Ankieta: Jak oceniasz "Doctor Strange"?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Doctor Strange (2016)
Jest i kolejny plakat:
A sam zwiastun bardzo klimatyczny. Marvel chyba wygra ten rok :)

Odpowiedz
Dla tych, którzy nie wiedzą co to za postać i nie chce im się czytać wikipedii. Steven Strange (dziadowskie imię) to światowej sławy chirurg i jak prawdopodobnie 90% ludzi w tej branży - alkoholik, który po pijaku ulega wypadkowi samochodowemu i traci czucie w dłoniach. Jak się można domyślać wali mu się życie, więc jedzie do Indii bo słyszy, że jest tam ktoś kto może mu pomóc. Enter: Tilda Swinton i jedziemy z koksem. ;)

Według mnie to jedna z najciekawszych postaci w komiksach superbohaterskich kiedykolwiek wymyślona. Jeszcze jakby miał normalne nazwisko a dopiero potem przybrał sobie tego Strange'a to byłoby już idealnie.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
NIezłe marvelowskie plakaty. Normalnie świat się kończy.

A zwiastunik spoko ale się nie napalam - to Marvel więc się pewnie będzie przyjemnie oglądało, ale potencjału drzemiącego w pomyśle wyjściowym wykorzystają zapewne jak zwykle jakieś 40% :)
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz
Jestem w rozkroku: Z jednej strony brzmi ciekawie, wygląda ciekawie (taaaa taaaa Incepcja ble ble ble), tylko ten Marvel. Dlatego też ja w przeciwieństwie do jaroda uważam, że wykorzysta jakieś 35% drzemiącego potencjału, plus wiadomo wcisnął do tego filmu też i innych bohaterów z tego uniwersum i coś czuję, że skończy się tak jak z "Guardians of the Galaxy".
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Jako najlepszy Marvel i film roku? Spoko, też na to liczę :)

Odpowiedz
Tanosa, który wiadomo będzie potem super duper przeciwinikiem, w któryś tam Avengersach, w których potem pewnie niestety pojawi się Doctor Strange, wraz ze Strażnikami Galaktyki i wszystkimi możliwymi postaciami od Marvela. WIem, wiem to budowanie Uniwersum, ale chciałbym jak już zobaczyć "solowy" w pełni solowy film. 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Lawrence, treść żołądka cofnęła mi się do ust. Dzięki.

Odpowiedz
Już dobra już dobra spadam i nie przeszkadzam w fappowaniu.
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Lawrence, jak będzie 3 plebiscyt na najbardziej wkurw*** użytkownika forum, to założę z 4 konta i wszystkie głosy idą na Ciebie. Serio, irytujesz swoimi wypowiedziami nieświadomie czy trolujesz?

EDIT: Tobie nawet złośliwości nie wychodzą.
Ciekawe jak bardzo Ty będziesz się spuszczał po pierwszym trailerze "mistrza nad mistrze" LOLana.

Widzisz, też potrafię być złośliwy. Równie nieudolnie jak Ty.

Odpowiedz
Thanos to jeden z glownych przeciwnikow Straznikow w komiksach, Lolz.
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
Ale w czym jest problem? Jest zwiastun, który wygląda intrygująco i ciekawie, ale mam też doświadczenia jak to z innymi filmami Marvela było, szczególnie ze Strażnikami Galaktyki, którzy dla mnie skończyli się na byciu niezwykle letnim filmem. I po prostu takie same mam obawy odnośnie tego obrazu i tylko tyle.
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Cytat:Ale w czym jest problem?

Jak to w czym? W Lolrensie.

Odpowiedz
Lawrence, "wcisnęli" tylko Thanosa, w dodatku całkowicie zasadnie, więc w czym problem?

Odpowiedz
(13-04-2016, 12:17)Corn napisał(a):  Steven Strange (dziadowskie imię) to światowej sławy chirurg i jak prawdopodobnie 90% ludzi w tej branży - alkoholik, który po pijaku ulega wypadkowi samochodowemu i traci czucie w dłoniach. 

Dokładnie to miał na imię Stephen.

Dodatkowo przed wypadkiem był nadętym bucem uważającym się za lepszego od innych i koniec końców musiał spokornieć. 

Choć  w "The Oath" (wydane u naw w ramach WKKM) był znowu nadętym bucem uważającym się za lepszego od innych. I gdyby charakterystyka Strange'a z tego komiksu została uwzględniona w filmie to jarałbym się.

Na razie zwiastun wygląda OK, ale póki co świat magiczny wydaje się mało oryginalny (kalejdoskop Incepcyjny), szczególnie, że w komiksach to byłą tripowa narkotykowa jazda (run Engleharta)

Odpowiedz
Cytat:w komiksach to byłą tripowa narkotykowa jazda (run Engleharta)
Concept arty też takie są (raz, dwa).

Odpowiedz
(13-04-2016, 14:56)OGPUEE napisał(a): Choć  w "The Oath" (wydane u naw w ramach WKKM) był znowu nadętym bucem uważającym się za lepszego od innych. I gdyby charakterystyka Strange'a z tego komiksu została uwzględniona w filmie to jarałbym się.

tzn. taki dr house w pelerynie? gdyby był równie zabawny to mogłoby być ciekawe
tak że o.

Odpowiedz
Taki Sherlock w pelerynie. :)

Odpowiedz
To by było ciekawe gdyby to nie był kolejny film superbohaterski. A chyba będzie?

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Wow, you have my money. Wygląda bardzo ciekawie, tylko żeby nie pojechali strasznie banalnym morałem:

OGPUEE napisał(a):Dodatkowo przed wypadkiem był nadętym bucem uważającym się za lepszego od innych i koniec końców musiał spokornieć.

Fajnie, jakby zostawili mu trochę buca. Nie znam dobrze postaci, więc nie wiem jak dużą przemianę przeszedł w komiksach.

Film superbohaterski może być wciąż ciekawy.
I want to belive.

Odpowiedz
(13-04-2016, 18:39)shamar napisał(a): To by było ciekawe gdyby to nie był kolejny film superbohaterski. A chyba będzie?

I tu się zgadzamy. Przy czym wiadomo nie znam tej postaci i ogólnie mało w tej materii wiem.
#istandbydaenerys

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon