12-07-2017, 09:45
|
Gorące wieści, plotki itp.
|
|
Tarantino chciałby, aby w Sharon Tate wcieliła się Margot Robbie. Kurva, idealny casting, ale może być ciężko. W przyszłym roku mają wystartować zdjęcia do SS 2 - podobno za sterami ma zasiąść Jaume Collet-Serra.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.
Kurczę, tak się właśnie dzisiaj rano zastanawiałem, kto mógłby zagrać Tate? No i żadna aktorka mi nie pasowała. Ale zapomniałem o Robbie. No, no, może i nie uważam jej za boginię i elitę aktorską, ale tutaj rzeczywiście pasowałaby idealnie. Lawrance od biedy też by uszła, ale wiadomo... Tate zmarła jak miała 26 lat, a J.Law kobiet przed 40 przecież nie gra =/
@Pelivaron Jak dla mnie bez związku, bo mało prawdopodobne aby HQ pojawiła się w "SS2". Skup się raczej na tym, kiedy będą kręcić "GCS". Ps. Marzy mi się Fassbender w roli Mansona... Jego epizod w "Bękartach..." był boski i pod kierunkiem Tarantino, pewnie znowu zagrałby coś zajebistego.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.
12-07-2017, 10:27 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-07-2017, 10:28 przez zombie001.)
Z jednej strony gatunek i ogólnie temat jak najbardziej cieszy. Super, że nie kolejny western. Z drugiej, tylko mi trochę zgrzyta fakt, że Quentin ze swoim stylem i podejściem do przemocy robi film o prawdziwych, tak brutalnych morderstwach, w dodatku z innym reżyserem w tle? No i błagam, tylko nie Lawrence.
12-07-2017, 10:45
Ja tam rozumiem obawy PropJoe, ale też nie zamartwiałbym się takimi sprawami przedwcześnie.
Jeśli Tarantino podszedłby do tego naprawdę z szacunkiem, to najprawdopodobniej, dostalibyśmy jego najdojrzalszy i najpoważniejszy w karierze film =/ Taki mały update: Pitt mógłby zagrać detektywa, który prowadził śledztwo. Oczywiście Samuel L. Jackson też miałby rolę.
12-07-2017, 11:00
Uwielbiam Kłentina i jego filmy ale kompletnie tego nie widzę.
Kiedy on ostatnio zrobił poważny film?
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...
12-07-2017, 11:15 (12-07-2017, 10:27)zombie001 napisał(a): Jak dla mnie bez związku, bo mało prawdopodobne aby HQ pojawiła się w "SS2". Skup się raczej na tym, kiedy będą kręcić "GCS". Może przecież pojawić się tu i tu. Na ten moment wydaje mi się, że zdecydowanie bliżej do realizacji SS2 niż GCS. Jesli Serra zostanie klepnięty i potwierdzony, jako reżyser to zaczyna przygotowania do realizacji SS2, jak tylko skończy swój nowy film. Na plan mieliby wejść też latem 2018 roku. Więc z Robbie może być ciężko. Niestety.
12-07-2017, 11:23 (12-07-2017, 10:45)PropJoe napisał(a): Z jednej strony gatunek i ogólnie temat jak najbardziej cieszy. Super, że nie kolejny western. Z drugiej, tylko mi trochę zgrzyta fakt, że Quentin ze swoim stylem i podejściem do przemocy robi film o prawdziwych, tak brutalnych morderstwach, w dodatku z innym reżyserem w tle? No i błagam, tylko nie Lawrence.To samo mam. Ale nie zdziwie sie, jezeli okaze sie, ze to bedzie tylko inspirowane tymi wydarzeniami. Tj. tak byloby bardziej w stylu Tarantino - moglby sobie odleciec, moglby byc powazny, gdzie trzeba i nie martwic sie odejsciem od historii. Bo mnie tez w dużej mierze przerysowany-pop-bekowy styl Tarantino nie pasuje do takiej sprawy - przez szacunek dla ofiar. No chyba, ze zrobi pełną powagę, ale coś nie czuje, ze Tarantino jest w stanie, zwlaszcza na tym etpaie. Mysle, ze za bardzo lubi sie bawic w kinie. 12-07-2017, 12:18
Mimo, że uwielbiam "Django" i "Nienawistną Ósemkę" to cieszę się, że że nie będzie kolejnego westernu. W roli Mansona widziałbym Davida Tennanta,, Christiana Bale'a i Jima Carreya, gdyby był młodszy.
12-07-2017, 12:25 (12-07-2017, 11:23)Pelivaron napisał(a):(12-07-2017, 10:27)zombie001 napisał(a): Jak dla mnie bez związku, bo mało prawdopodobne aby HQ pojawiła się w "SS2". Skup się raczej na tym, kiedy będą kręcić "GCS". Sądzę, że Robbie jesli dostanie szanse na tą rolę to zrobi wszystko aby zagrać, po Scorsese rola u Tarantino byłaby kolejnym dużym skokiem w jej karierze. GCS jest najblizej realizacji, scenariusz, reżyser są, Robbie pewnie bedzie zależało na tym filmie bo jest on jej projektem. Ale przy SS2 może mieć jedynie epizod a nie pełnowymiarową role (bo pojawi się napewno). 12-07-2017, 13:43 (12-07-2017, 11:23)Pelivaron napisał(a): Więc z Robbie może być ciężko. Niestety. Chłopie, bez nerwów :) Współpraca z reżyserem, który jest nadal uważany za czołowego twórcę XX/XXIw. to nie byle co. Jak będzie potrzeba, to sobie Robbie zrobi porządek w kalendarzu i zagra we wszystkim: i u Tarantinio, i w "GCS", i w sequelu tego Ayerowego paździerza. Zmieniając temat. Scorsese nawet dobrze nie zaczął zabawy z "Irlandczykiem", a tutaj jego scenograf, prawdopodobnie, wygadał co będzie następne - ekranizacja "Killers Of The Flower Moon:The Osage Murders and the Birth of the FBI" Davida Granna (gość napisał wcześniej książkę - "Zaginione miasto Z"). Książka opowiada o historii morderstw członków plemienia Indian Osage w Oklahomie. Wydarzyły się one po odnalezieniu na ich ziemi ropy naftowej (a jakby inaczej). W sprawę wtedy wmieszały się siły federalne, a śledztwo prowadził legendarny J. Edgar Hoover. Z projektem wiązani od początku byli: Leonardo DiCaprio i DeNiro, a swego czasu mówiono, że Eric Roth odpowiadać będzie za scenariusz. Jeśli Ferretti czegoś nie pomylił, to zdjęcia do tego filmu miałby się zacząć wiosną przyszłego roku, zaraz po zakończeniu tych do "Irlandczyka". źródło: http://collider.com/martin-scorsese-killers-of-the-flower-moon-movie-filming/
14-07-2017, 21:18
Do Irishmana maja skonczyc sie w grudniu.
Scorsese szaleje, jego ogłoszonymi projektami po za tym sa jeszcze The General, film o Tysonie i o tym mordercy, Holmesie. No i kolejny przypadek w którym o kolejnym filmie Mistrza mówi jego scenograf. 14-07-2017, 21:42
Taki pomysł na fabułę kupiłbym nawet jakby to kręcił jakiś anonim, a w rękach Scorsese robi się najbardziej wyczekiwany film 2019. Ciekawe, czy DiCaprio powtórzy rolę Hoovera?
14-07-2017, 21:47
Czekam na kolejną współpracę Scorsese z DiCaprio i nie mogę się doczekać, kiedy zobaczę ten film w KINIE.
A co do Tarantino to niby też jakoś ten jego styl mi do tego nie pasuje. Ale jeżeli to ma być ukazane z perspektywy Rodziny Mansona, gdzie wiadomo wchodzą w grę narkotyki i inne odloty, to już bardziej. 14-07-2017, 23:25
http://www.filmweb.pl/news/Darren+Aronofsky+ma+pomysł+na+kolejny+film-124062
Dramat sądowy? Sztuczna inteligencja? Darren? Brzmi przynajmniej interesująco. Ciekawe kiedy wreszcie pojawi się trailer "Mother!".. 18-07-2017, 09:38 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-07-2017, 09:39 przez Phil.)
Powstanie biografia Tolkiena. Właśnie ogłoszono nazwisko gościa, który stanie za kamerą. Co ciekawe wybór padł na...
W filmie ma być oczywiście wątek I Wojny Światowej, która była inspiracją dla Tolkiena w pisaniu wiadomo czego :)
24-07-2017, 22:47 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-07-2017, 22:53 przez Pelivaron.)
Super, rzekłbym nawet, że "najwyższy czas". Nie znam reżysera, ale mam nadzieje, że jest przynajmniej fanboyem twórczości TOlkiena bo nie wyobrażam sobie aby za taki film miał brać się ktoś inny.
To będzie oczywiście fabuła, nie? Może zaangażowaliby jakiś aktorów z filmów :D 24-07-2017, 22:59
Nicholas Hoult ma zagrać główną rolę w filmie Tolkien :) Spoko wybór wg mnie.
26-07-2017, 14:31
Dobra zmiana ;)
https://naekranie.pl/aktualnosci/mel-gibson-i-clint-eastwood-jako-wspoltworcy-filmu-o-powstaniu-warszawskim-2178782
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 08-08-2017, 13:04
https://www.theverge.com/2017/8/8/16111868/hbo-hack-game-of-thrones-personal-details-leak
Ooo. Swoją drogą hakerzy mogą też mieć pocztę HBO, coś jak swego czasu z Sony. Ciekawe czy niebawem rozpocznie się ich wyciek. Pewnie tak :)
08-08-2017, 14:15 (08-08-2017, 13:04)shamar napisał(a): Dobra zmiana ;)I forum jeszcze nie utonęło w epie? I nie tylko w epie :D Ok, brakuje Hardy`ego w tej Świętej Trójcy but still. @Pelivaron Dobra wiadomość. Trzeba będzie zadzwonić do kilku osób. Mam parę pomysłów, które uratują ten serial choć trochę.
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...
08-08-2017, 14:34 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-08-2017, 14:35 przez Dr Strangelove.) |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |