Gorące wieści, plotki itp.
Skąd... to nie wiem. Ale..wraca do świetnych filmów bo tak Sweeney'a nie mogę nazwać i prawdopodobnie nie nazwę tak Alicji ;)

Odpowiedz
Burton chyba zapomniał, że istnieją inni aktorzy oprócz Deppa. :smile:
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
mi się wydaje, że on nigdy o tym się nie dowiedział.

Odpowiedz
wielkich nadziei nie żywię, ale...

http://www.filmweb.pl/Ekranizacja+%22Gears+of+War%22+poka%C5%BCe+masakr%C4%99+ludzko%C5%9Bci,News,id=56673

warunek: hard R ultra violence i oldskul realizacyjny. zarys fabuły rozwala: potwory masakrują ludzkość, a z odsieczą przybywa czteroosobowy (!) oddział, dowodzony przez twardziela o nazwisku Marcus Fenix. i oczywiście obowiązkowo wątek miłosny - bez tego ni rusz:)

na stołku reżyserskim widziałbym albo siebie, albo jednego z trójki: blomkamp, verhoeven, mctiernan.

Odpowiedz
Wydaje mi się czy nie grałeś w tę kozacką gierę? :)

Rzecz w tym że to opis gry. Jeśli film ma się zaczynać jeszcze przed Emergence Day i w jego trakcie, będzie się różnić od gry która dzieje się kilka lat po nim, ale jednocześnie ma znacznie większy potencjał. Niestety obawiam się jednego - jeśli film ma być pod względem wizualnym wierny grze, jak i również efektowniejszy (Emergence Day!!!), oznacza to duży budżet. A duży budżet = małe prawdopodobieństwo że będzie R-rated.

Swoją drogą opis treatmentu autorstwa Stuarta Beatie narobił mi smaka, ale jakiś czas temu pojawiły się wieści że zatrudniono scenarzystę, który ma na nowo napisać tekst po jeszcze jakimś innym kolesiu. Hollywood...

Odpowiedz
Cytat:Wydaje mi się czy nie grałeś w tę kozacką gierę? :)

dobrze ci się wydaje:)

Cytat:oznacza to duży budżet.

jaki duży budżet? przebierasz stu chłopa w mega zajebiste kostiumy orków czy innych mutantów, dajesz im giwery, jedziecie do uzbekistanu albo przyjeżdżacie do polski, flaszką pałacowej przekupujecie stróża pilnującego wejścia do starej walcowni i jechane z tym koksem!

serio mowie. z deczka upraszczam, ale wysoki budżet dla takiej fabuły oznacza oczapląsowe pedalstwo. ja chce czegoś w klimatach halo blomkampa.

Odpowiedz
Mental napisał(a):ja chce czegoś w klimatach halo blomkampa
Ale gra taka nie jest i osobiście obstawałbym przy wiernym odtworzeniu klimatu i stylistyki, a ta była boska - architektura, kolorystyka itp. Swoją drogą to mogłoby być wypaśne w 3D :twisted:

Mental napisał(a):wysoki budżet dla takiej fabuły oznacza oczapląsowe pedalstwo
Wysoki budżet wynika z gry, a że nie grałeś - wybaczam ci że nie wiesz o czym piszesz :) Wejdź na jutuba i zobacz z czym mieli do czynienia gracze.

Odpowiedz
"Za reżyserię filmu odpowiada Len Wiseman ("Szklana pułapka 4"). "

To tyle jeżeli chodzi o nadzieje na dobrą ekranizację Gears of War :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Ja tam do niego nic nie mam. Koleś wie jak kręcić sceny akcji i ma dobre oko, z reżyserią też nie ma problemów. Jestem pewien że z odpowiednim scenariuszem stworzyłby rewelacyjnego akcyjniaka.

Odpowiedz
Azgaroth napisał(a):Za reżyserię filmu odpowiada Len Wiseman ("Szklana pułapka 4")

ok, zapomnijcie, ze kiedykolwiek interesowała mnie ekranizacja gry Gears of War.

Odpowiedz
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=61390 - ludzkość sięga dna
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Cytat:W "Fred: The Movie" Fred będzie usiłował odnaleźć swoją ukochaną, Judy, a w czasie poszukiwań wykopie tunel łączący ich podwórka, zamarzy o niewidzialnej pelerynie, zgubi się w lesie i ugrzęźnie w ruchomych piaskach, a gdy w końcu uda mu się wytropić Judy, zwymiotuje na nią.
O kurwa.

Odpowiedz
znak zapytania niepotrzebny, to ewidentnie coś dla mnie. oby Biehn-Reżyser okazał się lepszy od Biehna-Od-10-Lat-Gram-W-Większych-Gównach-Niż-Michael-Madsen.

Odpowiedz
Michael Madsen gra w gównach raczej z musu niż z wyboru. Z resztą polecam o nim artykuł zamieszczony w ostatnim Filmie.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Fuck me! Fantastyczna wiadomość. Czekam jak cholera!

Akurat niedawno odświeżyłem sobie Otchłań z zajebistym Biehnem.

Odpowiedz
Mental napisał(a):oby Biehn-Reżyser okazał się lepszy od Biehna-Od-10-Lat-Gram-W-Większych-Gównach-Niż-Michael-Madsen.

Sadzac po zdjeciach bedzie to raczej kolejne gowno Biehna do kolekcji.

Odpowiedz
http://www.deadline.com/hollywood/the-black-list-to-be-posted-here-in-entirety/

Czarna Lista 2009 - czyli najlepsze scenariusze z tych odrzuconych/niewykorzystanych w tym roku. Co się rzuca w oczy i zapowiada zajebiście z pierwszej dziesiątki to to:

Cytat:7. L.A. Rex By Will Beall (based on his novel of the same name)
What it’s about: Rookie LAPD officer Ben Halloran gets partnered with scarred and tobacco-spitting Officer Marquez, and the unlikely team hit the streets of L.A. on the brink of a gang-rivalry explosion. Amid run-ins with the Mexican mafia, brutal gang murders, and corrupt cops, we soon find that Halloran may not be as squeaky clean as his brand new badge.

What it’s like: Training Day combined with the brutal violence of The Departed. L.A. Rex is as much a cop story as it is a graphic portrait of underground crime in Los Angeles.

AGENT Creative Artists Agency – Shari Smiley, Jay Baker

MANAGER Management 360 – Darin Friedman

Status: Paramount Pictures has optioned on behalf of producer Scott Rudin.

Nic dodać, nic ująć. Chciałbym to zobaczyć w kinie :).
"Więcej socjalizmu - znaczy więcej demokracji." - Michaił Gorbaczow

"Istnieje marksizm dogmatyczny oraz marksizm twórczy. Ja stoję na istocie tego ostatniego." - Józef Stalin

Odpowiedz
Gibson wyreżyseruje DiCaprio w filmie o Wikingach

Gibson + Wikingowie, o tak, to może być coś wielkiego.

Ale Dicaprio wśród Wikingów?

Odpowiedz
Skoro był Banderas to czemu nie Dicaprio ;)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości