02-09-2021, 21:10
|
Gorące wieści, plotki itp.
|
|
Zarówno nowa teksańska masakra jak i paranormal activity trafią na streaming, pierwzy na netflix, drugi na paramonut +.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
05-09-2021, 12:57
Jakby kogoś (nie) interesowało, to Kuba Wojewódzki dostaje cancela:
https://www.instagram.com/p/CTmBod3Id1A/?utm_source=ig_embed 09-09-2021, 12:04 (09-09-2021, 12:04)OGPUEE napisał(a): Jakby kogoś (nie) interesowało, to Kuba Wojewódzki dostaje cancela:LOL, przecież to jedna z ostatnich osób w kolejce do zcancelowania, to 100% lewus, który od lat jebie PiS, więc ma dyspensę nawet na okazjonalne żarty z ukraińskich sprzątaczek :) 09-09-2021, 12:48
No, ale jednocześnie seksista i trochę już jednak, co sam najmniej kumał oczywiście jak to w takich przypadkach, dziad. Pogodzenie strajków kobiet i półnagich lasek nalewających starym dziadom wodę w jego programach to od dawna była dosyć zagadkowa dla mnie gimnastyka ideologiczna.
09-09-2021, 12:51
Jak dla mnie to tutaj zagadek brak, typowe do as I say, not as I do. Seksizm jest zly jak jest tradycyjnie patriarchalny, a nie nowoczesnie “liberalny”.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
09-09-2021, 13:18
No niestety Wojewódzki jednak nie kończy swego programu. To tylko typowa prowokacja.
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/kuba-wojewodzki-jednak-nie-konczy-swojego-programu-krytykowal-media/11lvcrj 10-09-2021, 12:58
Ja pierdole, ale żenada. Ja tam nawet do niego mam/miałem jakieś strzępy sympatii, bo w latach 90tych jego programy na Tylko Muzyka (ktoś poza mną pamięta ten kanał?) oglądałem i ten jego pusty słowotok robił na mnie wrażenie a na pewno był w tamtych czasach powiewem świeżości (zachodu? he he) i kilka fajnych kapel/kawałków poznałem pewnie dzięki Wojewódzkiemu.
"Każdy narcystyczny, przerażony utratą atencji, zdesperowany celebryta używa was jak mało lotnego rzecznika prasowego. Zapewnicie im rozrywkę swoim brakiem odwagi, niezależności i krytycyzmu" – pisał. Pytał również retorycznie: "Czy z takimi ideałami szliście do tego zawodu...?". Rzuciłem okiem na ten artykuł onetu i przy tym cytacie to się musiałem chwilę zastanowić czy to nie ktoś już odpowiada na jego "prowokację" odpowiadając mu w ten sposób, bo to idealne podsumowanie tego co robi. To jest w gościu najśmieszniejsze, co on takiego super ambitnego i bezkompromisowego robi, żeby dawać sobie prawo do takiego pouczania. Zaprasza do swojego tandetnego programu "gwiazdki" i znajomych z najgorszych polskich chłamów, w tym produkcji TVNu i dokłada całkiem sporo do robienia z nich gwiazd. 10-09-2021, 13:12 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-09-2021, 13:25 przez PropJoe.)
Jak coś to Aurora Films wprowadzi najnowszy film Paula Verhoevena na polskie ekrany. "BENEDETTA" trafi u nas do kin w 2022 roku.
16-09-2021, 15:40
Świetna wiadomość. Verhoeven zawsze na plus. Ciekawe, czy bedzie w tym naszym zaścianku jakiś skandalik związany z tym filmem. Ja już czuję dym z płonących stosów... :)
Wszystko jest możliwe, niemożliwe zabiera tylko trochę więcej czasu.
16-09-2021, 16:07 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-09-2021, 16:14 przez Dirk.)
No to już oficjalnie Tomek nie będzie pierwszym i USA znowu ustępuje ruskim. Zimna Wojna wiecznie żywa!
https://www.filmweb.pl/news/Rosjanie+nakr%C4%99c%C4%85+pierwszy+film+w+historii+w+kosmosie-143914 18-09-2021, 12:08
Ruscy mogą być pierwsi, ale i tak wszyscy będą mieć wyjebongo na ich film, więc nic sie nie zmienia.
18-09-2021, 12:17 |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |