Expendables II (reż. Simon West) 2012
Z czwartą fotą trafiłeś niemal w sedno (tzn. wszystkie trafiają). Sly starał się zaangażować w projekt tego metro, co miał problem z byciem ubranym choćby przez pół sceny w "Zmierzchach". Jakby się tak zastanowić teraz... ten rating nie powinien być zaskoczeniem po tych pierwszych plotko-newsach.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
$tallone stracił mój cały szacunek*, przynajmniej by przyznał "sorry Winnetou, biznes is biznes", a nie pieprzył farmazony jaki to będzie badassowy film pomimo PG-13.

* a zmienić ten stan rzeczy może jedynie wypuszczenie pełnokrwistego Dir Cuta na Blu-Ray z adnotacją "To jest wersja jaką chciałem pokazać, ale mi c**je nie dali".

Odpowiedz
Mojego nie stracił w całości, trudno mi skreślić faceta z takim dorobkiem z powodu sequela Expendables.
Ale nie ulega wątpliwości, że Sly zdradził zupełnie ideę, która stała za Expendables, czyli eighties are back.

Odpowiedz
Kij z tym Expendables II. Co z ratingiem Bullet to the Head???
koronex1989

Odpowiedz
http://www.filmweb.pl/news/FOTO%3A+%22Niezniszczalni+2%22+mocni+nawet+narysowani-81880

Pewno serial animowany to też już tylko kwestia czasu...

Odpowiedz
Jeżeli forsę, jaką wydoi z frajerów przy okazji EX2, Sly przeznaczy na szczytne cele (kino zemsty, moralne rozkminy w stylu "zakurwić z guna w kolano, a potem poprawić w łeb"), wszystko zostanie mu wybaczone.

Odpowiedz
http://www.whosay.com/arnoldschwarzenegger/photos/127340?code=saT1oo5

:)

Odpowiedz
O w mordę...Arnold odstawił sterydy i poszła w dupę muskulatura :P Sly chociaż faszeruje się do końca :D
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Czyżby jednak eRka?

Sly: "Expendables II" będzie R-rated?

Sam nie wiem co tym sądzić. Trudno mi powiedzieć, na ile to pewna informacja i pewne źródło. Tym bardziej, że Sly o ile to tym razem on, się trochę plącze w zeznaniach. Raz jest R, potem PG-13.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Powiem szczerze i uczciwie:

- jeśli będzie R-ka, a film dostanie więcej siarczystych dialogów i przekleństw, uznam seans za udany,
- jeśli będzie PG-13, obejrzę ripa tylko po to, aby potem sadzić nań monumentalne dissy.

Odpowiedz
Znowu po nakręceniu filmu w PG-13 dodadzą eRkę komputerem w postprodukcji :|
--
Laozi

Odpowiedz
(09-02-2012, 00:07)SonnyCrockett napisał(a): O w mordę...Arnold odstawił sterydy i poszła w dupę muskulatura :P

No przecie już miał ze 2 zawały chłop.

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
HASTA LA VISTA MOTHERFUCKER

[Obrazek: 35312.$.jpg]

Odpowiedz

Ani Arnold, ani Willis nie robią już jakiegokolwiek wrażenia.
--
Laozi

Odpowiedz
twoja stara :P

Odpowiedz

są zajebiści :P

Odpowiedz
Sam nie wiem. Mina Arnolda jakaś taka dziwna?:/
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Arnold pewnie myśli, że znowu gra Terminatora. I ogień z luf jakoś tak dziwnie sztucznie wygląda...

Odpowiedz
Arnold nie grał Terminatora on był Terminatorem. :)
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Arnie ma taką minę jak by grał bez żadnego zaangażowania. "Robię swoje, zgarniam kasę i nara"

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon