Gorące wieści, plotki itp.
Reżyseria Thomas Jane. Ciekawe. Oby tylko nie było to jakieś postmodernistyczne gówno.

Odpowiedz
Obsada bardzo mi sie podoba. A do Jane'a mam sympatie. Gość wyraźnie lubi klasyczne kino - klasyczne horrory, klasyczną sensację, klasyczny western. Czekam!

Odpowiedz
Cytat:Zdjęcia do filmowej biografii Marilyn Monroe , zatytułowanej "Blonde" , mają się rozpocząć w przyszłym roku. Zapowiada to reżyser Andrew Dominik .

Dominik, twórca filmu "Zabójstwo Jesse'ego Jamesa przez tchórzliwego Roberta Forda" i nadchodzącego "Zabić, jak to łatwo powiedzieć" twierdzi, że z rolą główną jest nadal związana Naomi Watts .

- Film będzie opowiadał o całym jej życiu - zapowiada reżyser. - Zaczyna się kiedy ma siedem lat a kończy wraz z jej śmiercią.

- Ten film to moje marzenie - dodaje Dominik. - Pracuję nad tym od bardzo wielu lat.

Scenariusz powstał na podstawie książki Joyce Carol Oates, która doczekała się już ekranizacji w postaci miniserialu z 2001 z Poppy Montgomery . Produkcją zajmie się prawdopodobnie firma Brada Pitta Plan B.

Niech bierze Michelle Williams i będzie spoko :P.

Odpowiedz
(24-11-2012, 00:02)Jakuzzi napisał(a): Reżyseria Thomas Jane. Ciekawe. Oby tylko nie było to jakieś postmodernistyczne gówno.

Już sam tytuł nie napawa mnie optymizmem.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
E tam, gadasz.

Odpowiedz
Pasikowski nakręci film o pułkowniku Kuklińskim

Odpowiedz
Cytat:Historia byłego żołnierza, ściganego za gwałt i morderstwo, które rzekomo popełnił w przeszłości. Starcie z napastnikami będzie szansą na oczyszczenie jego zbrukanego imienia.

Brzmi przepysznie.

Odpowiedz
W USA wychodzi teraz coś takiego:

[Obrazek: 30nightspargirltatartpi.jpg]

Zalinkowałbym trailer ale nie chcę mieć nikogo na sumieniu.

Odpowiedz
Czemu nie ma teraz żadnej absurdalnej parodii na dobrym poziomie, tylko tego typu potworki?

Odpowiedz
I o co chodzi z tymi niziołkami? Jakiś hollywoodzki fetysz?
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
(02-12-2012, 14:52)raven.second napisał(a): Czemu nie ma teraz żadnej absurdalnej parodii na dobrym poziomie, tylko tego typu potworki?
Bo już zapomniano na czym ten typ komedii polega. Dzisiaj to "W scenie pojawia się Bane a ktoś krzyczy 'O, Bane!'". Koniec.

Odpowiedz
Ale tagline mi się podoba. A takie parodie są na poziomie dziennym jako straight-to-DVD.

Odpowiedz
Reżyser tego czegoś, Craig Moss ma już zresztą na koncie "The 41-Year-Old Virgin Who Knocked Up Sarah Marshall and Felt Superbad About It", pewnie równie nieśmieszne "Od zmierzchu do śmiechu" a także niedawno dość popularnego w internecie "Bad Ass" z Dannym Trejo. Swoją drogą French Stewart grał kiedyś w jednym z najlepszych sitcomów lat 90-tych, teraz dorabia w czymś co ciężko nazwać komedią.

Odpowiedz
No i musiałem obejrzeć trailer. Realizacyjnie na poziomie niższym niż skecze od CollegeHumor. Pod względem dowcipu nawet nie porównam jednych do drugich. Ale jedna rzecz mnie rozbawiła: "from the director who saw 30 days of night". Szkoda, że ciągnęli ten dowcip tak długo, aż przestał być śmieszny.

Odpowiedz
http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/new-seth-macfarlane-western-movie-397126

Nowy film MacFarlene'a. Ciekawe czy jego postacią będzie gadający piesek preriowy lubiący popić i popalić zioło, strzelający co chwilę żartami odnoszącymi się do popkultury? :)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
http://www.filmweb.pl/news/Tw%C3%B3rca+%22%C5%9Awiata+gliniarzy%22+szykuje+dla+HBO+serial+o+g%C3%B3rniczym+miasteczku-91208

Będzie to historia o trudach i radościach życia rodzinnego, a także o wyzwaniach, jakie w czasach ekonomicznego kryzysu czekają mieszkańców pewnego górniczego miasteczka.

Odpowiedz
Byczo fhuj. Ryan ma zarabiac miliardy do konca zycia.

Odpowiedz
nigdy nie pomyślałabym, żeby ktoś zrobi o nim film, ale zapowiada się ciekawie, czekam z niecierpliwością http://www.filmweb.pl/film/Hitchcock-2012-425673
dusskaa, proud to be a member of Forum KMF Film.org.pl since Dec 2012.

Odpowiedz
Różnica między produkcjami amerykańskimi a polskimi jest taka, że jak słyszę o amerykańskim serialu o trudach kryzysu w górniczym miasteczku, zaczynam pocić się z niecierpliwości, a jak słyszę o polskim serialu dokładnie o tym samym, mam ochotę iść i się wyrzygać.

Odpowiedz
Zwłaszcza, gdy robi go mistrz od arcydzieła pt "The Shield".

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości