Poot: It's a cold world Bodie.
Bodie: Thought you said it was getting warmer.
Poot: The world goin' one way, people another yo'.
25-02-2010, 17:39
|
Gorące wieści, plotki itp.
|
|
Faktycznie. Nie mam pojęcia czemu i nie ma nigdzie mirrora. No trudno. : )
Bodie: He's a cold motherfucker.
Poot: It's a cold world Bodie. Bodie: Thought you said it was getting warmer. Poot: The world goin' one way, people another yo'. 25-02-2010, 17:39
Już nie pamiętam.
Bodie: He's a cold motherfucker.
Poot: It's a cold world Bodie. Bodie: Thought you said it was getting warmer. Poot: The world goin' one way, people another yo'. 25-02-2010, 20:10
Ja chyba pamiętam, ponoć gość oferuje 10000 USD za obejrzenie jego filmu (horroru) w samotności na sali kinowej. Warunek - nie możesz ani razu się przestraszyć.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
25-02-2010, 20:21
Nie przestraszyć, tylko nie zamykać oczu. Będziesz monitorowany jakimiś fikuśnymi machinami, które będą rejestrowały, czy masz otwarte ślepia. W każdym razie, ja mógłbym na to pójść. Co może być takiego strasznego na FILMIE, żeby odwracać wzrok? :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi 25-02-2010, 20:30
Podepną cię do tej maszyny co Alexa z "Mechanicznej pomarańczy" :wink:
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.
25-02-2010, 21:26
http://www.filmweb.pl/Tw%C3%B3rcy+%22OldBoya%22+i+%22The+Host+Potw%C3%B3r%22+ruszaj%C4%85+z+adaptacj%C4%85+komiksu,News,id=58571
Już nie mogę się doczekać :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2
27-02-2010, 19:38
chryste panie! :???:
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 28-02-2010, 02:41 Cytat:Właśnie teraz dogrywane są ostatnie umowy z partnerami, bo jak dowiedzieliśmy się "wiele firm, chce być związanych z realizacją pierwszego polskiego filmu trójwymiarowego" Moja wizja: akcja rozgrywać się pewnie będzie w duzym mieście, w którym główny bohater ubrany w koszulę Vistuli będzie podpisywać piórem Parkera umowy międzynarodowe. Dodajmy, że bohater ma 30 lat i piastuje jeden z wyższych stanowisk w Polbanku, goli się maszynkami Gillette, zamawia żarcie z Telepizzy, pije piwo Żywiec, ogląda tylko TVN, a w przerwie między korzystaniem z laptopa firmy Sony i bieganiu po parku z iPodem idzie z laską do Multikina. No i rachunki opłacą kartą Visa.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
28-02-2010, 11:58
W tym newsie jest pewien ciekawy fragment:
Cytat:remiera filmu zależna jest przede wszystkim od prac post-produkcyjnych, właśnie nad elementami 3DCo to może oznaczać? Według mnie dwie rzeczy: a) film będzie konwersją, bo nie sądzę żeby ci amatorzy dostali w łapki kamery 3D b) "elementy 3D" = gówniane CGI wyskakujące z ekranu w stylu Final Destination 4. Czekam! 28-02-2010, 12:35 Snappik napisał(a):akcja rozgrywać się pewnie będzie w duzym mieście, w którym główny bohater ubrany w koszulę Vistuli będzie podpisywać piórem Parkera umowy międzynarodowe. Dodajmy, że bohater ma 30 lat i piastuje jeden z wyższych stanowisk w Polbanku, goli się maszynkami Gillette, zamawia żarcie z Telepizzy, pije piwo Żywiec, ogląda tylko TVN, a w przerwie między korzystaniem z laptopa firmy Sony i bieganiu po parku z iPodem idzie z laską do Multikina. No i rachunki opłacą kartą Visa. :) :) :) i obowiązkowo leczy się w NFZcie na koszt podatnika, a prywatni lekarze "nie biorą pieniędzy za leczenie, bo życia na kasę przeliczać nie można":) 28-02-2010, 13:08
http://www.filmweb.pl/Jolie+i+Aronofsky+o+Lady+Makbet+ery+Wielkiego+Kryzysu,News,id=58590
Brzmi super, chociaż kto wie jakie to ma szanse na realizację. Jolie. Nie wiem czy to dobry wybór, aktorka niby bardzo dobra, ale strasznie ciężko mi sobie ją wyobrazić w takiej ciężkiej roli, za ładna jest, tutaj by się przydał jakiś babsztyl :twisted: chociaż nie mówię, ten rozdźwięk między jej urodą a postępowaniem może być całkiem ciekawy. Aha, no i mam nadzieje, że fabuła kończy się tak, że zła Jolie strzela ze strzelby do uciekających ekologów :razz: 01-03-2010, 15:57 Cytat:While out and about promoting Green Zone this weekend, director Paul Greengrass confirmed that he will never make another Bourne film. Pierwsza część newsa spoko - jak dla mnie 3 filmy załatwiają wszystko (nawet jeśli książek jest więcej). Niestety druga część newsa to tylko odruch wymiotny. Słowo "reboot" powinno zostać oficjalnie zakazane :evil:
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 01-03-2010, 17:11
Książki też są 3, kolejne były dopisane przez kogoś innego. Takie z nich sequele jak z DH 4 :P
01-03-2010, 17:18
Książkowe sequele w dodatku, według ich autora, są efektem seansu spirytystycznego (albo spirytusowego), gdzie pomysły z zaświatów przedstawiał sam Ludlum...
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi 01-03-2010, 17:37 |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 2 gości |