Gorące wieści, plotki itp.
Ktos w komentarzach do tego newsa narzeka, ze zamiast klimatu bedzie duzo krwi. Chyba gosciu zapomnial, ze w Hellraiserze od poczatku byly wiadra krwi i flakow - to nie byl nigdy subtelny horror operujacy atmosfera poprzez niepokazywanie. I nigdy nie byl arcydzielem. Wkurzaja mnie juz komentarze typu "to bedzie kila bo dzis juz sie nie kreci jak kiedys" - nawet kiedy mowi sie o kontynuacji filmu, ktory zawsze byl krecony w "dzisiejszym" stylu.

Odpowiedz
Chyba nie odmówisz Hellraiserowi klimatu i atmosfery grozy? To że była tam krew i flaki nie ma nic do rzeczy, chodzi o film jako całość. Ci tzw. "twórcy" zrobią z tego kolejne nieoglądalne gówno. Na co to komu?

Odpowiedz
Oczywiscie ze Hellraiser mial atmosfere. Krwawego horroru. Grozy tam nie bylo, tzn. byla odjechana, superswietna wizja Cenobitow, ale ten film nie byl straszny - moim zdaniem (zdanie przetestowane na drugiej polowce - film polubila, ale tez sie nie bala, choc na horrorach zwykle sie boi :) ). W Hellraiserze te atmosfere kreowano wlasnie w duzej czesci dzieki flakom i ohydzie.

Odpowiedz
Josh Brolin jako George W. Bush :shock: W życiu nie powiedziałbym że to Brolin.

[Obrazek: 127135ab6nc1.jpg]

Odpowiedz
W zyciu nie powiedzialbys ze to Josh Brolin czy ze to Bush?

Powinni zatrudnic do glownej roli Franka Caliendo:

[Obrazek: tv_000.jpg]

Odpowiedz
Van Sant na festwialu w Kazimierzu? Jadę. :)

http://www.filmweb.pl/ZAPOWIED%C5%B9++Van+Sant+i+Gajos+na+Dw%C3%B3ch+Brzegach,News,id=42984

Odpowiedz
"Wanted" dostało kategorię R za krwawą przemoc i język. Zaskakujące, ale ta wysoka kategoria tylko utwierdza mnie w przekonaniu że będzie to OGROMNA klapa :twisted:

Odpowiedz
Żadne zaskoczenie, że dostał Rkę.

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):Josh Brolin jako George W. Bush :shock: W życiu nie powiedziałbym że to Brolin.

To chyba tyle jezeli chodzi o wizerunek Brolina-twardziela. ;)

Odpowiedz
Brolin wygląda prawie jak jego ojciec.

Przypomina W. także prawidłowo. Pewnie będzie mieć problem z rolą, bo Bush to bardzo charakterystyczna postać i łatwo mógłaby z tego wyjść parodia.

Odpowiedz
http://www.aintitcool.com/node/36670

BARDZO spoilerowa recenzja Hancocka. Przeczytałem bo ten film jest mi zupełnie obojętny, ale... rany, zapowiada się okropny gniot :?

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):Josh Brolin jako George W. Bush Shocked W życiu nie powiedziałbym że to Brolin.

nie rozumiem... Stone kreci komedie czy co? jako doradcow proponuje Astona Kuczera, Bena Stillera i Jessice Albe.

Odpowiedz
Nie pasuje zupełnie. Za staro wygląda, pozatym nie pamiętam, żeby Bush miał kiedyś takie włosy... Za to ta Elizabeth Banks jest już całkiem całkiem.

Odpowiedz
A Hopkins to był sobowtór Nixona, albo Phoenix sobowtór Casha? Aktor nie musi wyglądać jak klon prawdziwej postaci. Mnie się Brolin na tym zdjęciu skojrzał tylko z dwiem osobami: Jamesem Brolinem i Georgem W. Bushem, a to najważniejsze. ;)

Inny obrazek Brolina z "W.":

[Obrazek: josh-brolin_l.jpg]

Odpowiedz
Bioshock the Movie.

http://www.aintitcool.com/node/36686

Odpowiedz
Crov napisał(a):Mnie się Brolin na tym zdjęciu skojrzał tylko z dwiem osobami: Jamesem Brolinem i Georgem W. Bushem, a to najważniejsze. ;)

exactly. za to Banks jako Laura Bush w ogóle mi nie pasuje. już prędzej jej wiekowo do córki Busha niż do jego żony (:
najlepsze, co można zrobić z dobrą radą, to podać ją dalej

Odpowiedz
kolejna spieprzona ekranizacja czadowej gry

dla niekumatych info pomocnicze: Bioshok to mega giera autorastwa kolesi od Ultimy, SS i Thiefa.

Odpowiedz
http://www.filmweb.pl/Powstaje+kontynuacja+kultowego+%22Donnie+Darko%22,News,id=43047

Dzisiaj jakiś chyba zły dzień jest..

Odpowiedz
Nie wiem czemu ale ten news skojarzył mi się z filmem pt. "Dziedzic Maski" :lol: Inna ekipa, inni aktorzy itd. itp. :)

Odpowiedz
Mental napisał(a):kolejna spieprzona ekranizacja czadowej gry

dla niekumatych info pomocnicze: Bioshok to mega giera autorastwa kolesi od Ultimy, SS i Thiefa.
E tam bez przesady. Reżyser dobry, powiedział nawet że chce żeby to była Rka. Scenarzysta też ujdzie. Widzę szansę na dobry film.

PS. Zakładamy się w ciągu ilu miesięcy pojawią się pierwsze wieści o filmie Assassin's Creed? :wink:

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości