バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D
21-03-2014, 00:26
|
Gorące wieści, plotki itp.
|
|
Dobre. Nie pozostaje nic innego jak napisać: "katedra uważaj na pasach." ;)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン #Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D 21-03-2014, 00:26 (20-03-2014, 23:47)Azgaroth napisał(a): Ciekawe jakie mieli argumenty :) Kolejny przykład na to, że ta nacja to... Katedra... Cóż, chłop stara się być "mądrzejszy od ustawy" (choć nie rozumiem tego powiedzenia w kontekście debilnych ustaw).
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 21-03-2014, 01:40 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-03-2014, 01:44 przez shamar.)
Snuffer
Nikt na nic nie narzeka, po prostu portal został wspomniany(obok innych) w kontekście dyskusji o agresji i narastającemu chamstwu w internecie. Oczywiście, gdy o tym wspomniałem, większość się oburzyła, no bo jak to tak, "przecież my jesteśmy najlepsi i przy nas inne portalu ssą, mamy paczkę zgranych userów i rzucamy urwami i ujami i nikt nam nie podskoczy, nie?!". Daj spokój, wasz portal nie różni się pod ty względem od pozostałych. 21-03-2014, 08:51 (21-03-2014, 08:51)katedra napisał(a): Nikt na nic nie narzeka, po prostu portal został wspomniany(obok innych) w kontekście dyskusji o agresji i narastającemu chamstwu w internecie. Wypierdalaj! Proste, konkretne, oby skuteczne, bo twoje trollowanie ma mniej więcej poziom avatara.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 21-03-2014, 17:28
Mefisto
Zabolała prawda? Jesteś najlepszym przykładem chamstwa, nieobycia i braku kultury w internecie. A potem się dziwić, że ludzie zabijają się za brak takiego samego gustu... 22-03-2014, 11:23
Katedra, nie smęć już. Zostań i zaakceptuj albo po prostu opuść ten przybytek, jak zrobiło wielu, którzy zjawiali się znikąd z misją wnoszenia odrobiny kultury w to przegniłe i pełne nienawiści miejsce. :D
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy
22-03-2014, 15:03
Ja smęcę? To nie ja robię syfu w wątkach pisząc jakieś bzdety na temat twórczości innych na portalach filmowych. Zamiast mieć to w dupie wolicie sobie poszczekać, tylko pytanie po co?
22-03-2014, 15:19
Ty to naprawdę jesteś fascynującym zjawiskiem. Coś jak dwugłowe cielę. Albo jak dziwolągi z gabinetu osobliwości. Człowiekowi wstyd, ale nie potrafi przestać się gapić.
Naprawdę nie miewasz czasem wątpliwości co do swojego stanowiska, biorąc pod uwagę, że od wejścia na forum zdążyłeś się pokłócić z przynajmniej połową z nas? To zdumiewające, jak upierasz się przy swojej moralnej i intelektualnej wyższości. A twoja skłonność do dyktowania forumowiczom o znacznie dłuższym stażu, czego nie mają pisać... cóż, od pewnego momentu debilizm przestaje być zabawny, a staje się bezczelnością. Jeżeli gość potrącony przy okazji 300 przypominał ciebie, to nie dziwię się sprawcom. Ba, w takim wypadku zasługiwaliby na medale, może nawet na stypendium od prezydenta. Ale co do jednego masz rację. Chamstwo szerzy się i na Filmwebie, i na naszym forum. Wystarczy spojrzeć: FW - katedra, KMF - katedra. Zaraza zatacza coraz szersze kręgi. 22-03-2014, 16:30
Gość ewidentnie szuka tylko okazji do zadymy, co podchodzi pod offtopowanie i trolling. Jestem trochę za stary, aby się na to nabierać, ale widzę, że należę do mniejszości. Dostanie wreszcie tego bana czy będę musiał natrafiać na te jego (nic mnie nie obchodzące) posty przez kolejny tydzień?
22-03-2014, 17:41 (22-03-2014, 11:23)katedra napisał(a): Zabolała prawda? Mocne, co tam jeszcze masz? Cytat:Jesteś najlepszym przykładem chamstwa, nieobycia i braku kultury w internecie. A potem się dziwić, że ludzie zabijają się za brak takiego samego gustu... No bo ja się nie pierdolę z takimi debilami, jak Ty. Wchodzisz na forum, robisz wiochę, obnosisz się z tym, że nikt i nic Cię nie obchodzi, narzekasz, że nikt Cię nie lubi, a następnie obsmarowujesz to miejsce na innych stronach. Spodziewasz się czego w zamian? Ciasteczka? Uścisku ręki prezydenta? Bez kitu, gdyby moderatorzy nie spali, to już dawno zostałbyś wypierdolony na zbity pysk i na tym by się skończyło. Jesteś modelowym przykładem współczesnego stylu wychowywania bezstresowego i dopóki ktoś Ci nie da po dupie, to wątpię, by coś do tej pustej makówki dotarło. Zresztą, jak pisałem, Twój avatar mówi o Tobie wszystko. To tyle na ten temat.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 22-03-2014, 18:28
http://www.filmweb.pl/news/Ellen+Page+%C5%BCon%C4%85+wielkiego+Johna+Belushiego-103646
Nawet nie wiedziałem, że taki film powstaje. Ciekawe, czy wątek realizacji Blues Brothers zajmie dużo czasu ekranowego. 24-03-2014, 19:20
Ta obsada filmu o Belushim to dla mnie spełnienie marzeń.
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.
24-03-2014, 19:49
Gdy widze Hirscha, to robi mi sie slabo. Mam nadzieje, ze cos sie filmwebowcom pomylilo, bo to przeciez Teller wyglada z lekka jak Belushi - poprawic fryz, dobic kilka kilogramow i JB jak malowany. Swoja droga, ciekawe kto zagra Chase'a.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
25-03-2014, 01:41 |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 2 gości |