CGI Paul Walker
Liczba postów: 22,896
Liczba wątków: 30
No ale chyba w takim "płatnym" zwiastunie na 26 minut to powinni pokazać to, co najlepsze?
No i może to jest właśnie najlepsze.
I prawie jw. też "Wiedźmin". Prawie bo zagram pewnie za kilka lat, jak dożyję.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
Wczoraj, 11:53
Stały bywalec
Liczba postów: 13,707
Liczba wątków: 77
To nie jest przecież typowy zwiastun tylko "extended look" pokazujący tylko wybrane fragmenty. I zgadzam się, że jest zrobiony na odpierdol. Ale na pewno to nie jest formuła zwiastuna.
I nie jest płatny, bo obejrzałem go z rana na YT, wrzucono go chwilę po premierze na Netflixie. Musiałbym nie mieć szacunku do swojego portfela, żeby kupić dostęp tylko po to aby to obejrzeć. Trochę jak z usługą speedy boarding w samolocie, z której zawsze się śmieje, że bogole płaca 20 Euro więcej aby wejść do samolotu 5 minut wcześniej, choć i tak polecę razem z nimi bez dopłaty :)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
Wczoraj, 11:59
Miszczu AVTAKa 2014/18/22
Liczba postów: 30,889
Liczba wątków: 67
Ale femina na pełnej widzę. Laska, którą złożyłby jeden strzał nawet ode mnie jest najlepsiejsza dosłownie we wszystkim xD Liczę, że będzie opcja odjebania dziewczyny :D
Wczoraj, 13:24
Stały bywalec
Liczba postów: 10,577
Liczba wątków: 5
Wygląda to wszystko bardzo dobrze, ale ja lubię gry z klimatem i ciekawym pomysłem na siebie, a tego w tej grze akurat nie ma. Nigdy mnie te GTA jakoś nie jarały, może za dzieciaka, dla mnie RDR2 to najlepsza gra Rockstara i to zdecydowanie.
Wczoraj, 14:00
CGI Paul Walker
Liczba postów: 22,896
Liczba wątków: 30
A "GTA 4" + dodatki?
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
Wczoraj, 14:32
.
Liczba postów: 28,460
Liczba wątków: 62
Aż sobie powtórzyłem trailery do GTA IV:
I kurde tutaj od razu jest klimacik, jest bohater u którego po kilku słowach wiadomo o co chodzi, a co wiemy o tej parce z VI? No są sobie i kogoś tam obrabują, u kogoś jakąś misję zrobią.
Z drugiej strony do premiery jeszcze kupa czasu, może dostaniemy trailer, który pokaże, że można spodziewać się świetnych bohaterów i super fabuły?
Wczoraj, 14:39
Chrissie Watkins' arm
Liczba postów: 6,870
Liczba wątków: 80
Albertino napisał(a):dla mnie RDR2 to najlepsza gra Rockstara i to zdecydowanie.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
Wczoraj, 15:54
Stały bywalec
Liczba postów: 1,383
Liczba wątków: 1
(Wczoraj, 14:39)simek napisał(a): Aż sobie powtórzyłem trailery do GTA IV:
Pierwszy zwiastun najlepszy. Muzyka z "Koyaanisqatsi" robi tu robotę.
Ja GTA 6 interesuję się raczej w ramach ciekawostki, bo grać nie zamierzam. Z całej serii grałem tylko w jedynkę, dwójkę i Vice City (najwięcej chyba w dwie pierwsze). Żadnej z nich nie ukończyłem, bo zamiast wykonywania misji wolałem wpisać sobie kod na wszystkie bronie i robić rozróbę w mieście.
Gdy seria poszła w widok za pleców, to w moim odczuciu straciła sporą część swojej tożsamości. Wiadomo, trzeba było iść z duchem czasu, ale dla mnie GTA to zawsze była "ta gra z widokiem z góry".
Wczoraj, 17:05
Użytkownik
Liczba postów: 68
Liczba wątków: 0
Miszczu AVTAKa 2014/18/22
Liczba postów: 30,889
Liczba wątków: 67
(Wczoraj, 17:05)Żółte Krzesło napisał(a): Gdy seria poszła w widok za pleców, to w moim odczuciu straciła sporą część swojej tożsamości. Wiadomo, trzeba było iść z duchem czasu, ale dla mnie GTA to zawsze była "ta gra z widokiem z góry".
Dlatego dwójka wciąż najlepsza, zwłaszcza z ruskim dubingiem :D
Wczoraj, 17:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 17:24 przez Mefisto.)
Agent Mossadu
Liczba postów: 33,023
Liczba wątków: 4
(Wczoraj, 17:23)bartolomeo123 napisał(a): ![[Obrazek: 3b6a9c7c87d1da915ef6b49df89af6f214a38cd1...ddfd87.png]](https://wykop.pl/cdn/c3201142/3b6a9c7c87d1da915ef6b49df89af6f214a38cd1b2d84810e54f495b8cddfd87.png)
Hahaha, zloto :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
Wczoraj, 17:45
Gepard Retardieu
Liczba postów: 2,309
Liczba wątków: 2
A to tylko w Ultimate Edition czy w podstawce też? Shamar?
Captain Obvious
10 godzin(y) temu
|