Expendables II (reż. Simon West) 2012
Jakimś wielkim fanem Stallone, ani nie EXpendables nigdy nie byłem, ale bardzo fajnie się to oglądało. Szczególnie Stallone sprawia wrażenie sympatycznego gościa.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Fajny plakacik, aczkolwiek jak wspomniał Mierzwiak dziwnie wyglądają ich nogi pod stołem skoro góra sugeruje całkowicie coś innego.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Mini widmo?
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
z cyklu please god no:

Żeby nie kaleczyć oczu wrzuciłem w spoiler.

Odpowiedz
Nie ma to jak nawiązać do polskiego filmu nie-akcji sprzed 20 lat, w dodatku wrzucając nawiązanie w niewłaściwym kontekście.

Odpowiedz
Ten film raczej nie będzie lepszy od 1.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Auć... Nie wiedziałem, że ten film robi studio Asylum... :/

A poniżej fragment końcowej strzelaniny z comic con:

Odpowiedz

Odpowiedz
To jest zajebiste mrugnięcie okiem;) I dobrze widzieć Arniego z gunem.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Z paryskiej premiery:

#istandbydaenerys

Odpowiedz
Ale trochę chora fantazja. Gdyż zarówno Eastwood, jak i Ford nie pasują do tego typu filmów. I nigdy nie byli bohaterami z VHS, czy jak ich tam nazwać.
A i tak najlepsze jest:
Cytat:"We are talking to Wesley Snipes when he comes back from prison,"
#istandbydaenerys

Odpowiedz
No ale Indiana Jones to nie ten typ bohatera. Nie ten typ filmu! Nie wiem po co Stallone ciągnie po Eastwooda i Forda. Ten chłop chyba nie wie, co chce w końcu tym filmem pokazać. Na prawdziwy, męski akcyjniak Expendables jest zbyt głupi i tandetny, a na tandenty i głupi akcyjniak rodem z 80s jest zbyt poważny. Jeżeli dwójka pójdzie w tę pierwszą stronę to jeszcze zrozumiem, ale kolekcjonowanie jak figurki znanych twarzy ramotek VHSowych wydaje się sugerować to drugie. Więc dlaczego nie zadzwonić do Seagala? Dudikoffa? Pare? Rody'ego Pipera? Kurde, nawet Kurta Thomasa z jego Gymkata!

Odpowiedz
Mimo, że sam posiadam "Indianę Jonesa" na VHS, to jednak jakoś nigdy nie zaliczałem tej serii to tzw. "ery VHS". Ani typ bohatera, ani typ filmu.

Ale mniejsza o to. Ważniejsze jest ile w tym wszystkim może być prawdy? Szczerze trudno mi sobie wyobrazić, aby Eastwood i Ford się na takiego coś zgodzili. Podobnie gdzieś słyszałem ploty nawet o Gibsonie. Toż to zupełnie inne typy bohaterów. Przede wszystkim, nie uwłaczając paru świetnym rolom Stallone, umiejący naprawdę dobrze grać. A "Expendables" to chyba raczej poszukuje bardziej twardzieli sztywniaków.

OK, Snipes może pasować. W sumie fajnie, facet wyjdzie z więzienia i już ma rolę i sobie zarobi :) Dudikoff może być. Kurt Russell też, w sumie nie gra ostatnio często. Seagal jest już za gruby i wyglądałby raczej komicznie. Może Michael Madsen? Michael Biehn, byłby spoko. Carl Weathers chyba jest teraz zajęty polityką? A z młodszych aktorów, to może by taki Vin Diesel mógłby się pojawić? Zresztą sam nie wiem? Niech Sly się zastanawia dalej kogo jeszcze chce w swoim filmie? Najlepiej każdego kto grał w latach 80tych.
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Madsen, Gooding Jr., Rhames i Slater idealnie by pasowali :)

Miałem trailer przed Bourne Legacy i dżizas, to się zapowiada tak źle, że... chyba się przejdę do kina :D

Odpowiedz
(13-08-2012, 22:31)Lawrence napisał(a): Ale trochę chora fantazja. Gdyż zarówno Eastwood, jak i Ford nie pasują do tego typu filmów. I nigdy nie byli bohaterami z VHS, czy jak ich tam nazwać.

Połowa aktorów z EXów też tam nie pasuje jeśli by już się babrać w takie wyliczanki.

(04-09-2010, 13:10)shamar napisał(a): The Expendables 3 : żywe trupy

R. Hauer
S. Kosugi
S. Seagal
W. Snipes
M. Gibson
C. Hirouki Tagawa
M. Wincott ( za tą twarz )
C. Weathers
J. Chan

R. Lynch ( ale nie wiem czy zyje )
D. Carradine w wersji CGI

Zobaczymy czy przy 3 lista się skróci. Trafiłem tylko 2ch.

(13-08-2012, 23:31)Phil napisał(a): ...zostawił tylko Stathama. Zrobił film w duchu ery VHS z samotnym bohaterem, który niszczy zastępy wrogów, a nie z legendami tamtej ery i pseudo-klimatem dawnych produkcji.

Czyli zrobiłbyś milionowy, taki sam, film ze Stathamem?
Cóż za nowatorski pomysł...

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
http://www.filmweb.pl/news/Eastwood%2C+Ford%2C+Cage.+Kto+jeszcze+w+Niezniszczalnych+3-87971

He he... już widzę tetryka Clinta zabijającego laską.

PS. ten polski plakat to żart?

Odpowiedz
Niestety nie. Już widziałem wiszący w kinie z tym wieśniackim tagline.

Odpowiedz
Będę złośliwy i powiem, że dla mnie to nie tagline tylko podtytuł, wszak napisany jest tym samym fontem co tytuł :P

Odpowiedz
Może w Expendables 3 rozwalą helikopter za pomocą roweru :) :).
Podstarzały Arnold i Bruce atakują za pomocą małego samochodu, przeciwników którzy dają się łatwo zabić, szkoda tylko że Chuck Norris na dachu nie leży :) :).
Co do trzeciej części N. Cage i tak nie stoczy się już niżej nawet grając w czymś takim jak Expendables.
Vin Diesel, Dwayne Johnson, Tyler Mane, Matthias Hues, pogromca ninja M. Dudikoff, Rey Park, Wesley Snipes (tylko siedzi w więzieniu) no i może brat Chucka, Arron Norris załapie się na krótki epizod :).
http://www.filmweb.pl/news/PLOTKA%3A+%22Niezniszczalni+3%22+w+konwencji+SF-87961

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon