01-02-2023, 11:09
|
Co jeszcze oprócz Holiłud zeżre politykal korektnes?
|
|
Czytam te wasze pierdy piąte przez dziesiąte, ale chyba raczej wyraźnie dał do zrozumienia, że chodzi o statystykę.
01-02-2023, 11:14
Jak się do mnie przypierdolił na początku swojej kariery trolla, to coś takiego napisał:
deymos napisał(a):Jeżeli Ty nie uważasz, że Twoje wrażenia i ocena jakiegoś filmu są istotniejsze od zdania Lolana albo youtubera i uważasz to za przejaw "wyższości intelektualnej" to zalecam Ci wizytę u psychologa bo masz istotne problemy z poczuciem własnej wartości. Serio, dyplomowany specjalista Ci to mówi. 01-02-2023, 11:40 (01-02-2023, 11:09)simek napisał(a): Ja tam jestem autentycznie ciekawy z czego deymos ma ten doktorat. Nauki społeczne. Oczywiście nie podam tematu pracy bo za łatwo można nie namierzyć, ale tematyka mocno biznesowa tj. związana z call center, telekomunikacją i KPI oraz ich wyznaczaniem. Tak ogólnie.
The key of joy is disobedience.
01-02-2023, 11:43 (01-02-2023, 11:40)Paszczak napisał(a): Jak się do mnie przypierdolił na początku swojej kariery trolla, to coś takiego napisał:Ciekawe czemu ludzie z niższym poczuciem własnej wartości piszą tak o innych? To jest dobry temat na doktorat z nauk społecznych :)
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...
01-02-2023, 12:13
Teraz każdy temat to będą potyczki z Deymosem? Może by jakiś wydzielić? :)
Captain Obvious
01-02-2023, 12:31
Odzywają się dawne traumy u co poniektórych ;)
Przepraszam, Dr Strangelove :) Faktycznie kontakt przez neta niepotrzebnie radykalizuje dyskurs. Jakbyśmy się spotkali na piwie w knajpie to pewnie byśmy się wszyscy dogadywali, zbijali piątki i klepali kelnerki po tyłkach... Czy coś tam coś tam.
01-02-2023, 12:34
Pewnie tak. Nie wiem za bardzo po co starasz się przypierdolić prawie do każdego, tym bardziej, że to daremny trud.
No ale jak tam sobie wolisz.
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...
01-02-2023, 12:35
A kto miałby to zacząć jak nie ja? xD
Doktorze, jednych triggeruje jedno, innych co innego, są wszak userzy których się nie czepiam. Przyzwyczaiłeś się może, że kilka osób pisze teksty o tym samym, teraz ja piszę niejako w kontrze więc to nie tyle mnie jest dużo, co dużo takich treści. Anyway, nie chowaj urazy.
01-02-2023, 12:41 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-02-2023, 12:46 przez deymos.) (01-02-2023, 07:44)deymos napisał(a): Teraz - być może. Wtedy jednak jeszcze nie. Napisałeś, że masz dyplom (w dodatku w takim tonie jakbyś dopiero co mógł się nim pochwalić, bo wiesz, ludzie z x lat doświadczenia raczej nie potrzebują sięgać po ten argument) - nie napisałeś kiedy go zrobiłeś. Zatem nie wiem kiedy to "wtedy" jest. 20 lat temu czy może 10 (kiedy to, co napisałem już w sumie obowiązywało, bo czas to suka i zapierdala do przodu) :) Cytat:Ekhm. Przecież sam to napisałem. Właściwie to była istota mojej wypowiedzi. Pokaż mnie to palcem w takim razie, bo bez kitu mogło mnie to umknąć w tym gąszczu przerzucania się gównem z Bucho :) Cytat:Czy Ty w ogóle czytasz to, na co odpowiadasz czy za pomocą tego jakoby nie plebejskiego umysłu skanujesz tylko wpisy, wyłapujesz "lewackie" sygnatury i odpowiadasz losowym prawackim bełkotem Gwoli ścisłości: ja w tej dyskusji nie uczestniczę, odniosłem się tylko i wyłącznie do Twej ostatniej wypowiedzi, bo uderzyło mnie to typowe (dla lewaków) wywyższanie się oraz mieszanie z gównem strony przeciwnej. I sorry, ale jeszcze nie spotkałem prawaka (tu swoją drogą mogę odwrócić argument i napisać, że nie każdy w opozycji do wiadomych spraw to prawak), który sięgałby po stwierdzenia typu "szury". Wręcz przeciwnie - w ostatnich latach to jest jeden z ulubionych słówek lewej strony do atakowania wszystkich pozostałych. Cytat:I znów zachęcam do przeczytania we właściwym wątku, bo to już zostało zrobione. Aha: Cytat:Zrozumiesz, jak kiedyś będziesz się na czymkolwiek znał i czytał w tym temacie takie pierdoły. Cytat:Całuski:* Buziaczki :*
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 01-02-2023, 15:01
Mefisto, to przeczytaj jeszcze raz wypowiedź, która Cię striggerowała. Ja dokładnie napisałem o tym, że świat tak funkcjonuje jak piszesz ALE "samodzielnie myślący" mieli się tym wyróżniać, że nie funkcjonują jak pogardxane normiki tylko no właśnie, myślą samodzielnie. Jest to oczywiście ułuda i iluzja, czego dowodów bez liku a jeden właśnie omawiałem.
Moim zdaniem z tego wprost wynika, że i lewaków uważam za skażonych takim wybiórczym sposobem zbierania informacji. Wywyższanie się? Postaw się w mojej sytuacji. Jesteście tak przyzwyczajeni tutaj do etykietowania wszystkich naokoło "lewactwo" "normiki", "rzymianie" i milion innych że nie powinniście się tak oburzać, że ktoś etykietuje i was. Nie spotkałeś się z tym, powiadasz? Nie wiesz o co chodzi? U żadnego prawaka nie słyszałeś nigdy żeby stosował pogardliwe etykietki? Taa. To nie ja zaczynam, że tak powiem. Ja po prostu przemawiam waszym językiem. Nie podoba się wam? Ha. Może warto przemyśleć więc jego stosowanie. Ja nie gardzę wami jako ludźmi. Gardzę pogardą, którą okazujecie innym, nierzadko jeszcze pisząc zwykle bzdury wynikające z niewiedzy lub niechęci do poznania prawdziwego stanu rzeczy. Odnośnie tytułów naukowych - "Co daje wykształcenie uniwersyteckie? Umiejętność korzystania ze źródeł!". Temu, kto chce mieć jakąś wiedzę, bo jak nie to lans i bauns i nie trzeba mi tego tłumaczyć bo to ja się użeram dwa razy w tygodniu (względy prestiżowe, klienci nie wiedzą o tym co Tu, że każdy może zrobić doktorat i prowadzić wykłady i jednak ich to bierze, ale co oni tam wiedzą, nieudacznicy) z głupawymi julkami po wysokich obcasach i wierzaj mi, mam z nimi na pieńku bardziej niż wy :) Taki los neutralnego człowieka w świecie spolaryzowanego dyskursu - lewaki biorą go za prawackiego kuca, prawackie kuce - za lewaka :)
01-02-2023, 17:03 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-02-2023, 17:04 przez deymos.) (01-02-2023, 17:03)deymos napisał(a): Wywyższanie się? Postaw się w mojej sytuacji. Nie mogę, bo nie mam takiego ładnego dyplomu :( Cytat:U żadnego prawaka nie słyszałeś nigdy żeby stosował pogardliwe etykietki? Nie, napisałem, że nie spotkałem się z tą konkretną w ich wykonaniu. Cytat:Ja nie gardzę wami jako ludźmi. Gardzę pogardą, którą okazujecie innym, nierzadko jeszcze pisząc zwykle bzdury wynikające z niewiedzy lub niechęci do poznania prawdziwego stanu rzeczy. Mocne uogólnienie. Zwłaszcza w kontekście akurat dość dobrze zbadanego i popartego dowodami tematu przez konkretne jednostki na forum (zresztą nawet i bez tego to jest kilka osób na kilkadziesiąt/set userów).
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 01-02-2023, 22:46
Polecam sledzic Gilada Atzmona (byly “Zyd”) na fejsiku:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid032uHmwKsAy87ZMCPk1FezwJ1mJSdwXKGHXQVsTk7GoL19pPapQtd5bqRm6XpLVwunl&id=100000307309319
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
11-02-2023, 20:35
George Orwell vibe
[twitter]https://twitter.com/DEADLINE/status/1627483851244113920?s=19[/twitter] 20-02-2023, 07:54
Cenzura by some fat crazy cunt :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
20-02-2023, 08:29 |
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Scenariusze, które nie doczekały się realizacji (jeszcze) | Craven | 92 | 32,524 |
07-01-2018, 19:05 Ostatni post: Anibas |
|
| Zagraj to jeszcze raz, Sam | Anonymous | 2 | 1,982 |
20-01-2008, 13:05 Ostatni post: simek |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |