http://www.hollywoodreporter.com/news/mel-gibson-planning-passion-christ-901299
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
10-06-2016, 01:11
|
Gorące wieści, plotki itp.
|
|
TADAM - Mel będzie robił kontynuacje "Pasji" :)
http://www.hollywoodreporter.com/news/mel-gibson-planning-passion-christ-901299
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 10-06-2016, 01:11
Dziwi mnie spore zamieszanie tym newsem. Co w tym dziwnego, że Mel chce zekranizować kolejną cześć książki autorki co napisała "Pasję"? Samo to, że to na pewno nie będzie nazywać się "Pasja 2", bo będzie odnosić się do zmartwychwstania. Ciekawi mnie czy Caviezel wróci. "Pasja" to świetny film jeśli chodzi o realizację, obsadę, języki używane przez aktorów, więc kolejny film na pewno nie będzie klapą. Szkoda, że Gibson tak się odsunął od Hollywoodu, albo to Holly odsunęło się od niego. Miller powinien go wziąć do czwartego Mad Maxa.
10-06-2016, 17:57
@Arahan
Ten trailer to jedna z najbardziej epickich rzeczy jakie były w FG :D W PL wersji nawet fajnie to przetłumaczyli "Pasja 2: Sam się krzyżuj" :)
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau
10-06-2016, 18:08 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-06-2016, 18:08 przez szopman.)
WALTER WHITE AKA BRYAN CRANSTON ZORDONEM W NOWYM POWER RANGERS :DDDDDDDDD
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.
22-06-2016, 08:00
Cranston debiutowal w starych Power Rangers jako jeden z potworow ;)
22-06-2016, 10:44 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-06-2016, 10:45 przez Corn.)
Niebieski wojownik nazywa sie Billy Cranston i to też ponoć ukłon w stronę Heisenberga :)
22-06-2016, 11:19
Ale kiepska gra aktorska Cranstona w tych Rangersach :D.
Heh, wiedziałem, iż nie można tej głowie w słoiku ufać. Nie po takiej przeszłości ;). 23-06-2016, 17:48 ![]() James Norton, ponoć nowy faworyt do zagrania Bonda.
08-07-2016, 11:49
Mi by się widział jednak Hardy. W "Legend" dobrze się prezentował w garniaku, a w kasynie wręcz iście bondowsko.
![]() Ewentualnie Eggsy :D
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau
08-07-2016, 12:55
Tom Cruise, Johnny Depp, Russell Crowe, w plotkach również The Rock a teraz..
Javier Bardem jako potwór Frankensteina? Czemu nie. Widać, że Universal obrał swoją, specyficzną formułę, na rozpoczęcie uniwersum - zatrudnić bardzo znane nazwiska do głównych ról.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.
11-07-2016, 22:36
Jak film z Cruisem okaże się kupą to wszyscy zaczną spierdalać. I to będzie dużo ciekawsze. ;)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン #Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D 12-07-2016, 16:55
Jak film z Cruisem może okazać się kupą? ;)
(08-07-2016, 12:55)szopman napisał(a): Mi by się widział jednak Hardy. W "Legend" dobrze się prezentował w garniaku, a w kasynie wręcz iście bondowsko. Jeśli taki był hejt na Craiga "bo za niski", to co by było przy nich? Żadnego z nich na Bonda nie widzę. Hardy ma już zbyt dużo charakterystycznych ról, a ten drugi to jeszcze dzieciak. Nie znam tego Jamesa Nortona, ale pod względem wizualnym, pod względem wieku, narodowości i braku popularności, jest to najlepszy kandydat o jakim usłyszałem odkąd zaczęło się mówić o recaście Craiga. Ciekawe tylko jak z charyzmą i grą aktorską. 12-07-2016, 18:48 (12-07-2016, 18:48)Juby napisał(a): Jak film z Cruisem może okazać się kupą? ;) Od tak po prostu. :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン #Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D 12-07-2016, 19:07
Nie sądziłem że po klapie Draculi (swoją drogą to jest część uniwersum czy nie? Bo miała być). Universal będzie chciał się w to dalej bawić. Zastanawiam się tylki co te filmy - poza CGI - będą miały do zaoferowania. Na samo wspomnienie Frankensteina, Jekylla i Hyde'a, Wilkołaków itp chce mi się ziewać, przecież to wszystko jest już tak wyeksploatowane przez kino, że naprawdę mogliby dać sobie spokój.
12-07-2016, 21:28 |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 2 gości |