Gorące wieści, plotki itp.
Aż zajrzałem czy to aby przypadkiem nie będzie film o skandalu w lidze baseballa z 1919 roku z drużyną z Chicago w roli głównej. Nie będzie.

Odpowiedz
A, ja spojrzałem tylko na nagłówek i pomyślałem, że to właśnie o tym przekręcie baseballowym z 1919. Mam nauczkę, żeby otwierać linki ;)
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Biopic o Elizabeth Taylor na horyzoncie. W roli głównej Rachel Weisz.

https://variety.com/2019/film/markets-festivals/rachel-weisz-elizabeth-taylor-biopic-a-special-relationship-1203385147/

Koncept brzmi jak typowe Oscar-baitowe nudziaratwo, no ale możliwe że Rachel tylko będzie umilała to wszystko.

Odpowiedz
Na festiwalu Camerimage, Tarantino i Richardson dostaną nagrodę dla duetu operator-reżyser. Odbiorą ją osobiście na gali zamknięcia imprezy w Toruniu.
.

Odpowiedz
Chcecie zobaczyć najbardziej absurdalny news filmowy roku? To proszę bardzo.

https://www.theverge.com/2019/11/6/20951485/james-dean-new-movie-cgi-recreation-finding-jack

Peter Cushing wita w klubie, James ;)

Odpowiedz
Tylko przy Cushingu miało to jak najbardziej sens a tutaj nie. Żenujący, głupi pomysł.

Odpowiedz
Jak dla mnie w kinie nie ma czegoś takiego jak żenujący pomysł - z wszystkiego można zrobić dobry film. Przy czym akurat ten wygląda dosyć nijako, czy tylko ja nie znalazłem w tej wiadomości info o tym kto to reżyseruje? Cytują reżysera ale boją się napisać jego nazwiska? :) A może po prostu to jakiś no-name, film będzie niewarty zobaczenia, a jego jedyna marketingowa zaleta to Dean? No i ciekawy jestem ile jego rodzinka dostała za udostępnienie wizerunku?

Odpowiedz
No mi się już od dawna marzy taki serial z całym lovecraftowym lore, który łączyłby wszystko w jeden wątek. A Stanley miał fajny cyberpunkowy projekt w zanadrzu, nie wierzę że Netflix nie wylozylby na to kasy.

Odpowiedz
(06-11-2019, 23:21)Kuba napisał(a): Żenujący, głupi pomysł.
Ba, ale "rimejk" "Siedmiu wspaniałych" w składzie Tom Hardy, Humphrey Bogart, Mel Gibson, Henry Fonda, Christian Bale, Paul Newman i Clint Eastwood skusi niejedno studio :D
A ilu reżyserów będzie przebierać nogami mając do dyspozycji taki wachlarz aktorski.
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
[Obrazek: c3eNLDF.jpg]

W sumie nie wygląda to jakoś tragiczne, ale aż dziwne, że nie ma jakiegoś Azjaty albo Murzyna :)

W poniedziałek ma być zwiastun.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Co za poroniony pomysł!
Najlepszy film 2021: Titane
Najlepszy film 2020: Pewnego razu w Hollywood
Najlepszy film 2019: Parasite
Najlepszy film 2018: Suspiria

Odpowiedz
Deep Fake Productions ;)

Odpowiedz
Universal już planuje remake Dark Universe - w roli głównej, Bela Lugosi :)

Odpowiedz
Poszło szybciej niż myślałem :p oczekiwałem takiej serii filmowej gdzieś w okolicach 2030.

Odpowiedz
Za 20-30 lat na Oscarach kategoria "najlepszy nieżyjący aktor wygenerowany komputerowy"?
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Po pierwszym flopie odechce im się zabawy.

Odpowiedz
Kto wpadł na to aby pierwszy był Dean? Czemu nie, dajmy na to, Marlon Brando. Aktor wokół którego "powrotu" można zbudować kampanie marketingową i trafić do szerokiej publiki. Dean? lol

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości