TermiGifiernator
Liczba postów: 11,120
Liczba wątków: 57
Mental napisał(a):kolejna spieprzona ekranizacja czadowej gry
dla niekumatych info pomocnicze: Bioshok to mega giera autorastwa kolesi od Ultimy, SS i Thiefa.
Mental dlaczego twierdzisz z góry, że ten film będzie spieprzony. Który element newsa doprowadził twój tok myślenia w takie strony bo nie pojmuję.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron
09-05-2008, 19:33
Banned
Liczba postów: 20,755
Liczba wątków: 63
U mnie: Gore Verbinski. "Bioshock" mógłby nakręcić tylko Kubrick albo Fincher.
Mierzwiak napisał(a):E tam bez przesady. Reżyser dobry, powiedział nawet że chce żeby to była Rka. Scenarzysta też ujdzie. Widzę szansę na dobry film.
Mierzwiak napisał(a):Zaskakujące, ale ta wysoka kategoria tylko utwierdza mnie w przekonaniu że będzie to OGROMNA klapa
;)
Cytat:PS. Zakładamy się w ciągu ilu miesięcy pojawią się pierwsze wieści o filmie Assassin's Creed? :wink:
To jeszcze się nie pojawiły? Film przynajmniej będzie lepszy niż gra.
09-05-2008, 20:49
Banned
Liczba postów: 34,153
Liczba wątków: 77
Pisząc akurat wtedy o klapie Wanted miałem na myśli finansową, Crov :roll:
09-05-2008, 20:52
Banned
Liczba postów: 20,755
Liczba wątków: 63
Poważnie? Wow. Dziwne, ciekawe skąd te wnioski. Do klapy "artystycznej" to bym przytaknął, ale finansowej? Super-cool efekty; nikt, który staje się kimś; Jolie, McAvoy i Freeman? :)
Poza tym mogłeś zaznaczyć, że chodzi o klapę finansową, bo tak spokojnie można odczytać ją na dwa sposoby. :rollin'-zee-eyz:
09-05-2008, 20:55
Talking Head
Liczba postów: 16,007
Liczba wątków: 264
Bioshock u Verbinskiego? Rewelacja. Pamietajmy, ze gosciu ma na koncie swietny Ring, ktory jest rzadkim przypadkiem remake'u lepszego od oryginalu. Facet sprawdzil sie wiec w horrorze i historycznym fantasy. Czemu mialby sie nie sprawdzic w polaczeniu horroru i historycznego fantasy (albo s-f, nie wiem, nie gralem)?
09-05-2008, 22:02
Ambasador białej rasy
Liczba postów: 37,533
Liczba wątków: 375
Danus napisał(a):Który element newsa doprowadził twój tok myślenia w takie strony bo nie pojmuję.
element "karaibski". poza tym ja wszystko czarno widze, wiec spoko widza - bedzie dobrze:)
military napisał(a):Czemu mialby sie nie sprawdzic w polaczeniu horroru i historycznego fantasy
bo dostanie do wydania 300 milionow, ktore beda musialy sie zwrocic w pierwszym weekendzie wyswietlania. Bioshock to nie zaden historyczny fantasy dla calej rodziny, ale cholernie mroczny horror/sf konsekwentnie utrzymany w klimacie SS i Thiefa. to swiat, po ktorym walesaja sie zmutowane dzieci zbierajace material genetyczny. nie wiem, kto mu pozwoli nakrecic takie sceny.
10-05-2008, 00:23
Talking Head
Liczba postów: 16,007
Liczba wątków: 264
Gra tez miala gigantyczny budzet. I tez musieli ja zapewne stonowac w stosunku do tego, co planowali. Przeklinaja tam?
10-05-2008, 08:48
Ambasador białej rasy
Liczba postów: 37,533
Liczba wątków: 375
Cytat:I tez musieli ja zapewne stonowac w stosunku do tego, co planowali.
mam nadzieje, ze doczekam sie takiego "tonowania" przez tworcow filmowych.
