バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D
15-11-2020, 00:01
|
Constantine
|
|
Tylko taki hardcore pasowałby do tej postaci. :) Zwykłe mizianie z ładna laską nie pasuje do postaci Constantina. Film był dobry właśnie np. przez to że John nie skonsumowała znajomości z Angelą. Badass prawie do końca, bo motyw fajek to była żenada jakże pasująca do dzisiejszych standardów.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン #Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D 15-11-2020, 00:01
Tak, a mnie akurat ostatnia scena w której Constantine zamiast po fajkę sięga po gumę do żucia się podoba. Chociaż ja jestem niepalący, więc może dlatego. A co od samego filmu to też go lubię, ale nie ukrywam, że jak mam go oglądać to i tak wolę go pospieszyć do końca, aż pojawi się Stormare jako Lucyfer, który kradnie i ratuje ten film.
18-11-2020, 18:53
Mnie w sumie też ta scena pasuje - było nie było, przeszedł niezłą "kurację wstrząsową" :p
18-11-2020, 21:51 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-11-2020, 22:18 przez Rozgdz.)
W końcu obejrzałem ten film - był na liście od dobrych 10 lat i kompletnie mnie odrzucił. Początkowe minuty pokazujące stan świata od razu mnie trzepnęły negatywnie, ta jawność demonów wymagałaby doskonałego zbudowania logiki w otoczeniu ludzi. I jak żem przeczuł, że tej logiki się specjalnie nie spodziewam, tak też było na całej długości. Efektowne filmidło, bo i mnogo efektów, fajne kadry i zdjęcia oraz muzyka, tylko co z tego, jeżeli nie kumałem jak to wszystko w historii ma działać. Bardzo mehowe. Weisz fajnuitka, klimacik zalatuje Sillent Hill, momentami.
4/10
“A man holds sacred only 3 things. His home, his children, and his mother. He who dares to harm any of these, whomever god he serve, pray to them for mercy. You will receive none from the man.”
11-09-2022, 06:42
Powtórka po latach zrobiona. Wciąż bdb film 7+ może nawet 8/10. Widzę, że przy okazji 4K wrzucono alternatywne, szczesliwe zakonczenie. Nie pamietam czy akurat to bylo w dodatkach wczesniej.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 31-03-2025, 09:05
Było.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 31-03-2025, 13:53
To czemu to wrzucili na kanal miesiac temu jakby to byl jakis exclusive wydania 4K?
No coz, musze wreszcie obadać te "usuniete" na DiViDi.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 31-03-2025, 14:14
Było takie special deluxe wydanie DVD na którym była masa dodatków, mini komiks i 40 minut usuniętych scen. Wiem, bo je posiadam :)
EDIT: o takie (good times, złote czasy dvd) https://allegro.pl/oferta/constantine-2-dvd-komiks-limited-edition-12406353641 31-03-2025, 14:29 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-03-2025, 14:39 przez Corn.) (31-03-2025, 14:29)Corn napisał(a): Było takie special deluxe wydanie DVD na którym była masa dodatków, mini komiks i 40 minut usuniętych scen. Wiem, bo je posiadam :) Też je posiadam tyle, ze bez tej nakladki. Ale jeszcze nie oglądalem dodatkow. Moja wina ;) PS: ale, że 40 minut tom zaskoczony. Myslalem, ze ze 20.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 31-03-2025, 14:53 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-03-2025, 14:54 przez shamar.)
Może przesadziłem z czasem bo pisałem z pamięci
31-03-2025, 19:11 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-03-2025, 19:11 przez Corn.)
Przesadziłeś. Niecałe 18 minut ;)
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 31-03-2025, 20:17
Jakieś media doniosły kilka dni temu, że Kijance nie podoba się scenariusz do dwójki. Że ponoć jest to zbyt napakowane akcją i bardziej przypomina widowisko super-bohaterskie. Co za tym idzie film NIE POWSTANIE.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 05-06-2025, 22:56
Mega lubię Constantine z Keanu. Chciałbym zobaczyć sequel, ale nie w domenie dzisiejszego superhero. Keanu to przykład że można zaadaptować bohatera zlewając materiał źródłowy i jeśli jest cool, to zostanie zaakceptowany przez fanów.
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem
06-06-2025, 19:41
Dwójka miała sens w momencie peaku filmów komiksowych gdzie by jeszcze można było włączyć Keanu do rozwijanego DCEU., bezpośrenio albo przez multiversum. Teraz.. niby wciąż można ale.. gdy Warner walczy o zachowanie tych swoich największych komiksowych marek...
Szanse jakieś zawsze są, ale myślę że na ten moment niewielkie. No, chyba że zacznie się duży popyt na filmy spod znaku DC. 06-06-2025, 19:57 |
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| [oddzielony] Constantine | Arahan | 0 | 481 |
04-10-2013, 12:26 Ostatni post: Arahan |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |