Co w TV...
Anthony Zimmer jest troche nudnawy, ale jest w nim dobry polski akcent w postaci Olbrychskiego jako rosyjskiego zabójcy :twisted:

Odpowiedz
Kwiecień z Ingmarem Bergmanem w TVP Kultura.

http://www.tvp.pl/kultura/propozycje/kwiecien-z-ingmarem-bergmanem-w-tvp-kultura/4232329

Złap je wszystkie :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Dziś o 0:00 na TVN jest "Serenity" nasłuchałem się na forum dużo dobrego to poświęcę się i obejrzę z reklamami.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Ten film warto wymęczyć nawet na Polsacie ;)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Hitch mnie przekonał z tym Polsatem:P

Odpowiedz
SonnyCrockett napisał(a):Dziś o 0:00 na TVN jest "Serenity"
Sądząc po porze emisji to jakiś krwawy erotyk. A nie, to tylko nasza TV <ok>

Odpowiedz
dzisiaj, 21:10 "Zabic Sekala" na ta TVP2 :)

Odpowiedz
Codziennie wieczorem na Canal+ filmy z repertuaru festiwalu Era Nowe Horyzonty, a w piątek jeden z lepszych filmów jakie widziałem na festiwalu czyli Tlen. Filmy wyświetlane są z napisami.
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Na TVN właśnie zaczął się The Ring. Na wideo, DVD i w TV film zawsze wyglądał tak samo, zdjęcia miały wyraźny, błękitno-turkusowy odcień. Tymczasem to co widzę na TV jest obrzydliwie zielone. Wróć, ZIELONE. CJK?!

Odpowiedz
Do festiwalu Romana - "Dziewiąte wrota" w Jedynce o północy.

Odpowiedz
W ten poniedziałek, na jedynce o 20.25 będzie Ogólnopolskie test z ekonomii:
http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/495177,ogolnopolski-test-z-ekonomii-juz-za-kilka-dni-we-wroclawiu,id,t.html

Odpowiedz
Polecam wam na Planete w najbliższą sobotę i niedzielę (10-11 III) po południu powtórkę 5-odcinkowego zeszłorocznego serialu "Prohibicja". Reżyseruje Ken Burns, niegdyś (1990) autor rewelacyjnego 10-odcinkowego dokumentu o wojnie secesyjnej (leciał dawno temu w polskiej TV). Tym razem pokazuje jak doszło do uchwalenia szalonego prawa, kulisy paru spraw i procesów znanych z filmów fabularnych, świetnie sportretowane wieloodcieniowe tło społeczne, aż do Wielkiego Kryzysu i zniesienia nieszczęsnego eksperymentu. Dla chcących poszerzyć wiedzę o Ameryce lat 20. i 30. - obowiązkowe. Jak dla mnie - rewelacja.

IMDB

Odpowiedz
(01-10-2011, 23:50)Mierzwiak napisał(a): Na TVN właśnie zaczął się The Ring. Na wideo, DVD i w TV film zawsze wyglądał tak samo, zdjęcia miały wyraźny, błękitno-turkusowy odcień. Tymczasem to co widzę na TV jest obrzydliwie zielone. Wróć, ZIELONE. CJK?!

Dziwne. Ja widziałem taką wersję. Screener jest dokładnie taki - zielony. TVN puszcza screenera? Nie żartuj.

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Brawo, odpisałeś na post sprzed prawie pół roku

Odpowiedz
No i co z tego? Przecież się nie przeterminował.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Nie wiem jak wygląda screener, wiem jak to wygląda na kupionym w sklepie DVD i jak zawsze wyglądało w TV do czasu ostatniego razu na TVN.

DVD:
[Obrazek: 12956429.png]

Tak to mniej więcej wyglądało na TVN:
[Obrazek: kopia5f.png]

Odpowiedz
Wydaje mi się, że screener właśnie jest taki. Jakoś na tv nigdy specjalnie nie zwracałem uwagi. Z której to minuty zrzut?

Odpowiedz
Okolice 39 minuty, scena w której Watts wyciąga muchę z ekranu.

Odpowiedz
Screener ma kolorystykę taka jak DVD.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości