Moje kolejne grzeczne zapytania o okładkę Transformers zresztą również.
13-11-2007, 16:54
|
DVD / Blu-ray / UHD HDR - dyskusja ogólna
|
|
Mierzwiak - już wy***ali twój koment o Blade Runnerze. Widać to ich czuły punkt.
Moje kolejne grzeczne zapytania o okładkę Transformers zresztą również. 13-11-2007, 16:54
Ok, to już wiemy o co biega:
- krytykowanie filmu - TAK - krytykowanie ceny - NIE - grzeczne pytania np. o okładkę - NIE Miło. 13-11-2007, 18:33
Ocean to niezłe komuchy. Właśnie tam wszedłem i wypowiedziałem się niepochlebnie o ich cenach Pana Zemsty, DH4.0 i Pulp Fiction, a oni w przeciągu 10 minut skasowali wszystko, co napisałem (szybkie skyrwysyny). Jak napisałem po raz drugi, dali mi permanentnego bana na IP (w ogóle nie mogę wejść na ich stronę, wyświetla się, że nie mam uprawnien :lol: )
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast
13-11-2007, 19:13
Ale prawdę mówiąc zaskoczyło mnie to, że mają takie podejście do klienta, tym bardziej, że wcześniej trafiałem na różne tego typu zapytania i nawet były na nie odpowiedzi.
Ktoś bodaj ostatnio spytał o dwupłytowe Fantastic Four 2 i odpowiedzieli normalnie, że dystrybutor nie zapowiedział takiego wydania. 13-11-2007, 19:24
Film można jechać, bo oni sami jadą po filmach które sprzedają - w opisach. Nie wiem jaki to ma cel... Przecież nie zachęca do kupna.
13-11-2007, 19:27
No mnie to w zasadzie też wali, bo i tak u nich nic nie kupię. Ale sam fakt mnie rozbawił dokumentnie :)
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast
13-11-2007, 19:28
No to już jest faktycznie zwykły komuno-faszyzm i to w wydaniu rewolucyjnym! :D Też zaraz coś tam napiszę i zobaczę co zrobią. Napiszę różne rzeczy z różnym natężeniem pretensji i w różnych kwestiach i z różnych IP - taki eksperyment etnometodologiczny.
PS Może by im tak za karę zhackować stronę ;)
| Pereant qui ante nos nostra dixerunt |
13-11-2007, 19:31 military napisał(a):Film można jechać, bo oni sami jadą po filmach które sprzedają - w opisach. Nie wiem jaki to ma cel... Przecież nie zachęca do kupna. Predator 2 ma u nich taką recenzję, że nikt kto nie widział raczej by nie kupił. Odstraszać tak ludzi od dobrego filmu :? 13-11-2007, 19:31
Ten ziomek Amarot to jakiś tajny agent Oceanu :). Ciągle daje jakieś lukrowe recki i nawet jak coś krytykuje to go nie usuwają :D
13-11-2007, 20:05
Według mnie Amarot ma najlepsze teksty i te "pseudo-recki" :) Widać, że gościu ma kino (i to przeróżne) w małym paluszku. Świetnie się czyta jego wypowiedzi, ciekawostki i czasami mam wrażenie, że niektóre rzeczy pisał na silnych dragach :D
Do Mierzwiaka - twoja logika jest ciekawa, ale myślę, że za kasowaniem tekstów nie ma zbyt dużej logiki w tym przypadku :D . A może by tak puścić w komencie na oceanie linka do tego topicu o kasowaniu postów, żeby poprostu zobaczyli jak się ocenia ich działania. Posta pewnie skasują, ale przynajmniej zobaczą prywatnie i może się zreflektują :twisted: 13-11-2007, 22:35
Postępowanie oceanu jest jak lokata :lol:
Tak, tak, Amarot i jego natchnione recenzje łączące anegdotki, info dystrybutroa, zakulisowe tajemnice i analizę. Woohoo! 13-11-2007, 22:43
Dziwne tylko, że nasze komentarze przy wydaniu Lost 3 wiszą, mimo, że ostatnio mój wyleciał (a nie różnił się niczym od tego :P ).
13-11-2007, 23:33
Pod Death Proof jakiś koleś napisał, że obraz jest rozciągnięty. Więc napisałem wyjaśnienie jak to rzeczywiście jest.
Odpowiedź oceanu? Oba komentarze out! 16-11-2007, 18:26 Cytat: może by tak puścić w komencie na oceanie linka do tego topicu o kasowaniu postów, żeby poprostu zobaczyli jak się ocenia ich działania. Posta pewnie skasują, ale przynajmniej zobaczą prywatnie i może się zreflektują Zrobiłem tak, skasowali w ciągu paru minut i dostałem bana. Ale od czego jest zmienne IP :lol: Pieprzyć ocean, jesli będę chciał coś kupić przez neta to kupię w Punkcie44, z którego mam LOTRa.
16-11-2007, 18:44 Mierzwiak napisał(a):Pod Death Proof jakiś koleś napisał, że obraz jest rozciągnięty. Więc napisałem wyjaśnienie jak to rzeczywiście jest. dzięki nam napisali w specyfikacjach 1.85.1 a nie 2.35.1 jak to było do tej pory :P Ocean to Ciotniki :P 16-11-2007, 19:33
jakby ktos czekal i szukal (romeck?gieferg?) o 6-filmowy box rocky'ego. gadalem telefonicznie z cwokami z imperiala. "w tym roku na pewno nie.prosze sie kontaktowac w przyszlym".
:(
http://www.forestbrothers.za.pl --- http://www.film.org.pl --- http://www.kluczevia.pl --- http://www.stallone.pl
19-11-2007, 12:58
Trudno. Przeżyję jakoś, bo w tym roku i tak bym nie kupił. Ale jak w przyszłym nie wydadzą to już bedzie wkurzające.
19-11-2007, 13:21 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |