08-12-2009, 18:42
|
Gorące wieści, plotki itp.
|
|
Skąd... to nie wiem. Ale..wraca do świetnych filmów bo tak Sweeney'a nie mogę nazwać i prawdopodobnie nie nazwę tak Alicji ;)
Burton chyba zapomniał, że istnieją inni aktorzy oprócz Deppa. :smile:
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.
08-12-2009, 19:44
wielkich nadziei nie żywię, ale...
http://www.filmweb.pl/Ekranizacja+%22Gears+of+War%22+poka%C5%BCe+masakr%C4%99+ludzko%C5%9Bci,News,id=56673 warunek: hard R ultra violence i oldskul realizacyjny. zarys fabuły rozwala: potwory masakrują ludzkość, a z odsieczą przybywa czteroosobowy (!) oddział, dowodzony przez twardziela o nazwisku Marcus Fenix. i oczywiście obowiązkowo wątek miłosny - bez tego ni rusz:) na stołku reżyserskim widziałbym albo siebie, albo jednego z trójki: blomkamp, verhoeven, mctiernan. 09-12-2009, 16:31
Wydaje mi się czy nie grałeś w tę kozacką gierę? :)
Rzecz w tym że to opis gry. Jeśli film ma się zaczynać jeszcze przed Emergence Day i w jego trakcie, będzie się różnić od gry która dzieje się kilka lat po nim, ale jednocześnie ma znacznie większy potencjał. Niestety obawiam się jednego - jeśli film ma być pod względem wizualnym wierny grze, jak i również efektowniejszy (Emergence Day!!!), oznacza to duży budżet. A duży budżet = małe prawdopodobieństwo że będzie R-rated. Swoją drogą opis treatmentu autorstwa Stuarta Beatie narobił mi smaka, ale jakiś czas temu pojawiły się wieści że zatrudniono scenarzystę, który ma na nowo napisać tekst po jeszcze jakimś innym kolesiu. Hollywood... 09-12-2009, 16:38 Cytat:Wydaje mi się czy nie grałeś w tę kozacką gierę? :) dobrze ci się wydaje:) Cytat:oznacza to duży budżet. jaki duży budżet? przebierasz stu chłopa w mega zajebiste kostiumy orków czy innych mutantów, dajesz im giwery, jedziecie do uzbekistanu albo przyjeżdżacie do polski, flaszką pałacowej przekupujecie stróża pilnującego wejścia do starej walcowni i jechane z tym koksem! serio mowie. z deczka upraszczam, ale wysoki budżet dla takiej fabuły oznacza oczapląsowe pedalstwo. ja chce czegoś w klimatach halo blomkampa. 09-12-2009, 16:42 Mental napisał(a):ja chce czegoś w klimatach halo blomkampaAle gra taka nie jest i osobiście obstawałbym przy wiernym odtworzeniu klimatu i stylistyki, a ta była boska - architektura, kolorystyka itp. Swoją drogą to mogłoby być wypaśne w 3D :twisted: Mental napisał(a):wysoki budżet dla takiej fabuły oznacza oczapląsowe pedalstwoWysoki budżet wynika z gry, a że nie grałeś - wybaczam ci że nie wiesz o czym piszesz :) Wejdź na jutuba i zobacz z czym mieli do czynienia gracze. 09-12-2009, 16:53
"Za reżyserię filmu odpowiada Len Wiseman ("Szklana pułapka 4"). "
To tyle jeżeli chodzi o nadzieje na dobrą ekranizację Gears of War :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2
09-12-2009, 16:54
Ja tam do niego nic nie mam. Koleś wie jak kręcić sceny akcji i ma dobre oko, z reżyserią też nie ma problemów. Jestem pewien że z odpowiednim scenariuszem stworzyłby rewelacyjnego akcyjniaka.
09-12-2009, 16:56 Azgaroth napisał(a):Za reżyserię filmu odpowiada Len Wiseman ("Szklana pułapka 4") ok, zapomnijcie, ze kiedykolwiek interesowała mnie ekranizacja gry Gears of War. 09-12-2009, 17:00
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=61390 - ludzkość sięga dna
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 10-12-2009, 01:33 Cytat:W "Fred: The Movie" Fred będzie usiłował odnaleźć swoją ukochaną, Judy, a w czasie poszukiwań wykopie tunel łączący ich podwórka, zamarzy o niewidzialnej pelerynie, zgubi się w lesie i ugrzęźnie w ruchomych piaskach, a gdy w końcu uda mu się wytropić Judy, zwymiotuje na nią.O kurwa. 10-12-2009, 16:24
znak zapytania niepotrzebny, to ewidentnie coś dla mnie. oby Biehn-Reżyser okazał się lepszy od Biehna-Od-10-Lat-Gram-W-Większych-Gównach-Niż-Michael-Madsen.
10-12-2009, 21:04
Michael Madsen gra w gównach raczej z musu niż z wyboru. Z resztą polecam o nim artykuł zamieszczony w ostatnim Filmie.
11-12-2009, 01:04
Fuck me! Fantastyczna wiadomość. Czekam jak cholera!
Akurat niedawno odświeżyłem sobie Otchłań z zajebistym Biehnem. 11-12-2009, 09:43 Mental napisał(a):oby Biehn-Reżyser okazał się lepszy od Biehna-Od-10-Lat-Gram-W-Większych-Gównach-Niż-Michael-Madsen. Sadzac po zdjeciach bedzie to raczej kolejne gowno Biehna do kolekcji. 11-12-2009, 16:36
Brzmi dość ciekawie :)
http://www.filmweb.pl/Bill+Murray+nie+b%C4%99dzie+ju%C5%BC+pogromc%C4%85+duch%C3%B3w,News,id=56744 11-12-2009, 23:16
http://www.deadline.com/hollywood/the-black-list-to-be-posted-here-in-entirety/
Czarna Lista 2009 - czyli najlepsze scenariusze z tych odrzuconych/niewykorzystanych w tym roku. Co się rzuca w oczy i zapowiada zajebiście z pierwszej dziesiątki to to: Cytat:7. L.A. Rex By Will Beall (based on his novel of the same name) Nic dodać, nic ująć. Chciałbym to zobaczyć w kinie :). "Więcej socjalizmu - znaczy więcej demokracji." - Michaił Gorbaczow
"Istnieje marksizm dogmatyczny oraz marksizm twórczy. Ja stoję na istocie tego ostatniego." - Józef Stalin 12-12-2009, 21:29
Gibson wyreżyseruje DiCaprio w filmie o Wikingach
Gibson + Wikingowie, o tak, to może być coś wielkiego. Ale Dicaprio wśród Wikingów? 14-12-2009, 10:34 |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |