Ankieta: Jak oceniasz "Godzilla: King of the Monsters"?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Godzilla
Na szczęście pobrałem na dysk:

http://www.sendspace.com/file/4rac2l

(04-10-2013, 18:10)Phil napisał(a): Śmieszne jest, że tak zachwycałeś się trailerami PR, a teraz uznajesz, że zwiastun Godzilli zżera cały film Del Toro.
Podniecałem się trailerami PR czy filmem?

Odpowiedz
Dzięki Mierzwiak! :* ;)

Edit:

Dostałem wielokrotnego orgazmu. Ten film będzie WIELKI :)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Ziew. Jeszcze wciśnięcie Oppenheimera, mimo całego tła Godzilli, wyszło kosmicznie pomaptycznie. Ale rysowanki niczego sobie.

EDIT: Już usunięte.

Odpowiedz
"Wciśnięcie" Oppenheimera wyszło rewelacyjnie i buduje kapitalny klimat dla tych "rysowanek". W końcu też ktoś pokazał, że zniszczone miasta to nie tylko płonące budynki i gruz, ale i stosy ludzkich ciał leżących gdzie popadnie. Coś pięknego :)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Nie ma startu do epy z Przeminęło z Wiatrem. :P

Odpowiedz
Oj, wygląda to świetnie, obym się nie rozczarował tak jak na Pacific Rim, gdzie też byłem zachwycony zwiastunami...

Odpowiedz
I jest dziura w środku budynku. Hihi.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Znowu ten sam idiotyczny motyw z dziurawym budynkiem co u Emmericha, ech...

Odpowiedz
Gief, oj juz nie marudz. Tizerek naprawde fajny, jest i moze ciut pompatyczny, ale nie przeszkadza mi to, bo jest klimat, a widoczki boskie, zwlaszcza zlamany budynek, pociag i pelno trupow. Pewnie film nie bedzie w polowie tak dobry jak ta zajawka, ale co tam - czekam na trailer. Przy okazji, nie wiedzialem, ze beda tez inne potworki.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Problem w tym że jest to teaser z zeszłorocznego Comic Cona, który nie zawiera scen z filmu (zdjęcia miały początek w marcu tego roku). Wygląda to zajebiście, ale z wydawaniem osądów poczekałbym jednak na pełnoprawny zwiastun.

Mimo wszystko jaram się. Już od prawie 10 lat czekam na nowego Godzillę i jak na razie zapowiada się znakomicie.

Odpowiedz
Zeszloroczny? To co sie z nim dzialo przez tyle miesiecy?
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Cytat:Poza tym te wszystkie leżące ciała?! Fajnie że wysokobudżetowa produkcja nie traktuje mnie jak debila i bierze pod uwagę coś takiego, jak ofiary.

A widziałeś Mierzwiak, pierwszy film z Godzillą? Jeśli nie, to zobacz. Tam też pokazano ofiary i przerażające skutki ataku Godzilli. Mocne.

Wreszcie ktoś pomyślał o tej kwestii w filmie z Godzillą (i innych kaiju/monster-movie/etc.). Zawsze to było ewakuowanie ludzi i po krzyku.

Odpowiedz
W tym roku z kolei był inny trailer, który także światła dziennego nie ujrzał. Większość materiałów z Comic Con pozostaje na Comic Con ;)

Odpowiedz
(04-10-2013, 20:19)Grievous napisał(a): Problem w tym że jest to teaser z zeszłorocznego Comic Cona, który nie zawiera scen z filmu (zdjęcia miały początek w marcu tego roku). Wygląda to zajebiście, ale z wydawaniem osądów poczekałbym jednak na pełnoprawny zwiastun.
Aha, to w takim razie osłabiło mój entuzjazm. Pozostaje mieć nadzieję, że podejście zaprezentowane w tym materiale przeniosło się na film.

Odpowiedz
Dobre, fajne, jestem dobrej myśli. No i ryj Godzilli jednak odpowiednio świński, przynajmniej w tym ujęciu.

Odpowiedz
Teaserek zajebisty, klimatyczny- tylko co z tego jak zapewne z filmem Edwardsa oprócz wyglądu samego Godzilli nie ma nic wspólnego. Przecież to zrobili na kompie, chyba nawet w momencie jak nie mieli pełnej obsady skompletowanej.
Jaram się tym projektem, lecz póki nie zobaczę prawdziwego trailerka, to jestem ostrożny w ferowaniu jakichkolwiek wyroków zwłaszcza takich kompromitujących jak stwierdzenie, że to zjada film Del Toro na śniadanie:P
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Tak teaser był wykonany chyba na długo przed ukończeniem prac nad scenariuszem (a co dopiero skompletowaniem obsady), ale mimo wszystko był wyreżyserowany przez Edwardsa więc można założyć że film obierze bardzo podobny kierunek.

Odpowiedz
Niby tak, ale nie wiadomo na ile Legendary dało wolna rękę Edwardsowi i ile tego klimatu znajdzie w gotowym filmie.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Widmodzilla

Odpowiedz
Bardzo spoko teaser.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości