Ankieta: Jak oceniasz "Godzilla: King of the Monsters"?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Godzilla
Mi też się podoba, jest klimat.

Odpowiedz
Kurwa tylko nie noc i deszcz...Ja chcę rozpiździaj w biały dzień, niech ludzie widzą co ich depcze :D
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Chciałbym jakieś detale - czy tam wprowadzali grupkami ludzi przez x casu czy jak... anyway fajny klimacik :)

Odpowiedz
Zajebistości tego video nie potrafię opisać. Godzilla wygląda znakomicie, ja chce trailer!!!

Odpowiedz
Wrzuciliście mordę Króla, a ja dopiero teraz się dowiaduję!?

Nieważne... Bowiem Król się objawił! I czy mi się wydaje czy ma pierwotny ryk z lat 50.? Jeśli tak, to nie mogę się doczekać!

Odpowiedz
[Obrazek: gfd5.jpg]

W ruchu:

Plus dwie foty trzeciej makiety, która stała w drodze do tego co widać na filmiku i jest ponoć najbardziej zbliżona do tego, jak ma wyglądać Godzilla:

[Obrazek: 4hs4.jpg]

[Obrazek: zmsh.jpg]

Więcej fot projektów łba - https://www.facebook.com/media/set/?set=a.655178647845057.1073741830.400741716622086&type=3
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Król nie jest nagi... jest zajebisty:P
W ruchu świetnie to wygląda, jest nieziemski klimat- gdzie jest jakiś trailer!?
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Kurde, całość psują nogi. Przepraszam, ma opuchliznę po tych robalach czy jak :/? I czemu ma zadarty pysk jak prosiak (na szczęście na filmie wygląda inaczej)?!

A po tych lepszych fotach... źle się mu patrzy w oczu. I tego oczekuję. Nie chcemy pedalskiego zbawcy ludzi z lat 70.!

Odpowiedz
też mam problem z nogami, beznadziejnie to wygląda, ma być masywnie, ale nie w ten sposób

Odpowiedz
nogi są tragiczne, wygląda jak teletubiś.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Fajny filmik. Rozumiem, że to były ekrany robiące za okna?

A racice ma jak u słonia... hihi.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
O dżizas... ale dramat ta figurka... po prostu brak mi słów na srakowatość tego designu.

Odpowiedz
wygląda jak... no jak facet w gumowym kostiumie, cyli prawie jak oryginał :P ale chyba wolałbym bardziej gadzią jak u Emmericha.
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz
ściągnął to nagranie ktoś, bo usunęli dziady, a chciałem żonie pokazać.

edit:

Nevermind, teraz jest tutaj:

Odpowiedz
Giki piszą, że winda na filmiku zatrzymała się w okolicach 37 piętra co ponoć by znaczyło, że Godzilla będzie miał około 150 metrów wysokości ;)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
(23-07-2013, 01:22)wujo444 napisał(a): wygląda jak... no jak facet w gumowym kostiumie, cyli prawie jak oryginał :P ale chyba wolałbym bardziej gadzią jak u Emmericha.

No chyba każdy chciałby, że nogi przypominały dinozaurze, a nie słonia z opuchlizną.

W pierwszym filmie ładnie w taki sposób nogi zrobili:
[Obrazek: g54-pr-photo.jpg]

I takich nóg oczekuję! Dobrze, że morda wygląda jak powinna.

Odpowiedz
Psioczycie na nogi figurki, która nie wygląda jak potwór z video z comic conu (inny pysk). Brawo.

Odpowiedz
Na projekt zawsze można narzekać i cieszyć się, że wszedł w życie :P.

Na poprzedniej figurce też była podobna słoniowacizna i boję się, że w tym kierunku będą zmierzać. A mogliby zrobić w przypadku zdjęcia, które umieściłem.

A właśnie Juby, wszyscy zdążyli się pospuszczać nad łbem Króla, a ty jak go oceniasz?

Odpowiedz
Ten ostatni model Godzilli to jakiś dramat, wygląda cholernie niezgrabnie i te kurwa kopyta... :P Mam nadzieję że jednak bliżej filmowej będzie do modelu którym jaraliśmy się 5 stron temu, pysk z filmiku jest całkiem podobny do tamtego.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Figurka wygląda kiepsko, zwłaszcza w zestawieniu z tą poprzednią, ale na filmiku - rewelacja. Czy to jest ten materiał sprzed roku?

Podejrzewam że oficjalny trailer będzie przed Hobbitem, no, ewentualnie Gravity, ale jednak obstawiam Hobbita jako największą tegoroczną premierę Warnera.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
3 gości