Ankieta: Jak oceniasz "Ghost in the Shell"?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Ghost in The Shell (2017)
(09-11-2016, 00:13)SonnyCrockett napisał(a): I wyszło że naga Scarlett to nie jest specjalnie apetyczny widok

Aż sprawdziłem i nie wiem z czym masz problem :P Gustujesz w chodzących wieszakach?

Inna sprawa, że tutaj, z tą fryzurą, faktycznie wygląda dziwnie i żaden strój czy jego brak by jej nie pomógł wyglądać jak Kusanagi. No ale to dla mnie akurat mały problem, po tym co widziałem film zdaje się mieć co najmniej kilka większych.

Odpowiedz
Mnie wydaje się jakaś taka nieproporcjonalna. Za krótkie nogi, za duży tyłek. Zważywszy na to jak przez lata człowiek narobił sobie smaku to jest to rozczarowanie. :D

Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Wszystko na miejscu jak dla mnie :)

Odpowiedz
Ale wiesz, że niektórzy lubią w miarę krótkie nogi i większy tyłek? Tak czy siak, powinna się nago pokazać z 10 lat wcześniej, a nie teraz.

Odpowiedz
Good for you.
Dla mnie to okaz na raz i do zapomnienia. No chyba że nadrabia charyzmą. :D
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Scarlett wygląda świetnie jeśli chodzi o figurę, cycki skowyrne, jest dupka, jest pic.
Niektórzy mają chyba jakieś kompleksy i dziwne wymagania ;)

Odpowiedz
(09-11-2016, 21:06)SonnyCrockett napisał(a): Mnie wydaje się jakaś taka nieproporcjonalna. Za krótkie nogi, za duży tyłek. Zważywszy na to jak przez lata człowiek narobił sobie smaku to jest to rozczarowanie. :D

Twarz i Cialo - 6.5/10

seksizm!!!

Nigdy mnie Scarlateka-Prosiaczek nie krecila.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
co jak co, ale u Allena wyglądała najlepiej chyba
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
(09-11-2016, 12:40)Mierzwiak napisał(a): Juby mode on :)

Fryzura to klapa. Włosy z przodu są co najmniej kilkukrotnie za rzadkie i trochę za krótkie, wygląda jakby jej ktoś przewiesił przez głowę dużą, czarną skarpetę i tyle :P

Już drugi raz w ciągu tygodnia robisz przytyk w moim kierunku, przykuwania uwagi co do fryzury Cavilla. Chyba zapominasz, że to nie ja zwróciłem uwagę na jego znikające włosy w temacie BvS, tylko Huntersky.

ScarJo będzie ubrana w scenie, w której powinna być naga = PG-13 = PG-13 gorsza aktorska wersja czegoś, co było pomysłowe i rewolucyjne 20 lat temu = jak wyjdzie w sklepiku to może z ciekawości zerknę, ale nie zapowiada się nic ciekawego.

Odpowiedz
Przepraszam, następnym razem zapytam o zgodę gdy będę chciał ZAŻARTOWAĆ.

Odpowiedz

Hmm, po tym materiale patrzę na to przychylniejszym okiem. Wykadrowanie do 2,35:1 robi mega różnicę, oby przełożyło się to na film.

Odpowiedz
Nie ogarniam, jeśli to ma być w 2.35:1 to na cholerę pokazują taką chooyową bieda-wersję?

Odpowiedz

I jestem na nie. Z nudów pewnie się obejrzy do piwa wieczorem, ale to wszystko. Coś mi tutaj bardzo, ale to bardzo nie pasuje, nie wiem nawet w sumie co tak konkretnie, ale ja tego nie czuję. Nie kupuję.

Odpowiedz

Odpowiedz
No i jednak lipny AR.

Zapowiada się średnio, kiedyś się przy okazji obejrzy.

Odpowiedz
Wygląda to nawet... fajnie. Z pewnością zapowiada się lepiej, niż te najnowsze wydzieliny Bessona.

Odpowiedz
To wygląda jak fanserwis pozbawiony jakiegokolwiek stylu, zamiast postaci Motoko, widzę wyłącznie Scarlett co psuje odbiór, a w tym kostiumie wygląda głupio, powinna być naga.

Sytuacja analogiczna do Ghostbusters, czyli niby robimy na nowo, ale odtworzymy wszystko co było dobre w oryginale...

Odpowiedz
Analogiczna? Ghostbusters to nie remake przecież. To jasne, że w Ghost in The Shell zostanie odtworzone wszystko co w oryginale. O to chodzi. :)

Odpowiedz
Taa... Ghostbusters to reboot, który działa jak reamke xD

Oba filmy mają niby być nowymi historiami, ale odtwarzają (tak zapowiedział reżyser GitS'a) wszystkie najlepsze momenty oryginału :D

Odpowiedz
Naprawdę tak powiedział? Byłem pewien, że to rimejk, aktorska wersja oryginału. Niektóre sceny są po prostu skopiowane. Kompletnie bez sensu.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon