Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;)
Świetny ten stary wygląd, klikałbym ;)

Odpowiedz
Prosto i przejrzyście, nie to co te nowe layouty dla dzieci Facebooka...
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Zmiany. Zmiany są jedynym stałym elementem dla tych, którzy nie chcą stać w miejscu. Czy na lepsze, czy na gorsze to już zależy od punktu widzenia. Mój jest taki, że graficznie na lepsze. Mam tylko nadzieję, że treść pozostanie na wysokim poziomie.
gyerosasky, proud to be a member of Forum KMF Film.org.pl since Feb 2015.

Odpowiedz
Krysiron napisał(a):Ja sądzę, że już najwyższy czas na ranking filmów z lat 60-tych :)

Jestem za!

A ostatnio jeszcze sporo filmów z lat 40tych oglądałem... ale wtedy było świetne kino noir. Trzeci człowiek, Wielki sen, Sokół maltański, Podwójne ubezpieczenie, Casablanca...

A poza tym jeszcze takie klasyki jak Obywatel Kane, Dyktator, Biały żar, To wspaniałe życie i wiele innych.

Myślałem, że to zbyt dawne czasy, ale jednak z rankingiem lat 50tych i 40tych też nie powinno być problemu.

Odpowiedz
(13-02-2015, 22:39)Capt. Nascimento napisał(a):
Krysiron napisał(a):Ja sądzę, że już najwyższy czas na ranking filmów z lat 60-tych :)

Jestem za!

A ostatnio jeszcze sporo filmów z lat 40tych oglądałem... ale wtedy było świetne kino noir. Trzeci człowiek, Wielki sen, Sokół maltański, Podwójne ubezpieczenie, Casablanca...

A poza tym jeszcze takie klasyki jak Obywatel Kane, Dyktator, Biały żar, To wspaniałe życie i wiele innych.

Myślałem, że to zbyt dawne czasy, ale jednak z rankingiem lat 50tych i 40tych też nie powinno być problemu.

Masz rację, stare kino niczego nie przebije...
BlackStagsMeat, proud to be a member of Forum KMF Film.org.pl since Feb 2015.

Odpowiedz
(22-02-2015, 23:38)BlackStagsMeat napisał(a): Masz rację, stare kino niczego nie przebije...

Przejęzyczyłeś się. Wyszło dość zabawnie:)

Odpowiedz
Jest okazja, się podliżę. Klub świetny, to jedno z niewielu miejsc w czeluściach internetów, do którego od kilku lat zaglądam regularnie.
Shurka, proud to be a member of Forum KMF Film.org.pl since Mar 2015.

Odpowiedz
Jest masa for na temat filmów i mało które jest na takim poziomie jak KMF . Podoba mi się wygląd strony , bo kocham fiolet . Ilość użytkowników i postów . Forum jest po prostu świetne !

Odpowiedz
   KMF super stronka. Trzyma się jak na razie z dala od poziomu gimbusowego filmweba. Mam zastrzeżenia tylko co do forum. Za dużo tam ludzi, którzy pozjadali wszystkie rozumy przypisując sobie monopol na rację.

Odpowiedz
Po prostu nie wchodź do tematów o Terminatorze :)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
piczympoom dalej nie może się pogodzić, że sporo osób zjechało go za "obiektywne" ocenianie filmów. ;)

Odpowiedz
Rzygam już tematami o Terminatorze. :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
+1 zdecydowanie :P
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz
(08-07-2015, 22:50)Juby napisał(a): piczympoom dalej nie może się pogodzić, że sporo osób zjechało go za "obiektywne" ocenianie filmów. ;)

Patrząc obiektywnie jesteś jednym z tych bufonów. Cóż nie będę się spierał z kolesiem, który w rankingu najlepszych filmów roku umieścił np Thora...

Odpowiedz
Serio? Bufon? Thor w rankingu? To ma być znieważająca odpowiedź? Po 2 tygodniach? Słabo. :P

Odpowiedz
Cytat:Cóż nie będę się spierał z kolesiem, który w rankingu najlepszych filmów roku umieścił np Thora...

Przy takim stwierdzeniu, zarzut o bufonadę brzmi jak jakiś żart :D

Odpowiedz
(25-07-2015, 13:37)SonnyCrockett napisał(a): Serio? Bufon? Thor w rankingu? To ma być znieważająca odpowiedź? Po 2 tygodniach? Słabo. :P

Nie siedzę nonstop na forum, bo mam ważniejsze sprawy niż odpisywanie jubemu ale przypomniałem sobie to zajrzałem i koleś dalej drąży temat.

Odpowiedz
Dawaj swój ranking, żeby bufony zobaczyły czym się jarają mondży ludzie.

Odpowiedz
(25-07-2015, 15:17)Gieferg napisał(a): Dawaj swój ranking, żeby bufony zobaczyły czym się jarają mondży ludzie.
Daruję sobie:) Obojętnie co bym nie napisał będą hejty, bo obraziłem lobby KMF:)

Odpowiedz
(25-07-2015, 13:14)piczympoom napisał(a): Patrząc obiektywnie jesteś jednym z tych bufonów. Cóż nie będę się spierał z kolesiem, który w rankingu najlepszych filmów roku umieścił np Thora...

Po stwierdzeniu że KMF jest daleko "od poziomu gimbusowego filmweba" i dwutygodniowej przerwie, odkuwasz się przypieprzając do tego jaki film mi się podobał w 2011 roku? <ok>

Przepraszam za swoją ocenę Thora. Chętnie go ocenię obiektywnie, tylko nie wiem jak. Podpowiesz? 6/10? 7/10? Na ile zasługuje ten film? Jeżeli podobał mi się bardziej od Zawrotu głowy to mogę go ocenić wyżej, czy nie, bo film Hitchcocka jest obiektywnie lepszym filmem?

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon