Co w TV...
Tak się kanał nazywa i tak naprawdę ciężko powiedzieć czy nadają wszystko w HD ale powiem tak że jakość obrazu puszczanych tam filmów jest oszałamiająca jak na telewizję:)
Ostatnio oglądałem tam Noc Komety i muszę powiedzieć że jakość zajebista a film stary przecież.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Hardware w HD straci pewnie z 90% klimatu. Lepiej jednak obejrzeć VHS-version.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Danus napisał(a):jakość obrazu puszczanych tam filmów jest oszałamiająca jak na telewizję:)
Mówisz tak jakbyś nigdy na oczy HDTV nie widział :wink:

Snappik napisał(a):Hardware w HD straci pewnie z 90% klimatu.
Nie oglądałem, więc ocenę pozostawiam wam: http://www.blu-ray.com/movies/Hardware-Blu-ray-Screenshots/6356/

Odpowiedz
Widziałem te screeny z Blu. Owszem, jakość jest naprawdę świetna i w ogóle szacun za tak wzorowe odrestaurowanie obrazu i dźwięku. Ale lepiej zacząć od tego -
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
oczywiscie, screeny wygladaja swietnie, ale ten film w kiepskiej jakosci wyglada jakos tak.. odpowiednio :P choc do rewelacji mu daleko.
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz
10 grudnia godz. 20.10; Ale Kino puści rewelacyjny 9.99$.
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Dziś o 21:45 na Polsacie Pudzian idzie na gołe klaty z jakimś bokserem.

[Obrazek: 682625.jpeg]

Mam nadzieję że walki nie będzie można puścić w całości w Teleexpressie:)

Odpowiedz
Ja mam nadzieję, że ten pajac po prawej polegnie. Zasługuje na to :)

Odpowiedz
Hannibal, litości, zaraz się porzygam. Gdzie retusz kiedy jest potrzebny?!

Odpowiedz
Nie podobają Ci się chłopcy czy co?:)
To powinno Ci się spodobać jak się będą okładać, wtedy już nie będą tacy ładni:)

Odpowiedz
Hannibal napisał(a):Nie podobają Ci się chłopcy czy co?:)
Ci akurat nie :mrgreen:

Hannibal napisał(a):To powinno Ci się spodobać jak się będą okładać
Oglądam obowiązkowo, powinno być zabawnie. Czy dobrze kojarzę że ta walka jest efektem żałosnej akcji która miała miejsce na stronach Faktu?

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):Czy dobrze kojarzę że ta walka jest efektem żałosnej akcji która miała miejsce na stronach Faktu?

Raczej odwrotnie.

Odpowiedz
Dzisiaj na PLANETE o godz. 20.45 - dokument "Rublowka. Droga do szczęścia" czyli jedna z odsłon o rzeczywistości naszych wschodnich sąsiadów. Ten film, wchodzi w skład boxu "Oblicza Rosji". z 6-ma filmami dokumentalnymi o współczesnej Rosji własnie.
"Ludzie biorą mnie za intelektualistę. Chyba dlatego, że noszę okulary" /Woody Allen/

http://www.babkafilmowa.blogspot.com/

Odpowiedz
Dziś o 22:35 na Polsacie Nuklearna walizka, w obsadzie: Michael Biehn oraz Roy Scheider.

Dawno temu już tego szukałem i cienko z tym w necie było, więc przeboleję reklamy.

A jutro o 01:05 na TVP 2 intrygujący thriller pani Bigelow, Przekleństwo wyspy.

Odpowiedz
TVP ja zwykle wie najlepiej o której godzinie najlepiej oglądać filmy :roll:
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Taaa, w okresie poświątecznym trafiłem ok. 2 w nocy na TVP 1 na dokument Richarda Dawkinsa rozprawiający się z medycyną alternatywną. Dobrze, że nie byłem śpiący :)

Odpowiedz
dzisiaj, tj. 29 stycznia o 20:10 na Ale Kino leci "Pojedynek" Ridleya Scotta
Youniverse

Odpowiedz
31.01

- Zone Europa, 22:15 - Gra, David Fincher
- TVP Kultura. 22:45 - Królestwo, Lars von Trier (odcinek czwarty)
- TCM, 22:55, Nagroda, Mark Robson

Odpowiedz
Czyżby dzisiaj Telewizja Polska pokazywała nominowanego do Oscara "Królika po berlińsku"?
TVP 1 godz. 23:35
W programie telewizyjnym pisze "Królik po berlińsku - wersja oscarowa", jakby istniała jeszcze inna wersja tego filmu. Dziwne.

Odpowiedz
może zamiast królików są oscary? :D
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości