Ghostbusters (1984-2020)
Aż mi szkoda Thora, że świeci swoją twarzą w czymś takim
.

Odpowiedz
A ja się nie zdziwię, jeśli to zarobi - wystarczy spojrzeć na top b.o. obecnie: Jurassic World, F7, Frozen, SW7 - sama siódma woda po kisielu, ścierwa epickie w porównaniu z oryginałami (a i dalej nie jest lepiej)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
(28-04-2016, 15:05)Mefisto napisał(a): Jurassic World, (...) SW7 - (...) ścierwa epickie w porównaniu z oryginałami

Eee... Nie :)
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Tak.

[Obrazek: giphy.gif]

Odpowiedz
Obstawiam 100 wielbłądów że Hemswoth i tak będzie najlepszym aktorem w tym filmie :)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Hemsworth będzie najlepszym aktorem i elementem tego filmu tak samo jak był nim w Vacation, ewentualnie obstawiam że McKinnon i Wiig mogą wyjść z tego z jako taką twarzą.

Odpowiedz
Sony chce uratować sytuacje ( albo na mojego się dobić ) wprowadzając oryginał do kin, na krótko przed premierą nowej wersji ;)
http://movieweb.com/ghostbusters-1984-returns-summer-2016-re-release/

Odpowiedz
Cóż za desperacja :D

Odpowiedz
LOLek... Ludzie pójdą na oryginał i oleją to coś.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Minimalizują straty. Wprowadzenie oryginału to mikroskopijne koszty, a ludzie, którzy mają odruch wymiotny na widok remaku, może na niego pójdą.:) Mogliby wprowadzić go tuż PO remaku - wtedy to byłby hit. Czujesz się splugawiony? Oczyść duszę, oglądając dobry film.:)

Znaczy, myślę, że to jest ich sposób na ograniczenie strat, bo jeśli chcą tym samym zachęcić do obejrzenia nowej wersji, to ich chyba powaliło. To tak, jakby do kin wrócił TDK przed premierą BvS.

Odpowiedz
Nie wiem, jak to zostało wyliczone, ale podobno trailer do nowych Ghostbusterów jest najgorzej ocenianym (z największą ilością ocen negatywnych) trailer jaki się pojawił na youtubie:

http://www.theguardian.com/film/2016/may/02/ghostbusters-trailer-most-disliked-in-youtube-history

Wow.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Phil, oplulem monitor;)
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Liczby nie kłamią. 749793 łapki w dół na 232545 łapki w górę.

Odpowiedz
http://www.comingsoon.net/movies/trailers/687861-new-ghostbusters-trailer-will-slime-you#/slide/8

jest nowy zwiatun, na razie tylko na twitterze
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Ej, ej. Nowy trailer nie jest zły.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Zły nie, powiedziałbym że jest kurewsko że o ja pitolę koszmarny.

Odpowiedz
Jest i oficjalna kategoria wiekowa: Rated R for retards
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Każdy moment, w którym te panie się odzywają, to bomba atomowa eksplodująca pod czachą. Kiedy się nie odzywają, i kiedy nie ma tej irytującej, powtarzanej 1000x przeróbki motywu muzycznego... jest ok.

BTW: czy mi się wydaje, czy ten monolog "we see what others can't see, we're here to answer the call" to będzie ich reklama TV? Bo w oryginale ona była cudownie nieporadna, więc oczywiście teraz będzie podniosła, nadęta i "gritty".

BTW2: murzynka i jej "i don't know if it was the race thing, or the ladies thing..." - nie, nie złapali cię bo jesteś tłustym wielorybem. It's a fat fuck thing.

Odpowiedz
Military, no toć kurde przecież na tym polega ten dowcip. Oczywiste jest w tym, że jej nie złapali bo jest gruba, a ona się na to obrusza i próbuje sobie tłumaczyć w sposób z któego scena wyraźnie robi jaja. Już bez przesady.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Nie no, nie sądzę, żeby tym polegał dowcip. Dowcip polega na tym, że jej nie łapią, i nie może się zdecydować, z jakiego powodu: bo biali hetero to rasiści, czy bo biali hetero to mizogini. To jest dowcip. Przecież fat black shaming to coś, co by Feigowi przez łeb nawet nie przeszło, on nie jest white privileged heterofaszystą.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon