"Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile", czyli Zac Efron jako Ted Bundy. Reżyseruje Joe Berlinger, którego kompletnie nie kojarzę, ale mam nadzieję na dobre kino, bo historia ma potencjał. Sam Zac pasuje do roli, i widać, że gość coraz bardziej przykłada uwagę w doborze filmów. Premiera podobno w 2018r. Czekam i kibicuję.
Trailer obstawiam na dniach.
Jestem bardzo ciekaw roli Justina, bardzo mu kibicuje po "The Leftovers". No i może Netflix zaserwuje nam naprawdę dobry film.
McBride niewydarzonym synem Krokodyla Dundee...Hemsworth z kolejnym flopem. :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン
#OfficialJames Francis CameronandChristopher Johnathan James NolanHejter# :D
23-01-2018, 11:59 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-01-2018, 12:01 przez SonnyCrockett.)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン
#OfficialJames Francis CameronandChristopher Johnathan James NolanHejter# :D
Luca Guadagnino zabawi się w Linklatera, "Call Me By Your Name" wcale nie będzie samodzielnym filmem, o ile Luca zrealizuje swoje zamierzenia. Chce powracać co jakiś czas do bohaterów (w odstępach kilku lat) by pokazywac zarówno rozwój postaci jak i aktorów.
Źródło:Kinofilia :)
Powiem tak...jestem jeszcze bardziej zaciekawiony filmem po taki ogłoszeniu :) zwłaszcza, że chwala go ludzie których opinie cenię. Ciekawe czy James Ivory zaangażuje sie w kolejne produkcje.
Nie wiedzialem gdzie wkleic, ale Tom Hardy ma od teraz wytatuowane na lapie "LEO KNOWS ALL". Zalozyli sie, ze Hardy bedzie nominowany za Revenant. Sam zainteresowany nie wierzyl, DiCaprio przekonywal. Hardy czlowiekiem swojego slowa :)
(31-01-2018, 18:21)Snuffer napisał(a): Nie wiedzialem gdzie wkleic, ale Tom Hardy ma od teraz wytatuowane na lapie "LEO KNOWS ALL". Zalozyli sie, ze Hardy bedzie nominowany za Revenant. Sam zainteresowany nie wierzyl, DiCaprio przekonywal. Hardy czlowiekiem swojego slowa :)