Gorące wieści, plotki itp.
hannibal napisał(a):Dobrze że sequel a nie remake.
Tia... nie ma to jak sequel po 20-latach. Po Superman Returns takim pomysłom mówię "This. Is. Sparta!"

Odpowiedz
Jeśli już ma być cokolwiek, to lepiej niech to będzie sequel niż remake.

Odpowiedz
NIEEEEEEEEEE!!!
http://www.filmweb.pl/Mike+Newell+przeniesie+na+ekran+gr%C4%99+%22Prince+of+Persia%22,News,id=39699
Newell i Prince of persia?

Odpowiedz
Już lepszy on niż pierwotna plotka jakoby "reżyserować" miał Michael Bay. Zresztą wątpię by w ogóle powstało z tego coś sensownego.

Odpowiedz
A tu pierwszy teaser powyższego:

http://jalopnik.com/337239/first-trailer-aired-for-new-knight-rider-features-new-shelby+fied-kitt-flashing-red-lights-and-will-arnet
Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie

Odpowiedz
jak za kółko dadzą nawalonego dejwida haselhofa to może bedzie z tego niezły reality show LOL
A single pussy hair can pull a battleship through the desert

Odpowiedz
Za kółkiem ma być jakiś młody i piękny, ale jeszcze nie wiadomo kto. Hasselhoff ma mieć jakąś inną rolę.

Odpowiedz
Miałem dać to do Kawałów, dowcipów.. ale to przestaje być śmieszne. Po przetłumaczeniu Cloverfield na Projekt : Monster, polscy tłumacze popisali się po raz kolejny. Przedstawiam wam :
Gone Baby Gone - Gdzie jesteś Amando?

Odpowiedz
Snuffer napisał(a):Po przetłumaczeniu Cloverfield na Projekt : Monster, polscy tłumacze popisali się po raz kolejny.
Tytuły urocze, ale zejdź z tłumaczy ;) Jeśli ktoś jeszcze nie wie: tłumacze nie mają ani dudu do tytułów. Tytuły wymyślają dystrybutorzy.

Odpowiedz
Snuffer napisał(a):Gone Baby Gone - Gdzie jesteś Amando?

Zenada i marnosc.

Odpowiedz
Racja, my bad : ) Lousy Dystrybutorzy!

Odpowiedz
za film.onet:
Cytat:Lindsay Lohan otrzymała nagrodę za... wkład w rozwój kinematografii. Artystka odebrała wyróżnienie 30 grudnia podczas Capri Film Festival.

- To wielki zaszczyt gościć Lindsay Lohan - wyjaśnił Pascal Vcedomini, organizator imprezy. - Chcieliśmy wyróżnić jej ogromny talent aktorski, jak również jej pozycję ikony świata rozrywki.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Kto to jest Lindsay Lohan? Jakaś "gwiazda" komedii dla nastolatków? :roll: (serio, nie wiem, tzn wiem, że słyszałem nazwisko, ale zupełnie z niczym mi się nie kojarzy)

EDIT: po wygooglaniu fotki nadal z niczym mi się nie kojarzy, po przejrzeniu filmografii równiez...

Odpowiedz
Nie czytam.
Czy to kolejna z tych co to "są znane z tego że są znane i c**j" ?

Odpowiedz
Tak, to jedna z tych. Poza tym zagrała w paru filmach o których nikt nie pamięta, ale ma jeden fajny: Wredne dziewczyny z Rachel McAdams.

Odpowiedz
Exactly :)

To było do Gieferga ale Mierzwiak mnie wyprzedził.
Aktualnie rządzi: ja

Odpowiedz
Phil napisał(a):nerkomanka
Eeee, może "nekromanka"? :D

Odpowiedz
Można się było spodziewać..

filmweb.pl napisał(a):Znakomite wyniki "Jestem legendą" w amerykańskich kinach już przynoszą pierwsze rezultaty. Studio Warner Bros. właśnie podpisało umowę z Richardem Mathesonem na realizację sequelu.

Matheson, autor książki na podstawie której zrealizowano obraz Willem Smithem w roli głównej, ma opracować historię rozwijającą wątki rozpoczęte w "Jestem legendą". Umowa nie oznacza decyzji o realizacji sequelu, a jedynie wskazuje na chęć studia wyprodukowania kontynuacji w przypadku otrzymania od Mathesona odpowiedniego materiału.

"Jestem legendą" do tej pory zarobiło na całym świecie ponad 330 milionów dolarów, a w dystrybucji jest zaledwie od 19 dniu.
Aktualnie rządzi: ja

Odpowiedz
Sequel czy prequel? Bo jeśli sequel (ze Smithem, tak podaje stopklatka) to chyba sami nie oglądali tego filmu, jeśli prequel, to pewnie o tym o czym ja chciałbym żeby był PIERWSZY film, tylko na co to komu teraz? Co tam można pokazać? Więcej złego CGI?

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości