07-05-2008, 18:00
|
Gorące wieści, plotki itp.
|
|
Ktos w komentarzach do tego newsa narzeka, ze zamiast klimatu bedzie duzo krwi. Chyba gosciu zapomnial, ze w Hellraiserze od poczatku byly wiadra krwi i flakow - to nie byl nigdy subtelny horror operujacy atmosfera poprzez niepokazywanie. I nigdy nie byl arcydzielem. Wkurzaja mnie juz komentarze typu "to bedzie kila bo dzis juz sie nie kreci jak kiedys" - nawet kiedy mowi sie o kontynuacji filmu, ktory zawsze byl krecony w "dzisiejszym" stylu.
Chyba nie odmówisz Hellraiserowi klimatu i atmosfery grozy? To że była tam krew i flaki nie ma nic do rzeczy, chodzi o film jako całość. Ci tzw. "twórcy" zrobią z tego kolejne nieoglądalne gówno. Na co to komu?
07-05-2008, 18:02
Oczywiscie ze Hellraiser mial atmosfere. Krwawego horroru. Grozy tam nie bylo, tzn. byla odjechana, superswietna wizja Cenobitow, ale ten film nie byl straszny - moim zdaniem (zdanie przetestowane na drugiej polowce - film polubila, ale tez sie nie bala, choc na horrorach zwykle sie boi :) ). W Hellraiserze te atmosfere kreowano wlasnie w duzej czesci dzieki flakom i ohydzie.
07-05-2008, 18:04
W zyciu nie powiedzialbys ze to Josh Brolin czy ze to Bush?
Powinni zatrudnic do glownej roli Franka Caliendo:
08-05-2008, 13:46
Van Sant na festwialu w Kazimierzu? Jadę. :)
http://www.filmweb.pl/ZAPOWIED%C5%B9++Van+Sant+i+Gajos+na+Dw%C3%B3ch+Brzegach,News,id=42984 08-05-2008, 14:37
"Wanted" dostało kategorię R za krwawą przemoc i język. Zaskakujące, ale ta wysoka kategoria tylko utwierdza mnie w przekonaniu że będzie to OGROMNA klapa :twisted:
08-05-2008, 14:46 Mierzwiak napisał(a):Josh Brolin jako George W. Bush :shock: W życiu nie powiedziałbym że to Brolin. To chyba tyle jezeli chodzi o wizerunek Brolina-twardziela. ;) 08-05-2008, 15:33
Brolin wygląda prawie jak jego ojciec.
Przypomina W. także prawidłowo. Pewnie będzie mieć problem z rolą, bo Bush to bardzo charakterystyczna postać i łatwo mógłaby z tego wyjść parodia. 08-05-2008, 16:26
http://www.aintitcool.com/node/36670
BARDZO spoilerowa recenzja Hancocka. Przeczytałem bo ten film jest mi zupełnie obojętny, ale... rany, zapowiada się okropny gniot :? 08-05-2008, 18:04 Mierzwiak napisał(a):Josh Brolin jako George W. Bush Shocked W życiu nie powiedziałbym że to Brolin. nie rozumiem... Stone kreci komedie czy co? jako doradcow proponuje Astona Kuczera, Bena Stillera i Jessice Albe. 08-05-2008, 18:20
Nie pasuje zupełnie. Za staro wygląda, pozatym nie pamiętam, żeby Bush miał kiedyś takie włosy... Za to ta Elizabeth Banks jest już całkiem całkiem.
08-05-2008, 18:46
A Hopkins to był sobowtór Nixona, albo Phoenix sobowtór Casha? Aktor nie musi wyglądać jak klon prawdziwej postaci. Mnie się Brolin na tym zdjęciu skojrzał tylko z dwiem osobami: Jamesem Brolinem i Georgem W. Bushem, a to najważniejsze. ;)
Inny obrazek Brolina z "W.":
08-05-2008, 19:16 Crov napisał(a):Mnie się Brolin na tym zdjęciu skojrzał tylko z dwiem osobami: Jamesem Brolinem i Georgem W. Bushem, a to najważniejsze. ;) exactly. za to Banks jako Laura Bush w ogóle mi nie pasuje. już prędzej jej wiekowo do córki Busha niż do jego żony (:
najlepsze, co można zrobić z dobrą radą, to podać ją dalej
09-05-2008, 09:55
kolejna spieprzona ekranizacja czadowej gry
dla niekumatych info pomocnicze: Bioshok to mega giera autorastwa kolesi od Ultimy, SS i Thiefa. 09-05-2008, 14:54
http://www.filmweb.pl/Powstaje+kontynuacja+kultowego+%22Donnie+Darko%22,News,id=43047
Dzisiaj jakiś chyba zły dzień jest.. 09-05-2008, 15:03
Nie wiem czemu ale ten news skojarzył mi się z filmem pt. "Dziedzic Maski" :lol: Inna ekipa, inni aktorzy itd. itp. :)
09-05-2008, 16:34 Mental napisał(a):kolejna spieprzona ekranizacja czadowej gryE tam bez przesady. Reżyser dobry, powiedział nawet że chce żeby to była Rka. Scenarzysta też ujdzie. Widzę szansę na dobry film. PS. Zakładamy się w ciągu ilu miesięcy pojawią się pierwsze wieści o filmie Assassin's Creed? :wink: 09-05-2008, 17:49 |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 2 gości |