Cytat:Przeklinaja tam?
w gierkach LGS nie ma okazji do przeklinania. zazwyczaj kierujesz samotnym bohaterem, ktory staje w obliczu rzeczy odejmujacych mowe. podobnie w Bioshocku: najnormalniejsza osoba, jaka spotkasz przemierzajac korytarze podwodnego miasta, bedzie kobieta rozmawiajaca ze swoim rewolwerem jak z dzieckiem. zreszta... obczaj ten filmik - dla mnie to jeden z najlepszych promo materialow ever:
cos niesamowitego.
P.S.
Entertainment Software Ratings Board przyznal Bioshockowi kategorie M, co oznacza, ze nikt ponizej 17 roku zycia nie powinien w nia grac. w pelni zgadzam sie z tym orzeczeniem, choc oczywiscie grac w te gre powinien kazdy, kto tylko zechce, bo jest zajebista - przeciez nie mozna zamykac ludziom dostepu do pierwszorzednej rozrywki.
10-05-2008, 11:36
Stały bywalec
Liczba postów: 3,484
Liczba wątków: 39
Mental napisał(a):obczaj ten filmik - dla mnie to jeden z najlepszych promo materialow ever:
cos niesamowitego.
O.O .... zaczynam ściągać.
Bodie: He's a cold motherfucker.
Poot: It's a cold world Bodie.
Bodie: Thought you said it was getting warmer.
Poot: The world goin' one way, people another yo'.
10-05-2008, 11:52
Banned
Ja wczoraj dałem Bioshockowi drugą szansę... i nie żałuję. Chwyciło. Wciągnąłem się. Jestem zachwycony.
Tym bardziej czekam na film.
10-05-2008, 12:26
Stały bywalec
Liczba postów: 3,484
Liczba wątków: 39
Mnie chwyciło już przy demku, ale trailer zapodany przez Mentala spowodował zupełny szczęko-opad i zmotywował do skołowania pełnej wersji.
Bodie: He's a cold motherfucker.
Poot: It's a cold world Bodie.
Bodie: Thought you said it was getting warmer.
Poot: The world goin' one way, people another yo'.
10-05-2008, 12:34
Banned
Mental napisał(a):
cos niesamowitego.
You tube? A kysz :P Kto chce jeszcze bardziej się zachwycić, niech zajrzy tutaj: http://www.gametrailers.com/player/13583.html
10-05-2008, 12:41
Nowy
Liczba postów: 2,101
Liczba wątków: 29
Upadek ludzkości jest bliski, zaprawdę powiadam wam.
13-05-2008, 12:02
Nowy
Liczba postów: 3,416
Liczba wątków: 8
military napisał(a):Przeklinaja tam?
W Bioshocku? Tak, okazjonalnie.
@D'MooN: ale czego to jest w sumie reklama? ;)
13-05-2008, 12:07
Banned
Dragonballa!
Jakiś czas temu widziałem fotki z planu: to będzie niezła kiła. Lepsze kostiumy mają w amatorskich filmach...
13-05-2008, 12:11
Banned
Nowy
Liczba postów: 2,101
Liczba wątków: 29
Miszczu AVTAKa 2014/18/22
Liczba postów: 30,330
Liczba wątków: 67
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=45752
zaprawdę - ktoś powinien wprowadzić w Hollywood godzinę policyjną :roll:
14-05-2008, 13:49
Nowy
Liczba postów: 669
Liczba wątków: 2
najlepsze, co można zrobić z dobrą radą, to podać ją dalej
14-05-2008, 13:51
Banned
Mefisto napisał(a):http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=45752
zaprawdę - ktoś powinien wprowadzić w Hollywood godzinę policyjną :roll:
I znowu syndrom Szklanej pułapki. Film wejdzie u nas na ekrany zapewne jako Na fali 2, chociaż nie będzie mieć to nic wspólnego z fabułą :lol:
Sam pomysł oczywiście idiotyczny. Czekamy na sequele filmów z lat 80 i wcześniejszych!
14-05-2008, 13:57
|