Cobra Kai (2018)
Taka ciekawostka, panią psycholog/kuzynkę grała córka Ralpha aka Karete Kida.

Odpowiedz
Na chwilę obecną sezony oceniam 10/9/8/7 a całość serialu na 8.

Z tego co obserwuję na social mediach, powrót Mike Barnesa jest praktycznie przesądzony. Ciekawe czy to on nie będzie w jakiś sposób powiązany z Miguelem (niekoniecznie jako ojciec).

Powyższa scena jest najwybitniejszą sceną w jacuzzi w historii kina, może obok Scarface.

"If you're looking to be a bad boy in LA, Snake's the boy to be bad with" - to jest absolutne złoto pisania dialogów!

Odpowiedz
Terry to Palpatine tej serii. Mamy nawet "Do it!"

Odpowiedz
reakcja Silvera od 1:38 to pieprzone mistrzostwo jak reaguje na propozycję 50%

Odpowiedz
Tutaj mamy Terry'ego i Kreese w swoim prime:

Ich reakcje są tak szczere że jest absolutnie w stanie uwierzyć że się zajebiście bawili w tej scenie. Ja bym się chyba posikał.

0:07. - śmiech hieny :D
0:22: "Do the crane, Danny boy!"
2:45: riposta Daniela :D

Kiszę się za kadym razem jak to oglądam.

Odpowiedz
Szczerze mówiąc to liczyłem, że po tym jak wieloktronie LaPusso pyskował do srebrzystowłosego, ten straci samokontrolę, wkurwi się i wejdzie w tryb Super Terry'ego.

[Obrazek: b03e827792d4c93cea6608e5bc47810d86e59513.gif]

I zacznie mu grozić, że naśle jakieś komisje by przejrzały jego samochodowy interes, że pozbawi go salonu, domu, że jego bękarty będą żreć ze śmietników i najlepsze by było w tym wszystkim to, że Silver ma możliwości by to zrobić i LaPusso by był tego świadomy i zaczał srać ze strachu.

Ale wszystko przed nami, teraz to Terry jest głównym złoczyńcą więc to się jeszcze może zdarzyć.

Odpowiedz
mam takie samo wrażenie, że Silver zacznie podkopywać biznesy Daniela i mu uprzykrzać życie, nie tyle co jemu co jego żonie bo on może z Taro i z uczniami wyjedzie na Okinawę aby złapać oddech a Silver będzie rządził w mieście i robił nieczyste zagrywki

Odpowiedz
To mnie tylko utrzymuje przy zyciu: ze Terry wejdzie w swoj tryb "Super Terry'ego" bo na razie mnie rozczarował szczerze mówiąc.

Moją ulubioną torturą byłoby porwanie Anthony'ego LaRusso i karmienie go codziennie tylko Snickersami, ewentualnie sprzedaż Samanthy do jakiegoś klubu w Mexico CIty by tanczyła na rurze (tam wtedy ratuje ją Migi).

Odpowiedz
Albo niech przywiąże ich do rakiety i wystrzeli w kosmos.

Ech.

Odpowiedz
Nie, to juz wydaje mi sie byloby odrobinę za wiele :(

Odpowiedz
Cytat:A ten mały dinduman to najgorszy element sezonu - nie wiem czy on, czy może ten dinduman z "Ostatniej nocy w Soho" zasługuje na miano tego najbardziej od czapy :)

Mały dindu to zdecydowanie najgorszy motyw sezonu, ale przynajmniej najebał młodemu LaPusso. Ten typ z "Soho" to jest niedościgniona kategoria sama w sobie.

Męczarnia trochę. Trzeci sezon już był kiepski, ale tutaj przez większość czasu mnie wykręcało. Ogólne prztyki w stylu "hehe Karate Kid 3 takie durne hehe" jakieś nie miejscu, biorąc pod uwagę jakie cyrki się tu odwalają już od drugiego sezonu. Młodzieżowe dramy ciężkie do przebrnięcia, a Johnny to już generalnie taki comic relief oddelegowany do drugiego planu. Ale dwa finałowe odcinki mocno nadrabiają, jest kilka ciekawych zwrotów akcji, większość chujowej dramy zdaje się być rozwiązana, a Silver na pozycji głównego antagonisty wracającego do swoich starych nawyków brzmi obiecująco. Jeszcze w połowie sezonu myślałem że chyba odpuszczę sobie kompletnie ten serial, ale jednak dam jeszcze szansę kolejnemu.

Odpowiedz
Aaa, wrzucam tutaj :D

Piękny jest to moment, jak Barney spotyka swojego idola :D
Aż szkoda, że HIMYM i Barney nie mogą skomentować Cobra Kai - Barney umarłby chyba z podjarki <3

Odpowiedz
Dlaczego Cobra Kai jest takie dobre:

Odpowiedz
Okazuje sie że Johny jednak ogarnia social media!

Odpowiedz
[Obrazek: ktnhndd5rsl81.jpg]

Odpowiedz

Odpowiedz
Woah, szybko im to poszło.

Odpowiedz
Ciągle to samo, tylko główny złol się zmienił. Męczący już się robi ten serial.

Odpowiedz
No niestety, formuła im trochę obumarła i jak widać nie bardzo mają pomysł na to jak ją reanimować.

Odpowiedz
Piąty sezon startuje już za miesiąc. Nowe fotki:

https://www.filmweb.pl/news/%22Cobra+Kai%22%3A+Macchio+i+Zabka+na+nowych+zdjęciach+z+5.+sezonu-147352

A kogo tam widzimy na drugim zdjęciu od góry? ;)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon