GTA 6
No ale chyba w takim "płatnym" zwiastunie na 26 minut to powinni pokazać to, co najlepsze?
No i może to jest właśnie najlepsze.

I prawie jw. też "Wiedźmin". Prawie bo zagram pewnie za kilka lat, jak dożyję.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
To nie jest przecież typowy zwiastun tylko "extended look" pokazujący tylko wybrane fragmenty. I zgadzam się, że jest zrobiony na odpierdol. Ale na pewno to nie jest formuła zwiastuna.

I nie jest płatny, bo obejrzałem go z rana na YT, wrzucono go chwilę po premierze na Netflixie. Musiałbym nie mieć szacunku do swojego portfela, żeby kupić dostęp tylko po to aby to obejrzeć. Trochę jak z usługą speedy boarding w samolocie, z której zawsze się śmieje, że bogole płaca 20 Euro więcej aby wejść do samolotu 5 minut wcześniej, choć i tak polecę razem z nimi bez dopłaty :)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Ale femina na pełnej widzę. Laska, którą złożyłby jeden strzał nawet ode mnie jest najlepsiejsza dosłownie we wszystkim xD Liczę, że będzie opcja odjebania dziewczyny :D
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Wygląda to wszystko bardzo dobrze, ale ja lubię gry z klimatem i ciekawym pomysłem na siebie, a tego w tej grze akurat nie ma. Nigdy mnie te GTA jakoś nie jarały, może za dzieciaka, dla mnie RDR2 to najlepsza gra Rockstara i to zdecydowanie.

Odpowiedz
A "GTA 4" + dodatki?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Aż sobie powtórzyłem trailery do GTA IV:

I kurde tutaj od razu jest klimacik, jest bohater u którego po kilku słowach wiadomo o co chodzi, a co wiemy o tej parce z VI? No są sobie i kogoś tam obrabują, u kogoś jakąś misję zrobią.
Z drugiej strony do premiery jeszcze kupa czasu, może dostaniemy trailer, który pokaże, że można spodziewać się świetnych bohaterów i super fabuły?

Odpowiedz
Albertino napisał(a):dla mnie RDR2 to najlepsza gra Rockstara i to zdecydowanie.

The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
(Wczoraj, 14:39)simek napisał(a): Aż sobie powtórzyłem trailery do GTA IV:

Pierwszy zwiastun najlepszy. Muzyka z "Koyaanisqatsi" robi tu robotę.

Ja GTA 6 interesuję się raczej w ramach ciekawostki, bo grać nie zamierzam. Z całej serii grałem tylko w jedynkę, dwójkę i Vice City (najwięcej chyba w dwie pierwsze). Żadnej z nich nie ukończyłem, bo zamiast wykonywania misji wolałem wpisać sobie kod na wszystkie bronie i robić rozróbę w mieście.

Gdy seria poszła w widok za pleców, to w moim odczuciu straciła sporą część swojej tożsamości. Wiadomo, trzeba było iść z duchem czasu, ale dla mnie GTA to zawsze była "ta gra z widokiem z góry".

Odpowiedz
[Obrazek: 3b6a9c7c87d1da915ef6b49df89af6f214a38cd1...ddfd87.png]

Odpowiedz
(Wczoraj, 17:05)Żółte Krzesło napisał(a): Gdy seria poszła w widok za pleców, to w moim odczuciu straciła sporą część swojej tożsamości. Wiadomo, trzeba było iść z duchem czasu, ale dla mnie GTA to zawsze była "ta gra z widokiem z góry".

Dlatego dwójka wciąż najlepsza, zwłaszcza z ruskim dubingiem :D
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
(Wczoraj, 17:23)bartolomeo123 napisał(a): [Obrazek: 3b6a9c7c87d1da915ef6b49df89af6f214a38cd1...ddfd87.png]

Hahaha, zloto :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
A to tylko w Ultimate Edition czy w podstawce też? Shamar?
Captain Obvious

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości