-- Laozi
29-12-2013, 10:58
|
Gorące wieści, plotki itp.
|
|
Gorące widma
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi 29-12-2013, 10:58 (28-12-2013, 18:51)Lawrence napisał(a): Tak analizując to chyba rzeczywiście tylko Benjamin Button odstaje z mojej listy dobrych filmów Finchera. Dziewczyna z Tatuażem mi się podobała i wszelkie wady widziałbym bardziej w materiale źródłowym. Widziałem wersję szwedzką i przeczytałem wreszcie książkę i naprawdę Fincher wyciągnął maksimum z tego materiału. Nie czytałem książki ale wersja szwedzka jest o tyle lepsza od Fincherowej, że nie wierzę że wyciągnął z tego maksimum. Film jest (jak na jego poprzednie osiągnięcia) cienki. Zgadzam się z Mierzwiakiem, choć jakoś bardzo źle Buttona i Dziewczyny nie wspominam (w ogóle uważam Davida za równego reżysera, któremu udało się jedno wielkie arcydzieło - Siedem). Po prostu Fincher nie jest Cameronem i nie wyciąga z rękawa filmów 10/10. 29-12-2013, 11:23 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-12-2013, 11:36 przez Juby.)
O Kevinie Smithie mozna powiedzieć wiele złego i dobrego, ale na pewno nie można mu odmówić pasji. Po zapowiedzeniu końca swojej kariery filmowej, Smith miał zrobić jeszcze jeden film - ostatni. Od tego czasu zdążył skończyć jeden film (nie ten, który zapowiedział wtedy), zacząć produkcję dwóch następnych oraz mini-serialu (dawniej mającego być jego ostatnim filmem).
Podoba mi się jego podejscie. Jest szczere i nie czuć w nim żadnego zadufania ani arogancji, a jedynie chęć tworzenia. To budujące podejście. ;) "Today, you can waste lots of time posting your thoughts about what other people are doing/saying in life - or you can use that time more wisely, to create something from nothing that's all yours. One path is easier, but the other path is way more fun..." https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151785550096930&set=a.77596326929.88348.6985046929&type=1&theater Aha, opis jego następnego filmu (tego, który będzie po TUSK i po CLERKS III)? Ludzkość sprzymierza się z Piekłem, żeby uratować istnienie przed ponownie przybyłym Gigantycznym Jezusem. Brzmi dziwnie, ale to tak jak TUSK. Ciekaw jestem co z tego wyjdzie... 31-12-2013, 06:25
Starzy kumple :) bedzie ciezko, musialby junior powiedziec, ze albo Mel wchodzi do gry, albo on sie wypisuje, ale pewnie do tego nie dojdzie. Po Avengersach i teoretycznie wiekszej roli, kilku milych wywiadach i paradowaniu z wybielonymi zabkami po czerwonym dywanie, Mel mialby juz z gorki jesli chodzi o powrot do pewnego statusu w Holly.
Mel, nie badz sprzedawczyk - najeb komus po pijaku :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
02-01-2014, 21:07 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-01-2014, 21:08 przez Bucho.) (02-01-2014, 20:22)raven.second napisał(a): Robert Downey Jr. is trying to get Jodie Foster and Mel Gibson a role in the next 'Avengers' movieNO I KURNA NIECH KTOŚ MI POWIE, ŻE ROBERT DOWNEY JR NIE JEST FAJNY!! 02-01-2014, 21:54
heh, podoba mi się ten fragment :P
Cytat:"Marvel is run by one of the richest and most prominent Israeli businessmen in Hollywood, and you can be sure even if Robert got down on his knees and begged, there's no place for Mel in the Marvel films,"
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.
02-01-2014, 22:08
Crov nie widać przyczyny wzburzenia...Czytaj nie widać obrazka.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン #Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D 06-01-2014, 15:38 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-01-2014, 15:39 przez SonnyCrockett.)
Phil, zapraszam do tematu o Fight Club, tam pisałem o tym, co mówi David. Oczywiście w kontekście uznawania FC za "dziecinny" czy "infantylny", bo Tyler mówi, że rzeczy z Ikei mają nad Tobą kontrole, a nie w kontekście Twoich zarzutów. Są dość ogólne i raczej zbyt subiektywne, by z nimi dyskutować ("dziwnie skonstruowany"? :)).
Sonny, a tu? http://collider.com/lego-the-simpsons-house/ 06-01-2014, 15:53 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-01-2014, 15:54 przez Gal Anonim.)
O teraz widzę że Simpsonowie się sprzedali ;)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン #Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D 06-01-2014, 15:59
Paul Walker zmarł i nie tylko opuścil F&F, ale rownież Hitmana (kryptonim 47), którego mial zagrać. Teraz jego rolę ma przejąć Rupert Friend z HOMELAND (Quinn). W pierwszym momencie pomyślałem, ze to chuowe, ale potem mu sie przyjrzalem i w sumie przypomina trochę Davida Batesona.
http://www.slashfilm.com/homeland-star-rupert-friend-replaces-paul-walker-in-hitman-sequel-agent-47/ Wygląda trochę myszowato, ale to jednak lepiej niż laluś. Walker, mimo mojej sympatii, na Hitmana nie pasowal. 10-01-2014, 11:47 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-01-2014, 10:36 przez Gal Anonim.)
Ruper dobrze grał w "Homeland", ale w roli Hitmana go nie widzę. Za szczupły jest. Dla mnie jedyny tru Hitman to Joseph Gatt.
11-01-2014, 03:01
Gatt wygląda zbyt creepy. A Friend na bank dopakuje sobie do roli, choć to, ze ma mala szczene dość rzeczywiscie sprawia, ze wyglada na chudszego (i myszowatego).
Ogolem to grunt, zeby rezyser i scenarzysta dał rade, bo z Frienda daloby sie coś ulepić hitmanowego. 11-01-2014, 10:37 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-01-2014, 10:38 przez Gal Anonim.)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 11-01-2014, 15:16 |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |