Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Deadpool (2016)
http://www.comingsoon.net/movies/news/438839-deadpool-wishes-you-a-happy-mothers-day#/slide/1

Kolejna fajna fotka.

Odpowiedz

Odpowiedz
Coś na pokrzepienie serc. Ryan Reynolds spełnia marzenie chorego dziecka, aby spotkać się z Deadpoolem.

[Obrazek: 2e743252181572b80e3837c902a51d8bd6be551b.jpg]

[Obrazek: 624e35f183b5607f422fbaa43d7c1f39a422fd2e.jpg]

A jeszcze wcześniej spotkał się 15 letnią dziewczyną, którą uważa za jedną z większych fanów Deadpoola.

[Obrazek: 3a2c9d36d29059f771edd9f3a6f7f361fff53f37.jpg]

https://www.yahoo.com/movies/ryan-reynolds-welcomes-make-a-wish-hero-to-119621540807.html

W sumie zabawne, że akurat ta seria tak się podoba wśród młodszych. Co oczywiście nie zmienia faktu, że eRka będzie.

/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Dzisiaj ogłoszono koniec zdjęć. Czekam chyba bardziej niż na filmy DCCU i MCU.

Odpowiedz
To chyba oczywiste. W końcu jakiś Marvel z eRką.

Odpowiedz
Daredevil był z Rką.

Ale jak brakuje Ci filmowej Rki z bluzgami to mozesz obejrzec ostatniego 'marvela' z Rka, czyli Blade Trinity. Uśmiech

Odpowiedz
Kapitanie Obvious, dziękuję za cenne rady!

Odpowiedz
(30-05-2015, 11:58)'Albertino' napisał(a): To chyba oczywiste. W końcu jakiś Marvel z eRką.

Rated-R to oczywiście zaleta, ale chyba nawet bez eRki bym czekał. Na chwilę obecną IMO nadchodzące filmy o X-Menach (Deadpool, trzeci Wolvie, Apocalypse) zapowidają się lepiej od pięćdzieisiątych filmów MCU i raczkującego uniwersum DC od Sndera i Ayera. Język

Odpowiedz
A jak się zapowiada trzeci Wolvie? Wiadomo o nim COKOLWIEK poza tym, że ma być pożegnaniem Jackmana z rolą?

Odpowiedz
- Ma być kontynuacją The Wolverine (który się udał)
- Ma być pożegnaniem Hugh Jackmana po 17 latach grania Rosomaka.
- Być może (takie krąża plotki po informacji, że Patrick Stewart będzie miał w nim większą rolę) będzie kontynuacją DoFP, które zakończyło się w niedalekiej przyszłości, gdzie tylko Xavier znał prawdę o zmianie wydarzeń, o których pamięta tylko Logan.

Tyle mi wystarcza, żeby czekać.

Odpowiedz
Ok, ten ostatni punkt brzmi interesująco (o ile to się potwierdzi).

Odpowiedz
(30-05-2015, 15:00)'Juby' napisał(a): - Ma być kontynuacją The Wolverine (który się udał)
- Ma być porzegnaniem Hugh Jackmana po 17 latach grania Rosomaka.
- Być może (takie krąża plotki po informacji, że Patrick Stewart będzie miał w nim większą rolę) będzie kontynuacją DoFP, które zakończyło się w niedalekiej przyszłości, gdzie tylko Xavier znał prawdę o zmianie wydarzeń, o których pamięta tylko Logan.

Tyle mi wystarcza, żeby czekać.

Dude, pożegnaniem Uśmiech

Faktycznie ostatni punkt daje ciekawe możliwości. U mnie Deadpool na szczycie, potem X-Meni, MCU i DCU na szarym końcu szczerze mówiąc, chociaż zapewne po Guardiansach 2 wróci mi zainteresowanie Marvelem Uśmiech

Odpowiedz
Tak to jest jak się pisze na szybkości a nie ma podkreślania błędów na nowym forum. Smutny

Odpowiedz
A Ty jesteś dyslektykiem? Bo dla mnie nawet "na szybkości" zrobienie błędu w słowie "pożegnanie" jest nie do zaakceptowania.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Ale macie problemy Język

A podkreślanie błędów nie ma nic wspólnego z forum, mam Firefoxa i błędy jak mi podkreślało tak podkreśla.

Odpowiedz
Też mam Firefoxa i dopiero od kilku minut mi podkreśla błędy (odkąd pisanie nowych wypowiedzi jest na ciemnym tle).

A czy jestem dyslektykiem to nie wiem. Ale jak szybko pisze to często walę jakieś gafy.

Odpowiedz
(30-05-2015, 14:51)Juby napisał(a):
(30-05-2015, 11:58)'Albertino' napisał(a): To chyba oczywiste. W końcu jakiś Marvel z eRką.

Rated-R to oczywiście zaleta, ale chyba nawet bez eRki bym czekał. Na chwilę obecną IMO nadchodzące filmy o X-Menach (Deadpool, trzeci Wolvie, Apocalypse) zapowidają się lepiej od pięćdzieisiątych filmów MCU i raczkującego uniwersum DC od Sndera i Ayera. Język

Z tych wszystkich to najlepiej zapowiada się i tak film o X-menach. Najbardziej kompetentny reżyser, dobry kreatywny team scenarzystów i świetna obsada.

Za to o Wolvim nic nie wiadomo, krążą jedynie plotki, których nikt w żadnym stopniu nie potwierdził. Do tego nadal męczą scenariusz, a pierwsze 2 solowe filmy o nim były (większym lub mniejszym) rozczarowaniem. Co do Deadpoola no to cóż.. raz, że to nadal film w którym gra Reynolds Język, a dwa jego reżyser to totalny noname, dla którego ten film będzie pełnometrażowym debiutem. Nie bardzo więc wiem co ekscytującego jest w 3 Wolverine i filmie o Deadpoolu, który teoretycznie bardzo łatwo spartolić Uśmiech

Swoją drogą.. skoro już FOX zezwolił na jeden film w Rce, to i Wolverine "Do ku*wy nędzy! " mógłby w końcu tą kategorię dostać -.-
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Scenariusz Deadpoola jest w sieci, podobno prezentuje świetny poziom. To projekt o który Ryan Reynolds walczył przez kilka lat, zapewne na przekór swojemu agentowi i ekipie doradców po tych wszystkich jego klapach finansowych związanych z ekranizacjami komiksów. Skoro ktoś tak mocno wierzy w ten projekt, że stawia na szali całą swoją karierę (a jestem przekonany, że Reynolds po klapie Deadpoola może już się rozglądać za reaktywacją serialu "Oni, ona i pizzeria" dla Netfilxa) to choćby dlatego warto czekać na ten film.

Odpowiedz
Ja tam nie jestem aż takim optymistą Język Reynolds już raz pozwolił zmasakrować tą postać, a fakt posiadania dobrego scenariusza niewiele zmienia. Czy to byłby pierwszy raz, że dobry pomysł/scenariusz został spartolony przez miernego twórcę ? :>

Poczekam na jakiś zwiastun, ale mam wątpliwości czy uda się im utrzymać przez ok. 2 godziny klimat tego krótkiego klipu testowego.. Bardzo duże wątpliwości.. No ale zawsze lepiej być mile zaskoczonym, niż rozczarowanym, więc nie oczekuje wiele po tym filmie.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
To dodam jeszcze jeden punkt do swojego optymizmu. Reynolds nie miał nic do gadania przy wielkiej machinie Genezy o budżecie 150 mln$ (zresztą o ile pamiętam film powstawał w wielkim chaosie, mieliśmy olbrzymie kłotnie Hooda z Foxem, mediacje Richarda Donnera itd, dziwne żeby jeszcze tam im Reynolds piszczał o swojej drugoplanowej rólce). Sądzę, że Deadpool kosztuje około 50 mln$ i tutaj Ryan może mieć więcej do gadania, to dzięki jego staraniom projekt dostał zielone światło, on już teraz bardzo mocno promuje film w mediach społecznościowych.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon