Ghostbusters (1984-2020)
Po tym jak podobno mają być koncert Whitney Huston w wersji hologramowej, to niczego nie można być pewny.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
(27-09-2015, 16:11)Mefisto napisał(a): Ramis :)

Akurat byloby sympatycznie jezeli male "cameo" Ramisowi by zorganizowali - zdjecie, fragment oryginalu (reklamy) itd.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
(27-09-2015, 16:11)Mefisto napisał(a): Ramis :)

Już se lud żartuje, że pewnie go dadzą w CGI. I wcale bym się nie zdziwił...
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Rick Moranis udzielił wywiadu w którym między innymi o tym dlaczego nie będzie go w remake'u.

http://www.rollingstone.com/movies/news/rick-moranis-admits-he-turned-down-ghostbusters-reboot-cameo-20151007
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Dobrze mówi, nie to, co te pazerniaki :)

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Pierwsza oficjalna fota:

[Obrazek: CWWfhVVVAAERbPX.jpg-large-620x400.jpeg]

Nawet nie mam siły, żeby to komentować. Jestem tylko ciekaw jednego. Oryginalni GB to nerdy, którzy wyglądają jak nerdy. Skoro te panie tutaj wyglądają, jakby urwały się z kuchni w Macu albo stoiska w sklepie odzieżowym... to skąd mają proton-packi? Skąd cały ten sprzęt do łapania duchów?

Nie wmówicie mi, że którakolwiek z tych pań zajmuje się fizyką kwantową.

Odpowiedz
Pal licho baby. Za film odpowiada reżyser "Bridesmaids", czyli jednej z niewielu produkcji której wystawiłem 1/10. Jeżeli to ma być równie "zabawne", to ja nie chcę się nawet do trailera zbliżać.

No i dla mnie "Ghostbusters" to była tamta, konkretna obsada z Murray'em na czele. Bez nich to nie ma najmniejszego sensu, bo łapanie duchów ma dla mnie drugorzędne znaczenie (to mogły być równie dobrze wampiry, wilkołaki czy żółwie ninja).

Odpowiedz
mój ulubiony:

[Obrazek: CWcm3QGVEAAgX6M.jpg]

Albo nie - ten lepszy:

[Obrazek: ghostbusters-435.jpg]

Odpowiedz
Jakie to będzie kurwa złe...

Odpowiedz
Wszystkie 4 plakaty
http://collider.com/ghostbusters-reboot-posters/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=collidersocial

To nie jest "3" czy jakiś podtytuł? Samo "Ghostbusters" jakby to miał być remake?

Plakaty słabe, najgorszy ten z Azjatką. No i czemu swojego postera nie dostała Kristen Wiig? O boże, to ONA jest tymi ustami Azjatki!

Odpowiedz
(17-12-2015, 21:04)Juby napisał(a): Wszystkie 4 plakaty
http://collider.com/ghostbusters-reboot-posters/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=collidersocial

To nie jest "3" czy jakiś podtytuł? Samo "Ghostbusters" jakby to miał być remake?

To ma być remake/kompletny reboot.

Odpowiedz
(17-12-2015, 21:04)Juby napisał(a): To nie jest "3" czy jakiś podtytuł? Samo "Ghostbusters" jakby to miał być remake?

Sam założyłeś temat o tym rimejku/reboocie a teraz zauważyłeś, po kilku miesiącach, że to nie jest żadna część 3 tylko rimejk... LOL...

A wróć... To przecież Juby

Odpowiedz
O jakiej serii?
Chłop założył temat TYLKO DLATEGO, że "w jego mniemaniu" powstaje cz. 3 (czego sam nie był pewny).
Nie napisał praktycznie NIC o dwóch pierwszych filmach i teraz, 5 miesięcy później, wbija z tekstem:
"Ale gdzie jest cyfra 3 w tytule? Czy to jest rimejk?"

To jest poważne?

Dla przypomnienia:

(11-07-2015, 11:01)Juby napisał(a):
(11-07-2015, 01:55)shamar napisał(a): tak konkretnie to... po co założyłeś temat do takiego gównianego filmu?

Po to, żeby gupi shamar miał zagadkę i mógł napisać kolejny niepotrzebny post - już 6239. Może niedługo wskoczysz do TOP10 najczęściej wypowiadających się użytkowników forum! Gratulacje. Ciekawe jaką dostaniesz nagrodę? Po cichu liczę na bana. You earned.

Kolo, który wszędzie bredzi o zbędnych postach, niewłaściwych tematach, niewłaściwych postach w tematach, WAŻNYCH INFORMACJACH typu: za 13 dni ukaże się zwiastun, przewiduję 22 miliony w BO filmu Z...
Sam nie ogarnia tematu filmu, który założył.
Śmich na sali...

Odpowiedz
Temat otworzyłem oryginalnym logo pierwszej części i tekstem
(10-07-2015, 22:25)Juby napisał(a): Uznałem że przydałby się osobny temat, skoro właśnie się kręci trzecia część (czy też reboot? idk.).

Pierwsze dwie części Pogromców duchów to wielkie kasowe hity lat 80-tych, klasyki sci-fi ze świetną obsadą i masą humoru. Obie oglądałem kilka razy w dzieciństwie, ostatni raz trafiłem na dwójkę w tv w wakacje 2013 i znowu dobrze się bawiłem. Na pewno w przyszłym roku do nich wrócę i trójkę też chętnie obejrzę, choćby ze względu na Kristen Wiig i Kate McKinnon w obsadzie.

Trzema naprawdę mieć coś nie tak z tym czymś co się kisi pod czaszką żeby nie zrozumieć, że to temat o serii i że już w pierwszym poście nie wiedziałem czym mają być kolejni pogromcy.

shamarowi polecam:
- nie wypowiadać się na żadnych forach
- nie czytać żadnych forów
- zacząć myśleć albo skończyć ze sobą

Odpowiedz
(18-12-2015, 08:48)Juby napisał(a): Trzema naprawdę mieć coś nie tak z tym czymś co się kisi pod czaszką żeby nie zrozumieć, że to temat o serii i że już w pierwszym poście nie wiedziałem czym mają być kolejni pogromcy.

No trzeba, skoro, jak wspominałem, pól roku później ciągle nie ogarnęło się, że to nie jest żadna cz. 3 a rimejk.

Odpowiedz
[Obrazek: GB-g7.gif]

Do tego tematu przydaliby się pogromcy, ale nie duchów.

Odpowiedz
Idą święta wiec szykuj się na więcej życzliwości :)

Odpowiedz
Miałbym ten film kompletnie w dupie, gdyby nie dysonans z jakim mam do czynienia.

Przeglądając komentarze na różnych serwisach, rzadko kiedy mogę trafić na jakiekolwiek pozytywne odczucia względem tej produkcji. Mam wrażenie, że panuje ogólne przekonanie o sromotnej porażce tego projektu. Z drugiej strony, wiele zestawień najbardziej oczekiwanych produkcji 2016 roku, umieszcza ten film w swoich szeregach. A więc co? Grupka krzykaczy wydaje się większa, niż w rzeczywistości jest, czy ktoś próbuje mi wmówić, że mam do czynienia z hitem, kiedy naprawdę szykuje się powtórka z "Terminator Geneshit"?

Filmu raczej nie obejrzę, ale bardzo ciekawi mnie wynik finansowy w Box Office.

Odpowiedz
(28-01-2016, 01:13)Grievous napisał(a): Z drugiej strony, wiele zestawień najbardziej oczekiwanych produkcji 2016 roku, umieszcza ten film w swoich szeregach.

Wytwórnia smaruje więc się pojawia. Chyba jednak bardziej wiarygodny jest wszechobecny hejt "maluczkich"?

Odpowiedz
Oby tylko nie stało się, że jak film okaże się klapą to wymówką będzie, że to dlatego, że widzowie są szowinistyczni i nie są jeszcze gotowi na kobiecy Pogromców Duchów.

A w ogóle to jak to uznać, jako "remake", reboot", "sequel" tylko z innymi bohaterami?
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon