Gorące wieści, plotki itp.
Mefisto napisał(a):http://www.joblo.com/bkfast-club-remake

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOsz kurwa!! Może niech od razu zrobią remake Transformerów, będzie z głowy :evil: :evil: :evil:
O kurwa. Co za debile! Co za żenada! I po co? Kurde, po co? Wiadomo, że równie dobre nie bedzie. Jak już to niezaleznie będą krecić to nie lepiej jakiś oryginalny pomysł znaleźć i osadzić go w szkolnych realiach? Co za kreatywne dno.

Odpowiedz
Hannibal napisał(a):Michael Bay produkuje nową wersję "Dziecka Rosemary"

:D
Padam na kolana, rozkładam ręce, krzyczę "Noooooooooooooo!!!", kamera odjeżdża w górę.

Kolejna wymówka firmy producenckiej Baya. Robimy remake Ptaków. Ale to nie będzie remake filmu Hitcha, tylko ekranizacja oryginalnego opowiadania/powieści [nie pamiętam]. Teraz to samo. Żałosne.

Odpowiedz
Cale szczescie, ze produkuje, a nie rezyseruje. ;)

Odpowiedz
Remake "Hitchera" też produkował, a nie reżyserował i wcale filmowi to nalepsze nie wyszło.

Odpowiedz
Hannibal napisał(a):Michael Bay produkuje nową wersję "Dziecka Rosemary"

Czy reżyserzy kiedykolwiek sobie odpuszczą? :roll: Jeszcze nigdy nie widziałem remake'u, który dorównałby oryginalnemu filmowi. Czy może nie spoczną, aż każdy film nie doczeka się remake'u? A potem zaczną pewnie produkowac remaki remake'ów.

Odpowiedz
jeśli ten projekt dojdzie do skutku, osobiście dam w mordę Bayowi. Bilet do Stanów trochę mnie wyjdzie, ale wrażenia: bezcenne :evil:
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Stawiam na Megan Fox w roli Rosemary i Szialaalacośtam w roli jej męża 8)

dj.grzechu napisał(a):Jeszcze nigdy nie widziałem remake'u, który dorównałby oryginalnemu filmowi.
Pooglądaj Halloween :P

Odpowiedz
Hannibal napisał(a):
dj.grzechu napisał(a):Jeszcze nigdy nie widziałem remake'u, który dorównałby oryginalnemu filmowi.
Pooglądaj Halloween :P

No, nie wiem... Oryginalna wersja bardzo mi się podobała. Wątpię, żeby nowa ją przeskoczyła. Zobaczymy.

Odpowiedz
http://www.filmweb.pl/%22Dragonball%22+dopiero+w+przysz%C5%82ym+roku,News,id=41436

No to sobie poczekam :evil:
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Ja nie czekam. :? Lubię oryginalnego "Dragonballa" i boję się, że z aktorskiej wersji wyjdzie byle co z fantastycznymi efektami specjalnymi.

Odpowiedz
Ja tam jakoś nie garnę się do oglądania finałowej sceny z trzeciej części Matrixa wydłużonej do dwóch godzin.

Odpowiedz
Aktorski Dragon Ball w postaci takiej jaka jest w anime jest bezsensowny. Jedyna racje bytu ma moj uber realistyczny pomysl :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Realistycznemu Dragon Ball mówię stanowczo NIE ;)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Aktorskiemu Dragon Ballowi mówię stanowczo NIE

Odpowiedz
National Enquirer donosi, że Patrickowi Swayze zostało 5 tygodni życia, bo cierpi na raka który szybko obejmuje kolejne narządy.

Nie wiem na ile w tym prawdy, ale z okładki tego samego numeru krzyczą napisy o aborcji Britney Spears i sekretach Baracka Obamy, więc...

EDIT: Niestety rzecznik aktora potwierdził tę informację :cry:

---

SPOILEROWE!!! fotki z planu X Files 2. Yayks! Oby to nie była kolejna zmyłka zrobiona dla fanów jak z tym wilkołakiem ostatnio.
>>KLIK<<

Odpowiedz
Czekał, oj czekałem na takiego newsa. Aż się zaniepokoiłem, że Katyń taką furorę robi, a tu nikt nie rzuca się na tematykę wojenną, jednak zostałem uspokojony: Filmweb. Mam nadzieję, że chociaż Holland zrobić coś ciekawego, bo to dobra reżyserka jest. Tylko czemu wpadła na taki pomysł akurat teraz? Nie mogła nakręcić czegoś o wojnie dziesięć lat temu, albo za dziesięć lat? Po pierwsze zostanie oskarżona o poddanie się modzie, a po drugie jeśli nakręci coś dobrego to i tak pewnie ten film zginie w natłoku innych (jeśli wszystkie o których wspominają w tym newsie to prawda).

Odpowiedz
Skróty filmów brzmią niezwykle zachęcająco... :x

Noż kurde, najpierw moda na komedie romantyczne, teraz na filmy wojenne... Powstanie masa filmów, których nikt nie obejrzy, a po dwóch latach wszyscy o nich zapomną - pieniądze wyrzucone w błoto.

Odpowiedz
Jeśli zarobią (a w Polsce różne dziwne rzeczy potrafią zarobić mnóstwo kasy) to nie będą to zmarnowane pieniądze, tylko całkiem niezły interes. Gorzej że te filmy pewnie nic nowego nie wniosą do tematu i ogólnie do histori polskiego kina.

Odpowiedz
Moda, nie moda, ale patrząc po nazwiskach i tematach COŚ z tego może być. Nie ze wszystkiego, ale...

Przyznam, że obawą napawa mnie projekt Pasikowskiego. Materiał potencjalnie świetny, ale ja Pasikowskiemu nie ufam...
Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie

Odpowiedz
http://www.filmweb.pl/Sharon+Stone+planuje+trzeci+%22Nagi+instynkt%22,News,id=41611

Ile można?

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości