03-07-2016, 17:19
|
Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;)
|
|
Nie wiedziałem gdzie napisać, więc psizę tu. Mogę pisać posty, ale nie mogę edytować profilu (hasła, awatara, itd.). Czemu?
Iselor, musisz nabić więcej postów.
"What writer wants to make compromises with story? Story is the only reason you're in it."
David Simon 04-07-2016, 12:06
Pokazuje to jakość opisanego uniwersum. Jest w 100% uzasadnione i jedynym słusznym wyborem.
Mam nadzieje że ta odpowiedź Ci pomogła. :)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン #Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D 22-08-2016, 17:52
http://film.org.pl/a/blu-ray-co-poszlo-nie-tak-84973/
Ależ to jest... słabe. Cytat:Do takiego rozporządzenia zachęcił bossów Warnera i DC także sukces pierwszego zwiastuna Legionu samobójców, przygotowanego przez Trailer Park w takt muzyki zespołu Queen. Pierwszy zwiastun miał "I started a joke"
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 22-08-2016, 18:45 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-08-2016, 18:54 przez shamar.) (22-08-2016, 18:45)shamar napisał(a): http://film.org.pl/a/blu-ray-co-poszlo-nie-tak-84973/ Nie wiem jak ktoś mógł wpaść na pomysł opublikowania tego na stronie. Toż niektóre posty z wątku o kinie domowym są lepsze merytorycznie i bardziej rozbudowane niż to śmieszne narzekanie. 22-08-2016, 19:42
Ja bym taki ostry nie był. Zawsze staram się doceniać jak ktoś coś pisze i dokłada cegiełkę do budowli jaką jest strona.
22-08-2016, 22:31
Ale ten tekst jest naprawdę słaby. Jakby Desjudi rzucił na forum propozycję w temacie o Blu, że chłopaki, chciałbym wrzucić na stronkę tekst o tym, jak sobie w Polsce radzi ten format, to w pół dnia byśmy - jako osoby nie traktujące półki z BD jako coś niesamowitego - wymyślili coś sensowniejszego.
23-08-2016, 00:16
Kolejny genialny tekst na stronie, tym razem o Wiedźminie od Bagińskiego - "Z przyjemnością informujemy, że nic nowego nie wiadomo" <OK>
07-10-2016, 01:31
LOL, ale Bagiński też dobry. Myślałem, że tam już cośkolwiek ruszyło, a ten dalej fundusze zbiera i negocjuje. Może niech zrobi jeszcze z 10 reklamówek.
Polski już nie ma.
07-10-2016, 08:33 (07-10-2016, 01:31)Gieferg napisał(a): Kolejny genialny tekst na stronie, tym razem o Wiedźminie od Bagińskiego - "Z przyjemnością informujemy, że nic nowego nie wiadomo" <OK> I jeszcze jeden: http://film.org.pl/news/jurassic-world-2-co-juz-wiemy-garsc-informacji-o-sequelu-91459/ Serio nie macie o czym pisać? 11-11-2016, 07:54
jak to nie mamy o czym pisać?!
jak to kuźwa jest, że publikujemy grubo ponad 100 tekstów miesięcznie, a ty musisz się przypieprzać do jednego, który akurat tobie nie pasuje? i jest to o tyle przykre, że nigdy nie powiesz dobrego słowa, ale raz na miesiąc coś wytkniesz. żal. 11-11-2016, 20:45 Cytat: a ty musisz się przypieprzać do jednego, który akurat tobie nie pasuje? Mam się przypieprzać do tych które mi pasują? Czy może do tych, które nie pasują komuś innemu? Może 99 na 100 tekstów jest dobrych, ale jakoś tak się nieszczęśliwie składa, że gdy już nagłówek przyciągnie moja uwagę i postanowię zajrzeć, okazuje się, że tekst jest beznadziejny i nic nie wnosi. Peszek. No, może nie za każdym razem, ale jak tekst jest po prostu ok to zwykle nie komentuję. Żebym chwalił, musiałbym być zachwycony, najwyraźniej nie byłem. I mam nieodparte wrażenie, że kiedyś takich marnych tekstów/newsów na tej stronie nie spotykałem. PS. To kto zatwierdził do publikacji politowania godny tekst o blu-ray? 11-11-2016, 20:50 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-11-2016, 21:00 przez Gieferg.)
ech... wiesz, to nie chodzi o to, że domagam się docenienia ale po prostu takie komentarze skupiające się na osobistym widzimisię i jednocześnie mające totalnie w dupie robotę wielu osób strasznie mnie irytują. Stawiam je obok komciów związanych z wytknięciem literówki pod jakimś tekstem, o którym wiem tyle, że ktos włożył sporo pracy (i nie chodzi o film.org.pl, tylko ogólne) i wytknięcie błędu jest jak policzek w twarz. Odbieram to osobiście, bo taka postawa mnie zwyczajnie wkurwia, szczególnie gdy ktoś przyznaje się do ignorancji. Norma w internetach i nie oczekuję, że mnie zrozumiesz.
11-11-2016, 21:44 (11-11-2016, 20:50)Gieferg napisał(a): PS. To kto zatwierdził do publikacji politowania godny tekst o blu-ray? Ten "Chcę nowych adaptacji bo stare są do d." też był dobry :)
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 12-11-2016, 01:32
Serio, wezcie coś zróbcie z tym dzieleniem wszystkich artykułów i recek na krótsze strony, które trzeba numerycznie przwijać. Przeciez to jest żałosne, clickbaitowe zagranie pod odsłony, rodem z Wirtualnej Polski. Nie dość, że wkurwiajace to jeszcze wiochą zalatuje.
"What writer wants to make compromises with story? Story is the only reason you're in it."
David Simon 31-03-2017, 19:14 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-03-2017, 19:14 przez Cator.) (05-04-2017, 10:11)Phil napisał(a): nie wiem, co autorka chciała osiągnąć tym tekstemPewnie to samo co wieloma innymi swoimi tekstami na stronie... KMF bardzo ładnie wtapia się w krajobraz internetu w którym dominują PIERDOŁY. 05-04-2017, 10:21 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-04-2017, 10:22 przez Mierzwiak.)
Narzekalem już przy okazji tekstu o Sandlerze gdzie jako fajna, niezobowiązującą rozrywkę polecone zostało Grown Ups 2.
Jasne jest, że dziewczyna nawet nie jest szczególnie związana z filmem, a pisze tyle tekstów, bo zapewne za każdy płacą z osobna. Naprawdę, może jakiś limit? 05-04-2017, 11:06 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-04-2017, 11:39 przez Snuffer.) |
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| RSS Klubu Miłośników Filmu | hops | 17 | 5,410 |
21-02-2008, 15:32 Ostatni post: Eorath |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |