tak samo Eva Green, czyli mniej niż Sweeney. Widocznie za bardzo w pamięci utkwiła ci Pussy Galore z Goldfingera która była pod czterdziestkę :p

Nie wiem też skąd założenie że musi to koniecznie być postać eleganckiej kobiety jak Monica Belucci w Spectre.

Odpowiedz
(15-07-2025, 22:50)Mefisto napisał(a): Ke? Przecież Figura za czasów prime to piękna kobieta. Gdzie to w ogóle porównywać? Sydney jest nie z cycków, a z mordy kaprawa.
Wiadomo, kwestia gustu i się nie dogadamy.
Dla mnie obie to mogą grać co najwyżej Jagnę w "Chłopach", którą Antek miętosi gdzieś na stogu siana przegryzając chleb ze słoniną w trakcie, a nie "dziewczynę Bonda" i tyle Duży uśmiech

(16-07-2025, 06:57)simek napisał(a): Nie wiem też skąd założenie że musi to koniecznie być postać eleganckiej kobiety jak Monica Belucci w Spectre.
Oczywiście, że nie musi. Może się zdarzyć, że ta cycatka akurat trafi na znakomity scenariusz, da z siebie wszystko i dołączy do galerii sław dziewczyn agenta 007.
No ale jak sam pisałeś, to będzie najprawdopodobniej najmniejszy kłopot tego filmu.

A tak jeszcze co do Bellucci to bardzo przykra sytuacja. Dawno powinna była tę dziewczynę zagrać a jak już w końcu zagrała, to trafiła na jeden z najgorszych filmów w historii tej serii i cała ich sekwencja aż krzyczała - Boże, miejmy to wreszcie za sobą Dżejms!

Odpowiedz
To prawda, Monica powinna zostać dziewczyną Bonda gdzieś na wysokości późnego Brosnana.

Odpowiedz
My tu narzekamy, że Sydney to zły/dobry wybór, a nie zapominajmy, że bez względu na casting i tak można zmarnować fajną bond-girl w imię diversity. Przecież w ostatniej odsłonie, ktoś dał de Armas całe 10 minut, bo prawie połowę seansu musiała mieć zgarnąć ona:

[Obrazek: B25_05662_R.jpg?crop=8:5,smart&quality=7...width=1000]

Ja więc z potencjalnego wyboru Swenney się cieszę, bo to fajna dziewczyna i jednocześnie biorę to mocno na dystans bo równie dobrze producenci i scenariusz sprowadzą ją do roli 5-minutowego henchmena w sukni z dekoltem.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
(16-07-2025, 08:46)simek napisał(a): To prawda, Monica powinna zostać dziewczyną Bonda gdzieś na wysokości późnego Brosnana.
Ona miała zagrać Paris Carver w drugim Brosnanie, ale z jakiegoś powodu nie mogła, więc wzieli Teri Hatcher. Ciężko to nawet komentować. Ja nie wiem co oni mieli wtedy we łbie ;)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon