Gorące wieści, plotki itp.
Wycięta scena z Bruna o Michaelu Jacksonie:

http://www.filmweb.pl/WIDEO+Bruno+na%C5%9Bmiewa+si%C4%99+z+Michaela+Jacksona,News,id=55895
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
O kurde, ale pojechali po Michaelu... Nic dziwnego, ze wycieli scene.

Odpowiedz
tak jest panie Scott - pora na emeryturę, najlepiej wieczną
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Panu Zemeckisowi też by się emerytura przydała.

Odpowiedz
Całemu Hollywood przydałaby się emerytura...

Odpowiedz
Co do tego Newsa to przy okazji przypomniał mi się trailer opowieści wigilijnej który był puszczany przed Odlotem. Widząc ostatnie dokonania Zemeckisa i patrząc na zwiastun powiem jedno słowo: Dno przez duże D. Nie wiem czemu gość lansuje technologię która daje tak beznadziejne efekty. Postacie są sztuczne zachowują się jak kłody drewna, animacje są drętwe i nierealistyczne. Zemeckis idzie w ślepy zaułek bo jak dla mnie to przyszłości nie ma.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
czyżby jednak koniec MGM ?

Odpowiedz
Danus, ja nie mam nic przeciwko kręceniu filmów w całości w CGI, ale jeśli już to niech to będą:
a) tradycyjne filmy animowane typu Odlot, o określonej konwencji (wygląd bohaterów itp), które nie sprawdziłyby się jako film aktorski
b) produkcje typu Avatar - może za wcześnie na jakieś osądy, tym bardziej że Pandora wygląda zbyt ziemsko, ale umówmy się na razie że tam sceny 100% CGI są uzasadnione.

Zemeckis natomiast kręci w całości CGI coś co można taniej i pewnie z lepszym efektem zrobić w tradycyjny sposób. Po co generować komputerowego Anthony'ego Hopkinsa? I don't fucking get it.

Natomiast Opowieść wigilijna wygląda jak ohydna rzygowina. Efekty 3D dobre (chociaż w trailerze jest kilka nachalnych ujęć pod publiczkę), ale reszta poniżej dna.

Odpowiedz
Roland Emmerich zamierza nakręcić sequel "Dnia Niepodległości", a w dodatku chce zrobić z tego dwa filmy:
głupi pomysł Emmericha

Ciekawy jestem co będzie się działo. Przylecą inni kosmici żeby zniszczyć ziemie ? Wg. mnie pomysł głupi.

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):Zemeckis natomiast kręci w całości CGI coś co można taniej i pewnie z lepszym efektem zrobić w tradycyjny sposób. Po co generować komputerowego Anthony'ego Hopkinsa? I don't fucking get it.

Zemeckis przede wszystkim kręci filmy niepotrzebne. Ile już jest wersji "Opowieści wigilijnej"? 3467? 5678?
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Akurat Opowieść... Zemeckisa jest ponoć naprawdę dobrym filmem, wyróżniającym się na tle innych adaptacji tej historii.

Odpowiedz
Być może, ale co tam jeszcze oryginalnego/ciekawego można wymyśleć? Wersja animowana? Była. Współczesna? Była. Nawet, kurna, wersja musicalowa z Muppetami była. Na 90 procent to znowu będą odgrzewane kotlety, tyle że w 3D. Ja tam wolę po raz kolejny książkę przeczytać.
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz
Może mroczniejsza, jak - z tego co rozumiem - oryginał? Dickens pisał tę historię jako horror, a nie jako familijną opowieść o przemianie starego człowieka (a la Up). Co ci mogę powiedzieć, jarod? Jak obejrzę to zobaczymy. :)

Odpowiedz
Crov napisał(a):Dickens pisał tę historię jako horror, a nie jako familijną opowieść o przemianie starego człowieka (a la Up)
Ta, zwiastun w którym carreyowata CGI poczwara lata, wrzeszczy, lata i obija się o sople to horror mogący konkurować co najwyżej ze Lśnieniem :twisted: No ale trailery bywają mylące... nie w tym przypadku, bo to PG 3D :)

Odpowiedz
"Opowieść wigilijna", teraz "Dziadek do orzechów"... Zemeckis się skończył :cry:
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
XITERS napisał(a):Roland Emmerich zamierza nakręcić sequel "Dnia Niepodległości", a w dodatku chce zrobić z tego dwa filmy:
głupi pomysł Emmericha

Ciekawy jestem co będzie się działo. Przylecą inni kosmici żeby zniszczyć ziemie ? Wg. mnie pomysł głupi.
Przylecą 11 listopada.
:twisted:

Odpowiedz
A nie 4 lipca?
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
4 lipca już byli i dostali wpierdol :D

Odpowiedz
jak wpadna 14, to wygraja w cuglach ;]
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz
Go ahead, make my day.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości