Co w TV...
od 20 stycznia na polsacie "Cudowne Lata" - znakomity serial, choc godzina nie znakomita - 8.15:(

Odpowiedz
TVP1 23.25 "Zycie Carlita"

Odpowiedz
ta carlito leci prawie do 2 (ale reklam niem a ;] ) zabojcze maja godziny emisji

The Boondock Saints tvp2 0040
A single pussy hair can pull a battleship through the desert

Odpowiedz
Za to M jak Miłość już o 20 ;) Misyjna telewizja :P

Odpowiedz
Dopuscic Kosciol do wladzy w TVP i bedziemy mieli bialy tydzien co tydzien :P

Odpowiedz
Głównie z myślą o Mentalu :wink::

Dziś na TVP 1 o 22.00 "Jak zdobyto Dziki Zachód"

Odpowiedz
przepraszam najmocniej ze niefilmowo, ale mysle ze sporo osob ucieszy informacja o pewnym programie i pewnym polskim duecie, ktory zwyczajnie w swiecie wymiata.
wojciech mann i krzysztof materna wracaja do telewizji.
w poniedzialek 5 lutego o 21.05 pierwszy z cyklu dziesieciu (na razie) programow MC2 - MASZYNA CZASU MANNA I MATERNY.

ja czekam z niecierpliwoscia.

Odpowiedz
Na którym?

Odpowiedz
pa kurde zapomnialem napisac.:)
TVP 2.

Odpowiedz
tvp1, dziś 00:05 - Gerry (nie widziałem ale podobno dobry film..)

Odpowiedz
Godzina wysmienita , uklony dla TVP chyle dupe na nich :/

Odpowiedz
bleee a dzisiaj to nic ciekawego w telewizji nie bedzie :( i co tu robić...
"Cztery ściany cztery kąty, a w tej pustce ty sam...piąty"

Odpowiedz
Nie ma nic w TV i nie ma co robić?

W ciągu ostatniego roku obejrzałem w TV może ze 2 filmy, w TV mozna najwyżej wiadomości obejrzeć, ewentualnie jakiś teleturniej.
Filmy dłuższe o 40% z powodu reklam, lektor, obcięty obraz....fuj....komu to potrzebne? :P a wdodatku musisz się dostosować do czasu emisji...

Odpowiedz
Gieferg napisał(a):a wdodatku musisz się dostosować do czasu emisji...

Źle to widzisz. Telewizja wie, że 20 lub 21 to idealny moment, żeby puścić film, to telewizja dostosowuje się do mnie :)

Odpowiedz
Azgaroth napisał(a):Źle to widzisz. Telewizja wie, że 20 lub 21 to idealny moment, żeby puścić film, to telewizja dostosowuje się do mnie :)

Filmy można oglądać tylko na tvp1 lub tvp2 (polsaty itp. nie wchodzą w grę gdzie reklamy są co 5 min dłuższe od samego filmu). TVP o 20 puszcza filmy, który ogląda przeciętny widz czyli dużo kiczu i szczęśliwe zakończenie. Dopiero po zakończeniu tego filmu mogą puścić coś dobrego czyli około godziny 23.

Odpowiedz
Dzisiaj o 23:50 na TVN "COŚ" Carpentera
W środę o 21:30 na TVN jest Komora (piszę, bo może jakiś fan Grishama chciałby zobaczyć :))
W sobotę o 21:45 na TVN jest "Rzeka tajemnic". Nie przepuszczę tego filmu, a od dawna na niego poluje.

Odpowiedz
przeciez filmy na tvn i inych polsatach to tylko przerwy między reklamami ;]
A single pussy hair can pull a battleship through the desert

Odpowiedz
Za to na Europie o 20 Cotton Club, na tym kanale jest znikoma ilość reklam :)

Odpowiedz
Cytat:Źle to widzisz. Telewizja wie, że 20 lub 21 to idealny moment, żeby puścić film, to telewizja dostosowuje się do mnie

Ale niestety nie do mnie :P

Odpowiedz
LPC napisał(a):przeciez filmy na tvn i inych polsatach to tylko przerwy między reklamami ;]

Nie przeszkadza mi to. Nawet jestem zwolennikiem reklam, bo mam czas chwilkę odpocząć od filmu. Jak oglądam coś na kompie, to bez dwóch, trzech pauz się nie obędzie. Jedyna wada reklam to to, że jest ich tak dużo.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości