Gorące wieści, plotki itp.
Cytat:A Bill stworzył Windowsa bo Jobs pozwolił mu podejrzeć iOSa ;]

Chyba Mac Osa....
Hail to the king, baby!

Odpowiedz
Skład tegorocznego żurku w Kann:

Jane Campion, Carole Bouquet, Sofia Coppola, Leila Hatami, Jeon Do-yeon, Willem Dafoe, Gael Garcia Bernal, Jia Zhangke, Nicolas Winding Refn

Nie powiem, mocarny.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Joaquin Phoenix zagra w kolejnym filmie Allena. Jeśli miał bym coś Phoenixowi doradzić to powiedziałbym, że szkoda jego czasu i talentu na film Allena.

Odpowiedz
Allen to non-stop kręci filmy? Co chwilę słyszę o jakimś innym.

Odpowiedz
No jeśli jeszcze nie zauważyłeś, to od 30 lat trzaska film rocznie :P

Odpowiedz
Lol, szczerze, to nie zauważyłem tej regularności :) Może dlatego że sam widziałem tylko sześć.

Odpowiedz
Na ostatnie 10 jakie zrobił można sobie darować jakieś 7-8.

Odpowiedz
Gaspar Noe za miesiąc zaczyna zdjęcia do nowego filmu:LINK
It’s a love story, which celebrates sex in a joyous way. Gaspard feels that most films that touch on sex in traditional cinema are dark and dramatic, this will be really joyous… He says it’s a film that will give guys a hard-on and make girls cry

Czekam z niecierpliwością, opis świetny. Co ważne, nie zanosi się na żadną gejoze, tylko facet+kobitka+druga kobitka na dokładkę - fuck yeah!

Odpowiedz
Łe, jak tak, to nie oglądam. Myślałem, że będzie o trzech facetach dających se w kakao.

Odpowiedz
(06-05-2014, 20:38)simek napisał(a): Gaspar Noe za miesiąc zaczyna zdjęcia do nowego filmu:LINK
It’s a love story, which celebrates sex in a joyous way. Gaspard feels that most films that touch on sex in traditional cinema are dark and dramatic, this will be really joyous… He says it’s a film that will give guys a hard-on and make girls cry

Czekam z niecierpliwością, opis świetny. Co ważne, nie zanosi się na żadną gejoze, tylko facet+kobitka+druga kobitka na dokładkę - fuck yeah!

Tyle czekania na nowy projekt Gaspara, a ten odpierdala radosną historyjkę miłosną? Jak nie będzie mrocznie, brutalnie i bez gwałtów to daje 1/10.
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Dla jasności: ja nowego filmu Gaspara i tak nie obejrzę. Jak chcę sobie pooglądać radosny seks, to albo włączam swoje sex taśmy, albo odpalam Remy LaCroix :)

Odpowiedz
widmo
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Ploteczki: Chris Hemsworth w nowej wersji LETHAL WEAPON wyreżyserowanej przez Justina Lina? Ponoć nawet Shane Black został zatrudniony do konsultacji. W sumie... oglądałbym.

http://www.slashfilm.com/lethal-weapon-reboot/

Odpowiedz
gaspar vidmoe

Odpowiedz
Cytat:Chris Hemsworth w nowej wersji LETHAL WEAPON

Nowy Mad Max, teraz LW. Mel aż taki stary jest?

Odpowiedz
Mel aż tak wkurzyl Holi.

Odpowiedz
Nie no ja tam czekam na remake LW. Chętnie zobaczę tę historię opowiedzianą od nowa. Tylko żeby to był Szejn Black z czasów 80/90 a nie jakiś nowy. A Hemsworth gra teraz u Manna i to będzie dla niego test męskości, który da odpowiedź na pytanie, czy jest godzien zagrać Martina Riggsa.

Odpowiedz
serio Mental? Naprawdę wierzysz, że w obecnym Hollywood powstanie coś innego, niż pseudo-realistyczna sraka bez grama krwi?
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Nie wiem, może to zasługa Dreda i bardzo wysokich oczekiwań względem nowego Mad Maxa, ale jakoś z optymizmem patrze w przyszłość ;)

Odpowiedz
(09-05-2014, 00:01)Crov napisał(a): Ploteczki: Chris Hemsworth w nowej wersji LETHAL WEAPON

)()(&*^^%&^) ich mać!! Mam tego dosyć! Epoka kopistów, reproduktorów, knurów-powielaczy bez inicjatywy i kreatywności, miękkich kutasiątek-wyrobników i bladych ujków!
Niech se wsadzą te rimejki w dupala!!
Dobrze, że Tomek Beksiński nie żyje, bo i tak by walnął samobója, gdyby się dowiedział o rimejku "Lethal Weapon", tyle że w stanie daleko głębszej frustracji.

ps: "Mad Maxa" oglądnę ze względu na Hardy'ego, który test męskości przeszedł kilka razy, ostatnio w "Locke".

Kiedy rozum śpi, budzą się eksperci.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości