Drive
I tagline: "Amerykańska odpowiedź na Enduro Bojz!"

Odpowiedz
Polski plakat już jest:
[Obrazek: LShif.jpg]

Odpowiedz
Od kiedy to jest kultowy reżyser? I ten tagline, marketing jak zwykle na najwyższym poziomie Duży uśmiech
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Corn napisał(a):Wystarczyło by przetłumaczyć film jako "Kierowca" albo nawet "Kaskader"

Albo "Jeździec z głową".

Odpowiedz

Tagline oraz piekny roz - nasi jak zwykle daja czadu Oczko
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Akurat kolorystyka tytułu to nie jest polski pomysł Uśmiech

Odpowiedz
Ale generalnie nie ma wielkiej zjebki ten plakat.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Polski tytuł: Drive - miłość za kierownicą / Drive - Taniec z kierownicą / Jedź i kochaj / Taniec z Mustangiem / Zakochany kierowca /

Mieli taki wybór, a się nie popisali tym razem Duży uśmiech

Dobrze, że będzie w kinach - przynajmniej we wrześniu coś dobrego obejrzę. Sprzedaż stangów wzrośnie trzykrotnie w Polsce, he he - muszę mojego postawić przed plakatem na Heliosie Uśmiech Będę słuchać rozkmin ludzi po wyjśćiu z sali.

loading podpis...

Odpowiedz
Przyjedź na koniu - dopiero będą gadać. :]
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
(01-09-2011, 23:38)Azgaroth napisał(a): Od kiedy to jest kultowy reżyser?

Od 1996, kiedy nakręcił "Pushera".

Odpowiedz
(01-09-2011, 18:20)Corn napisał(a): Wystarczyło by przetłumaczyć film jako "Kierowca" albo nawet "Kaskader" i byłoby po krzyku. (...)

Jestem głęboko przekonany, że w wyobraźni dystrybutora jedynie "Bez zapiętych pasów" reprezentuje sobą impuls mogący rozbudzić zapomniane namiętności widzów oraz połechtać ich uśpioną sympatię do warkotu silnika i pisku opon.
Choć pewnie ludzi odpowiedzialnych za to opuściła swada na samą myśl, że mieliby smarować tak długi tytuł jaśniejący od różowości.

W zasadzie gdy przedwczoraj dowiedziałem się o rychłej polskiej premierze, to kinowy wrzesień od razu nabrał rumieńców. Ciekawość, co tym razem przyrządził reżyser, by zasłużyć na tyle wyróżnień. A poza tym wygląda na to, że Gosling może szykować się na najbardziej udany rok w karierze.

Odpowiedz
"Nowy" klip jaki ukazał się w sieci. Co prawda większość z tego i tak pokazano w internecie, ale tak aby umilić oczekiwanie:

A, żeby było dziwniej rosyjski plakat i znowu różowa czcionka:

[Obrazek: drive-poster-russain.jpg]
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Widział już ktoś Drive w repertuarze jakiegoś kina? Premiera za 3 dni, a ja w Krakowie nie widzę, żeby mieli puszczać.

Odpowiedz
Oczywiście. A pokazy prasowe odbyły się m.in. już wczoraj.

Odpowiedz
film jest mocno reklamowany na portalach - bannerki prawie włażą w oczy, więc na 100% będzie w kinach. Albo o czymś nie wiem...
loading podpis...

Odpowiedz
W Heliosie w Opolu puszczająUśmiech A jak tu puszczają, to w Krakowie też nie powinno być problemu.

Odpowiedz
Cholera i kolejny film w Niemczech z opóźnieniem! Premiera dopiero w styczniu. Chyba będę musiał znowu do kina do Szczecina jechać.
#istandbydaenerys

Odpowiedz
W styczniu? Ale wiocha. Ja idę w sobotę Uśmiech

Odpowiedz
I to pewnie z niemieckim dubbingiem Uśmiech

Odpowiedz
Akurat o ja mogę sobie wybrać, czy chcę z dubbingiem czy nie, więc to akurat nie jest problem. Problem jest taki, że ten film, w styczniu wychodzi!
#istandbydaenerys

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości