Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Deadpool (2016)
Wincej.

https://film.org.pl/news/do-sieci-trafily-plotki-na-temat-obsady-deadpoola-3-lista-goscinnych-wystepow-robi-wrazenie?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Nudne się to robi :/

Odpowiedz
Deadpool 3 to będzie Schrödingera, na bank pyknie bilion przez sam fakt, że Deadpool i jeszcze Wolverine i to pomimo faktu, że ludziom się już ulewa filmami o multiversum.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
trailer w niedzielę

[Obrazek: xapup5pmb0t91.jpg]

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
[Obrazek: 426020492-353386537562579-1671495456930496454-n.jpg]
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
jakieś takie to czerstwe
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
W ogóle nie czuć jakby to była produkcja Marvel Studios. Filmy MCU mają w sobie jakąś taką „lekkość”. Tu dalej to wygląda jak film Foxa i to na poziomie Dark Phoenix.

Odpowiedz
Wygląda wyjatkowo... tanio.

Odpowiedz
To teasowanie Wolverina jest lekko śmieszne w kontekście tego co lata w internetach od miesięcy.

Zwiastun taki sobie, ani ziębi, ani grzeje.

Odpowiedz
Zauważyliście Pyro?
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Czekalem na ten zwiastun. Troche sie roczarowalem bo mocno nijaki. Wiedziałem z przeciekow, ze ma pojawic sie TWA, ale i tak smuci mnie wrzucenie do Deadpoola tego gowna. Jedna z najglupszych rzeczy w tym uniwersum to wlasnie to nieszczesne TWA.
Jedno wielkie meh.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
TWA? ..

Odpowiedz
Międzywymiarowa policja pilnująca przestrzegania świętej linii czasu, stworzona przez Kanga, obecna w serialu Loki.

Odpowiedz
Właśnie dlatego "***** Marvela" Uśmiech

Odpowiedz
Niespecjalne. Dalej nie wiem czy wybiorę się do kina czy nie. Serwują tu rzeczy, których kompletnie nie chcę w tym filmie widzieć :/

Odpowiedz
Lubię pierwszą część, dwójka mnie odrzuciła szarżowaniem Reynoldsa i do tej pory nie powtórzyłem, ten trailer to teaser, oczywiście, że bez szału, to tylko zapowiedź, nie każdy śledzi r/marvelstudiosspoilers na bieżąco.

Nie wiem... Wydaje mi się trochę mnie irytujący tutaj Reynolds? Mam nadzieję, że powrócą do balansu z pierwszej części gdzie Wade mógł świrować i jednocześnie być poważny.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Tu pewnie pokazali tylko wstepniak i pierwsza glowna akcje, plus w montazu jakies pojedyncze fragmenty. Nie ma co sie nastawiac negatywnie. Wiecej zajawek juz nie obejrze, nastepny kontakt z Deadpoolem dopiero podczas seansu.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Jakbym miał się oprzeć tylko na tym teaserku, to seansu by w ogóle nie było więc musze coś jeszcze obejrzeć Język

Odpowiedz
(12-02-2024, 10:19)Krismeister napisał(a): Zauważyliście Pyro?

Ale to na pewno Pyro czy po prostu ten sam aktor w innej roli? Uśmiech
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon