Gorące wieści, plotki itp.
Dla mnie by mógł zrobić coś z Liottą :). Bo jak raz zrobił to mu wyszedł mój ulubiony film. Więc myślę, że powinien powtórzyć ten manewr :P.
| Pereant qui ante nos nostra dixerunt |

Odpowiedz
No z pewnością to byłby dobry pomysł. Gdyby obydwu panów obsadzić znowu razem to na pewno wyszłoby z tego coś dobrego :D

Odpowiedz
W tym miesiącu ruszają zdjęcia do Żołnierzy kosmosu 3. Co jest wiadomością nawet dobra, bo w przeciwieństwie do tragicznej części drugiej, tutaj wystąpi Casper Van Dien, a budżet wyniesie 20 mln dolarów. Może to nie za dużo, ale po pierwsze: ST2 kosztował 7 milionów, zaś ST3 będzie kręcony w południowej Afryce, gdzie za 20 mln można zrobić dużo więcej niż w USA. Tak więc - nie powienno być źle. Czekam. :)

Odpowiedz
Wytwórnia 20th Century Fox chce powrócić na Wall Street. Studio przymierza się do realizacji kontynuacji głośnego filmu Olivera Stone'a z 1987 roku. Projekt powstaje z myślą o Michaelu Douglasie, który za rolę w "Wall Street" zdobył Oscara dla najlepszego aktora.

Sequel zatytułowany jest "Money Never Sleeps" i nad jego scenariuszem pracuje już Stephen Schiff. Produkcję nadzorować będzie Edward R. Pressman. Oliver Stone nie jest w żaden sposób zaangażowany w prace nad filmem.

Źródło: Filmweb

Tylko czekać na sequel JFK :)

Odpowiedz
Tylko czekać na sequele filmów z lat 50-tych.

Odpowiedz
http://film.onet.pl/0,0,1532637,wiadomosci.html

"Powstanie kolejna trylogia z Terminatorem

Arnold Schwarzenegger nie zagra więcej Terminatora. James Cameron nie stanie za kamerą kolejnej części przygód zabójczej maszyny. Mimo to Terminator powróci na duży ekran."

To jest kpina, z tego może wyjść tylko kupa.
Nie ma to jak zarzynanie legendy, dziwne że Cameron na to zezwala, ale pewnie już nie ma nic do gadania.
A żeby tego co to wymyślił Terminator w d... zer... !!

Odpowiedz
Dla mnie to swietna wiadomosć, sequeli nigdy za mało :D
Jak wyjdzie kupa,jak na przykład Alien 4(przesadzam), to i tak się nie wzruszę bo te filmy nie powstają za moje pieniądze.
get ready for suprise...

Odpowiedz
To ja z dobrą wiadomością:
http://www.filmweb.pl/Simpsonowie++W+Polsce+z+dubbingiem+i+z+napisami,News,id=34881

Czyli nie będę musiał ściągać z neta :)

Odpowiedz
hannibal napisał(a):A żeby tego co to wymyślił Terminator w d... zer... !!

Hmm... sorry, może jestem ciemniejszy niż moi rówieśnicy, ale nie rozumiem tych wykropkowanych. Rozumiem, że d... to DUPA, ale zer...? Zerwał?

EDIT: Aaaaa, olśniło mnie. :D

Zerżnął. W DUPĘ ZERŻNĄŁ. Ok, nie było sprawy. :)

Oczywiście jestem przeciwny wszelkim kontynuacjom serii. ;)

EDIT 2: Ile realizmu na tym forum... ;)

Odpowiedz
Dobrze to rozszyfrowałeś military, to właśnie miałem na myśli ale nie chciałem wyjeżdżać tak ostro żeby mi się od szeryfa nie dostało:)
Chyba jednak nie było czego się obawiać 8)

Odpowiedz
Niee, no tutaj, na tym forum, się k$(&$@ nie ma co obawiać, że Cię z$**@ :)
Aktualnie rządzi: ja

Odpowiedz
Żorż Lucas nazwał "Spider-Mana 3" głupim.

stopklatka napisał(a):Niewiele w nim treści - dowodzi Lucas. Kiedy podzieli się go na części okazuje się, że fabuły wśród nich naprawdę niewiele. Wielu ludzi myślało, że podobnie ma się sprawa z "Gwiezdnymi wojnami", jednak mnie się wydaje, że oni nie mają racji.

Hehe, myślę że Lókas nie jest w dobrej pozycji zeby oceniac co jest glupie. :)

Odpowiedz
Spidermana nie widziałem ale gość od miernego "Ataku Klonów" raczej powinien się ugryźć w jezyk. Podobnie było z Romero który zjechał nowy "Świt żywych trupów" Snydera. A potem nakręcił "Land of the dead" :twisted:
get ready for suprise...

Odpowiedz
Land of the Dead nie było złe*, ale za Day of the Dead wystrzelałbym Romera po twarzy. :) Podobno ma kręcić teraz kolejny film o zombi, tyle że w konwencji mockumentary. Może być ciekawie, choć scenariusz (szczególnie dialogi) już został zjechany.

* film na 6, może 7\10, ale dodatkowe puntky ma za świetną czołówkę ze "światową katastrofą". :D

Odpowiedz
Pech chciał ze akurat Land of the Dead obejrzałem niedługo po nowym "Świcie..." i "28 days later" i na ich tle film wypadł blado. Jedna scena jest swietna (zombie wychodzą z rzeki), i pomimo paru plusów wydaje mi się że reżyser kierował się myślą "wrzucę zombiaki tu, tam - ogólnie wszędzie gdzie się da - i jakoś to będzie". Film znośny ale bez atmosfery którą posiadał "Świt..." Snydera czy nawet "Noc" samego Romero. "Dnia" jeszcze nie widziałem (a w tym roku remake).
get ready for suprise...

Odpowiedz
Komedia "I Now Pronounce You Chuck and Larry", w której Adam Sandler i Kevin James udają gejów otrzymała od MPAA kategorię R. Dziwne, z trailera wynikało, że to po prostu lekka komedia. Chociaż MPAA znane jest z dziwacznych i często kretyńskich decyzji więc chyba nie ma się co dziwić.

Odpowiedz
Nicolas Cage wcieli się w postać Ala Capone w przygotowywanym przez Briana De Palmę prequelu jego słynnego filmu "Nietykalni". Obraz nosi tytuł "Untouchables:Capone Rising", a zdjęcia do niego rozpoczną się w październiku.

Film opowie o konflikcie pomiędzy żądnym władzy gangsterem - Alem Capone i irlandzkim policjantem Jimmym Malone, którego rolę w "Nietykalnych" brawurowo zagrał Sean Connery.
- filmweb

Brawo. Do tej pory myślałem, że prequel Nietykalnych to żart. Teraz wiem, że to niestety przykra prawda. I na dodatek Cage jako Capone...

Odpowiedz
<szubienica i defekt mózgu>

Odpowiedz
Palenie na ekranie będzie miało wpływ na RATING w amerykańskich produkcjach: http://www.joblo.com/index.php?id=15858

No to nieźle. Mental będzie miał powody do narzekania :)

Odpowiedz
Thank You For Smoking sie klania. ;)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości