A sam zwiastun bardzo klimatyczny. Marvel chyba wygra ten rok :)
13-04-2016, 11:55 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-04-2016, 11:56 przez Grievous.)
|
Doctor Strange (2016)
|
|
Dla tych, którzy nie wiedzą co to za postać i nie chce im się czytać wikipedii. Steven Strange (dziadowskie imię) to światowej sławy chirurg i jak prawdopodobnie 90% ludzi w tej branży - alkoholik, który po pijaku ulega wypadkowi samochodowemu i traci czucie w dłoniach. Jak się można domyślać wali mu się życie, więc jedzie do Indii bo słyszy, że jest tam ktoś kto może mu pomóc. Enter: Tilda Swinton i jedziemy z koksem. ;)
Według mnie to jedna z najciekawszych postaci w komiksach superbohaterskich kiedykolwiek wymyślona. Jeszcze jakby miał normalne nazwisko a dopiero potem przybrał sobie tego Strange'a to byłoby już idealnie. 13-04-2016, 12:17 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-04-2016, 12:17 przez Corn.)
NIezłe marvelowskie plakaty. Normalnie świat się kończy.
A zwiastunik spoko ale się nie napalam - to Marvel więc się pewnie będzie przyjemnie oglądało, ale potencjału drzemiącego w pomyśle wyjściowym wykorzystają zapewne jak zwykle jakieś 40% :)
Why are you firing wallnuts at me?
13-04-2016, 12:19
Jestem w rozkroku: Z jednej strony brzmi ciekawie, wygląda ciekawie (taaaa taaaa Incepcja ble ble ble), tylko ten Marvel. Dlatego też ja w przeciwieństwie do jaroda uważam, że wykorzysta jakieś 35% drzemiącego potencjału, plus wiadomo wcisnął do tego filmu też i innych bohaterów z tego uniwersum i coś czuję, że skończy się tak jak z "Guardians of the Galaxy".
13-04-2016, 12:30
Tanosa, który wiadomo będzie potem super duper przeciwinikiem, w któryś tam Avengersach, w których potem pewnie niestety pojawi się Doctor Strange, wraz ze Strażnikami Galaktyki i wszystkimi możliwymi postaciami od Marvela. WIem, wiem to budowanie Uniwersum, ale chciałbym jak już zobaczyć "solowy" w pełni solowy film.
13-04-2016, 12:44
Lawrence, jak będzie 3 plebiscyt na najbardziej wkurw*** użytkownika forum, to założę z 4 konta i wszystkie głosy idą na Ciebie. Serio, irytujesz swoimi wypowiedziami nieświadomie czy trolujesz?
EDIT: Tobie nawet złośliwości nie wychodzą. Ciekawe jak bardzo Ty będziesz się spuszczał po pierwszym trailerze "mistrza nad mistrze" LOLana. Widzisz, też potrafię być złośliwy. Równie nieudolnie jak Ty. 13-04-2016, 12:50
Thanos to jeden z glownych przeciwnikow Straznikow w komiksach, Lolz.
13-04-2016, 13:00 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-04-2016, 13:00 przez Huntersky.)
Ale w czym jest problem? Jest zwiastun, który wygląda intrygująco i ciekawie, ale mam też doświadczenia jak to z innymi filmami Marvela było, szczególnie ze Strażnikami Galaktyki, którzy dla mnie skończyli się na byciu niezwykle letnim filmem. I po prostu takie same mam obawy odnośnie tego obrazu i tylko tyle.
13-04-2016, 13:02 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-04-2016, 13:02 przez Lawrence.)
Lawrence, "wcisnęli" tylko Thanosa, w dodatku całkowicie zasadnie, więc w czym problem?
13-04-2016, 14:13 (13-04-2016, 12:17)Corn napisał(a): Steven Strange (dziadowskie imię) to światowej sławy chirurg i jak prawdopodobnie 90% ludzi w tej branży - alkoholik, który po pijaku ulega wypadkowi samochodowemu i traci czucie w dłoniach. Dokładnie to miał na imię Stephen. Dodatkowo przed wypadkiem był nadętym bucem uważającym się za lepszego od innych i koniec końców musiał spokornieć. Choć w "The Oath" (wydane u naw w ramach WKKM) był znowu nadętym bucem uważającym się za lepszego od innych. I gdyby charakterystyka Strange'a z tego komiksu została uwzględniona w filmie to jarałbym się. Na razie zwiastun wygląda OK, ale póki co świat magiczny wydaje się mało oryginalny (kalejdoskop Incepcyjny), szczególnie, że w komiksach to byłą tripowa narkotykowa jazda (run Engleharta) 13-04-2016, 14:56 (13-04-2016, 14:56)OGPUEE napisał(a): Choć w "The Oath" (wydane u naw w ramach WKKM) był znowu nadętym bucem uważającym się za lepszego od innych. I gdyby charakterystyka Strange'a z tego komiksu została uwzględniona w filmie to jarałbym się. tzn. taki dr house w pelerynie? gdyby był równie zabawny to mogłoby być ciekawe
tak że o.
13-04-2016, 15:29 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-04-2016, 15:29 przez f.lamer.)
To by było ciekawe gdyby to nie był kolejny film superbohaterski. A chyba będzie?
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 13-04-2016, 18:39
Wow, you have my money. Wygląda bardzo ciekawie, tylko żeby nie pojechali strasznie banalnym morałem:
OGPUEE napisał(a):Dodatkowo przed wypadkiem był nadętym bucem uważającym się za lepszego od innych i koniec końców musiał spokornieć. Fajnie, jakby zostawili mu trochę buca. Nie znam dobrze postaci, więc nie wiem jak dużą przemianę przeszedł w komiksach. Film superbohaterski może być wciąż ciekawy.
I want to belive.
13-04-2016, 18:40 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-04-2016, 18:45 przez Gladius.) |
|
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2021) | Mierzwiak | 380 | 51,227 |
08-09-2022, 22:18 Ostatni post: Rozgdz |
|
| Captain America: Civil War (2016) | Pelivaron | 1,203 | 190,530 |
07-11-2021, 18:31 Ostatni post: Rozgdz |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |